Merhaba arkadaşlar eşimle üniversitede tanıştım benden 7 yaş büyük 8 yıldır birlikteyiz 2 sene önce evlendik birbirimizi çok seviyoruz insanlar genelde iletisimize giptayla bakardı, hersey gorumcemin bana abim benden para istedi teyzeme de kredi çektirmiş bir sorunu mu var demesiyle başladı, o sırada zaten bende 50 bin gibi bir rakam kredi çekmiştim ki hala ödüyorum bu kadar parayı ne yaptın diye kavga ettik at yarışı oynadığını söyledi oynamayacagina söz verdi bende inandım çünkü çok güveniyordum, düğüne 1 hafta kala gorumcem yine abisinin ondan para istediğini söyledi bende eşimle kavga ettim nisanda takılan bilezikleri de almis tefeciye borcu varmış onu ödemiş tabi ben duyunca sinirden kafamı duvarlara vurdum yüzüm gözüm mor, gene ikna etti zor günlerden geçiyorum kimse yanımda değil diye inandım yine, düğünden sonra hersey yolundaydı ama bu seferde dugun takılarini çalmaya başlamış sakladığım yerden yavaş yavaş almış fark etmeden ve o süre zarfında hamile olduğumu öğrendim( supriz birseydi korunmama rağmen hamile kalmıştım) yine kavga ettik ve değişeceğini çocuğu için herseyi yapacağını söyledi bende ona süre verdim ve kendi ailemin yanına gittim hamileligimin son ayında kadar da onunla görüşmedim, şimdi kızım 2 aylık geçen eve geldiğimde hersey dağılmisti benim koyduğum gibi durmuyordu kızıma takılan altınları mi aradın dedim beni şizofren olmakla suçladı, Geçen gün de telefonuna baktim gece ondan izinsiz kavga ettik yine oynamış ben böyle biri değildim kimsenin izinsiz copune bile dokunmayan ben kocamin telefonlarını karistiriyorum gece gizli gizli, ne ara bu duruma geldik inanın bilmiyorum ama kimseye de soyleyemiyorum annem babam ayrı ikisiyle de çok sık görüşmüyorum zaten sorunlu süreçlerden geçmiştim hayatimin 2.0 versiyonunu yaşıyor gibiyim anlatacak kimsem gidecek yerim olmadığı için sizinle dertleşmek istedim ailem eşimi sevmiyordu istemiyordu annem nefret ediyor eşimden, bende siz haklısınız diyip dönemiyorum şimdi birde kızım var, eşime karşı hayal kırıklığım öyle büyük ki inanın artık kumar oynayıp oynamaması bile beni ilgilendirmiyor sürekli beni suçluyor sen benim telefonlarımı karıştırıyorsun psikolojimi bozdun ben senin neyini eksik ediyorum diye kavga çıkartıyor sırf bu yüzden ilk kez bana bağırdığını duydum