kocam kiloma taktı!!!

Canim oncelikle gecmis olsun. Bendede migren var. Dr gittigimde bana bi ilac soyledi, arastirdim. İlac kilo yapiyormus.
Almadim ilaci, doktora degistirmesini soyledim. Oda baska bi ilac yazdi bu ilacinda zayiflatma etkisi varmis. Ayda 3 kg verdim :)
Teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alicam.

Yarın benim için başlangıç olacak.

Eşime teşekkür etmem lazım aslında damarima basıp beni hırslandırdıgi için.

Dogum sonrasi kg vermek o kadar kolay olmuyo. Ben ilk aylarda cok caba sarfettim 1 gr veremedim. Ustelik sadece 7 kg almistim. Anladimki vucut 1 senede yerine oturuyor. Sonrasinda kolaylikla veriyorsun. Suanda hamile kalmadan onceki kilomdanda daha zayifim. Ama cayima sekeri biraktim,tatliyida cok az tuketiyorum

Hamileligimin son iki ayi surekli yuruyus yaptim ama ilk 4 ay yattim. Dusuk tehlikem vardi cunku hareketsizlik ve beyaz ekmegi gfazla yemem nedeniyle kilo aldim 5. Aya kadar sonra dr uyardi kendimi frenledim ama 5 ayda alacagimi almistim zaten son 4 ayda 8 kilo aldim. Ilk 5 aydaysa 13 kilo ((

Arkadaşım bende kilo almıştım,25 kilo kadar
sadece eşimden değil kardeşlerimden konu komşudan ne laflar duydum..klio vermeye karar vermek için gaza gelebiliyor insan..en azından sen artık asla kilo veremezssin diyen komşuma inat verdim

Bebeğini emzirirken de sağlıklı bi şekilde diyet yapabilirsin umarım istediğin kiloya kavuşursun.

Ne kadar saçma bir tavır eşinin yaptığı hareket ya,herhalde kilo alırsın 9 ay onun
bebeğini taşımıssın hadsize bak sen! Ben buna anlam veremıyorum nasıl insan bunlar
gerçekten herşey görsellik midir hayatta.?Biz erkekleri koca g.tleri göbekleriyle,
o saçsız olacak halleriyle,yayıp yatan tipleriyle kabul ediyoruz da onlar neden
bunu algılayamıyorlar!!!
Daha 3 aylık bebeğin var canım hiç takma,hiç de yemeğinden kısma .Sen süt
veriyorsun,kocan saçmaladı diye de diyete girecek değilsin.Bence bol bol su
iç şimdilik ,iştahın açıksa da ye iç kime ne..Sonra kendiliğinden çoğu gidiyor
kiloların,kaç kg aldın hamılelıkte?Ben 20 almıştım 6.ayda diyete başladım şimdi
10 kg gitti,doğumla 5i gitmişti kaldı 5..Hiiiç takma eninde sonunda gidiyor,sana
şişman diyen herkes utanıyor verdiğin kiloları görünce..
Bir de erkeklere nasıl cinsel sorunuyla ilgili şaka yapılmazsa,bir kadına da kilosu
şaka yapılmamalı bence aynı gurur kırıcılık bu durum ve ben olsam resmen gaza
gelmez,inadıma yerdım !

Son düzenleme:

benimkide öyleydi caanım bide ben hamilelikten öncede kiloluydum evlenince baya aldım çünkü. 74 il ahamile kadım doğumdan 15 gün sonra 87 falandım. şimdi oğlum 14 aylık 61 kiloyum. 8 ay sadece anne sütü verdim normal yemeğimi ekmeğimi yiyorum. çocuğuma ev işime sadece ben bakıyorum. ama süt yapıcak dye öle tatlıymış hamurmuş tereyağıymış uzak duruyorum. uzak duruyorum derken yiyorum ama bu bana süt yapar diye abartmıyorum. onun haricinde eşimin iki katı yemek yiyorum. 74 kiloya ulaştığımda eşim artık veremezsin dedi. çünkü korkuyodu. korkmasının nedeniyse eğer 65 e düşersen tekrar gelinlik giydirip biyerde yemeğe gidicez arkadaşlarla beraber ikinci bi düğün olucak diye söz almıştım kendisinden. sonra 64 oldum. eşim tabiki tutmadı sözünü amannn banane zayıflıyorum ya. şimdiyse dn tartıldım 61 kiloyum. gittikçe daha az vermeye başladım kilo. bu arada regli oldunmu regli olunca yani her reglide bikaç kilo gidiyo. bide bol bol su iç em süt yapan tek şey su hemde kilo verdiriyo.

her nekadar bu kilo bebeğimden yadigar onun için herşeye değer desekte eşlerimizden gelen bazı yorumlar moral bozuyo. ama şunun şurasında 3 kilo kaldı bekarlık kiloma kim tutar beni peki kendi nasıl getirece dökülen saçlarını geri :)))))))))))

Son düzenleme:

Ben 21 kilo aldim dogumda 11 kilom gitti. Dogumda sabahtan aksama kadar actim ve o aclikla birde saatlerce sanci cektim aldigim kilonun yarisi gitti :))dogumdan sonra 3 aydada 4 kilom gitti kaldi 6 kilo oda gitmemek icin direniyor

hep oyle ki onlar hep soyluyor soyluyor ama onların ki saka oluyor, geyik oluyor. niye bozuluyosun geyik yapıyorum falan derler:)
boşverrr hiç salladıgına degmez.. sen ne zaman ağızlarından iyi bir şey, bir iltifat çıktıgını gordun ki. Anca boylesini bilirler..:)

ne kadar anlayışsız bir eş. yeni doğum yapmışsın hamile iken yediklerin de şimdi yediklerin de hep bebeğin için. erkekler bu fedakarlığı nasıl görmez nasıl da benciller. konuşmalısınız bence, ben bir mucize getirdim dünyaya ve onu beslemek büyütmek için kendimden bu fedakarlığı yapmak zorundayım sen biraz saygı duy ve sakın bu konunu şakasını dahi etme de. bozulduğunu belirt. biraz laf konuşmayı öğrensin şu erkekler.

Konusuyorum ama konustugum havada kaliyo hatta konustukca ben kendime aciyorumda esim gulup '' sen takiyosun kilonu kafaya ben sadece saka yaptim hahah '' deyip geciyo. Bu muhabbet genelde sofrada yada sofradan sonra oluyor.

ben onu bunu bilmem erkek milleti bildiğin odun arkadaş..

zaten biz kadınlar kilo alınca mutsuz oluruz,özgüvenimiz azalır.kocalarda üstüne tuz biber eker dertlerimizin.

tek yolu tersliyceksin, sende onun açığını yüzüne vuracaksın..

yada kibarca laf sokacaksın...

misal sen benim kiloma laf ediyorsun ama ben senin o keltoş kafana laf ediyormuyum hiç.bide onu okşayıp öpüyorum gibi

Kel degil ama bu gidisle sacini basini yolup kel birakcam onu deli ediyo beni

kocam deil ben taktım kglarımı aldı başını gidio daha iki ay olmadı dogum yapalı 75 kg hamile kaldımm 70 kgdum ilk başlar şimdi 73 kgyum nolacak benim bu halim ya offffffffffffffff

ay çokk güldüm çunku benım esimde bana süreklı koca götlü der ama ben asla kafaya takmam ben de gülerim onunla çok da seyimde:)

Ayyy hem güldüm hemde hamileykenki halim gözümün önüne geldi cnm ben 9 ayda 21 kilo aldım 70 kiloydum 91 92 kiloyla doğuma girdim normal doğum oldu ilk 2 ay hemen hemen sadece 10 kilo verdim sanırım ben böyle kalıcam dedim ama sık sık emzlrmeyle birazda hamur işleri pasta börek yemeyi kestim sebzeye başladım pek aram olmadığı halde.şimdi oğlum 9 cu ayına girdi bende 68 kiloyum.aynı eşimde ban koca dötlü diyodu dalga geçiyodu.birazda farkındaydım kilomun zoruma gidiyordu şimdi ne popon kaldı ne kalçan diyo..mors ettim onuu bence sende azmedersem zatem emziriyorsunda hala sanırım birazda kilo yapan şeyleri hayatından çıkarırsan bi süre epey zayıflarsın.ki sen benim yarım kadarmışın ben epey kiloluydum.yuvarlak top gibiydim.

ama ben burda okuyorum ya kadinlarda kendileri zaten cok kafaya takiyorlar kiloyu..

fazlada takinti olmamali negatif sekilde

ben de sürekli kocama bu konuda tartışıyorum üstelik 56 kiloyum boyum 1.62 bunaldım resmen bugün makarna yiyorum diye laf söyledi ben de aldırmadan yedim diye küstü şimdi surat asmış oturuyoruz birbirimize

bide kilo verince gerçeklerle yüzleşiyosun. şimdi eşim diyo ayyyyy neydi o halin falan yok şöyleydin yok böyleydin şimdi ne güzel oldun falan. ama geçen dedim bak bana hiç bukadarını söylememiştin. diyo zaten kafaya takıyodun bide bunları deseydim kafayı yerdin bide bana sarardın. e dedim bidaha kilo alırsam kesin seni boşarım ben. demekki beni beğenmiycen. hemen dansöz gibi kıvıran kocam '' ben senin her halini seviyorum hayatım ama sağlığın açısındanda düünüyorum dedi'' en azından yalanda olsa iyi hissettirdi :))

benim eşimde bazen ciddi bazen şaka takar kiloma ilk tanıştığımızda 48 kg.dum zamanla ve doğumdan sonra oldum 69 :) ama veremiyorum aslında bi dönem verdim emzirirken ama eşim askere gidince stresten aldım geri kiloları.ben canım sıkkın olunca aç olmasam bile yemek yerim de. aslında kocamdan önce ben takıyorum halime eski resimlerime bakıp ahh çekiyorum fıstık gibiymişim oldum şişko bişey adamda haklı inşallah veririrz kiloları kilo hiç güzel bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…