- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.162
Ya kafaya takmiyorum ama adam sinirimi yıprattı artık. Kendiside çok zayıf değil tosun gibi diyorum ben yine çocuk dogurdumda aldım kiloları sen ne yaptın? Sen kafaya takiyorsun ben şaka yapıyorum diyo böyle şaka mi olur ya geliyor gidiyor gobegimi sıkıyor. Sürekli koca g.tlu hamilemisin kaç aylık ay bak sinir oldum yineyemek yemeye korkuyorum artık sayesinde sutum kesilirse vebalini nasıl ödeyecek bakalım.
Bence kepek ekmeği yemeyin kansızlık yapıyor.Sizin sağlığınız herşeyden önemli siz sağlıklı olun ki bebeğinizde sağlıklı olsun. Ayrıca emzirme dönemindesiniz tabiki çok iyi beslenmelisiniz.. Eşiniz bence bu kilolarınız kalıcı olmasın ilerde diye şimdiden böyle diyordur yoksa sanmıyorum ki şu halinizde kilo verin desin o kadar düşüncesiz değildir herhalde. Üstelik arkadaşlarda yazmış emzirme dönemi kilo vermek için en uygun dönemmiş sadece emzirerek kilo veren insanlar var. Kendim evli bile değilim ama çevremden aldığım duyumlar bunlar. Hem sıkmayın canınızı eminim ki çok güzel olmuşsunuzdur ve size çok yakışmıştır annelik. Allah bebeğinizi de analı babalı büyütsün
niye ağzının payını vermiyorsun
kendisi dört dörtlük mü
Beyaz ekmekte yedikçe yediriyor tam doyurmuyor kepek hiç olmazsa tok tutuyor biraz. Yarın sabah bende yuruyuse basliycam(
Bu aralar kocam olacak anlayissiz şahıs kilomla dalga geçiyor. Sabahta kahvaltıda aynı şeyi yaptı '' nutella bitmis kiloların nasıl alındığı belli! ''. Halbuki 1 haftadır elimi surmuyorum. Doğum yapalı 3 ay oldu ve bayrama kadar iyi kilo vermistim ama bayramda kilo aldım ve veremiyorum. Havalar soğuduğu için dışarda yürüyüşte yapamıyorum. Plates yapıyordum ama o da sıktı. Yani caresiz kaldım eşimden de sürekli kilolusun az ye lafları duymaktan gına geldi. Kocası böyle laflar eden var mi varsa nasıl tepki veriyorsunuz?
Demir hapininda kilo veremememde etken olduğunu düşünüyorum. Hamileyken demir hapına basladigimda birden aşırı kilo almaya baslamistim. Daha yeni biraktim hapı bundan sonra veririm inşallah
Benim esimde bana cok takilirdi. Bagzen insanlari degistiremedigimiz zaman kendimizi degistirmemiz gerekebilir. bende aynen oyle yaptim.
Birkac kez sert cevaplar verdim.Ama kirmadan. Yani kendimden emin laflari. Ve birkac kezde ben onun eksiklerine takildim. Eksiklerini bulmak zordu, zamaninda manken idi beyefendi.
Herkesin positif guzel taraflari mutlaka vardir. Ama bir diyetisyen olarak soyliyebileceklerim: imrenmiyormuyuz eski zayif halimize? Yada zayifliyabilen kadinlara?
Guzellige duskunlugumuz var birkere. Hem kilo vermek kilo almaktan cok daha zor. Guzellik icin degil, esiniz icin degil. Ilk basta sagliniz icin kilo vermeyi istemeniz lazim. Ve ardindan kendiniz icin. Esiniz sonraya geliyor. Suan emziriyormussunuz? onemli olan bol su icmeniz. Cunku su icmek sutu arttirir. Yani sekerli gidalarin sutu arttigina dair yalan yanlis bilgilere kulak asmayin.
Sekerli yiyen bir insan susayip su icer. Ve bu sut yapar. Insanlarimizda bunun sekerli gidalardan kaynaklandigini sanar.
Bu arada sizi zayif gosterecek kiyafetlerde giyebilirsiniz bir muddet. Kiloluyuz zaten, zayiflayimda oyle guzel yakisan seyler alirim diyenler yanlis yapiyor. Cunku her an yasanmaya degerdir.
Umarim size az bile olsa yardimci olmusumdur