kocam kiloma taktı!!!

Benim koca bu aralar bana takılmayı bıraktı ağır grip geçiriyorum ve canım bişey yemek istemiyor :KK43::-)14:

Gecmis olsun oncelikle...
COK uzuldum yaa.
ben, kizim 18 aylikken bile sutum artsin diye her yontemi deniyordum.ve hep kilo verdim .
Bol Bol Uzun Uzun emzir.emzirdikce gidecek kilo lar.
Kocan icin kizinin rizkini kesme sakin.
Bol Bol protein agirlikli beslen mutlaka sebze ye.beyaz ekmek yerine cavdar ekmegi ye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecmis olsun oncelikle...
COK uzuldum yaa.
ben, kizim 18 aylikken bile sutum artsin diye her yontemi deniyordum.ve hep kilo verdim .
Bol Bol Uzun Uzun emzir.emzirdikce gidecek kilo lar.
Kocan icin kizinin rizkini kesme sakin.
Bol Bol protein agirlikli beslen mutlaka sebze ye.beyaz ekmek yerine cavdar ekmegi ye.

Tsk ederim emzirirken grip olmak çok zormus :2: bebegime bulasacak sutum kesilecek diye uzulmekten bitap düştüm :KK43:( bol sıvı almaya çalışıyorum yemek yiyemiyorum tansiyonum düşmesin diye atistirmaya çalışıyorum. :KK43:

Tsk ederim emzirirken grip olmak çok zormus :2: bebegime bulasacak sutum kesilecek diye uzulmekten bitap düştüm :KK43:( bol sıvı almaya çalışıyorum yemek yiyemiyorum tansiyonum düşmesin diye atistirmaya çalışıyorum. :KK43:

Bol Bol sivi tuket COK iyi gelecek.eger bebege gaz yapmiyorsa taze sIkIlmis portakal suyu ic.
Sutunden bebise antikor gcecegi icin bebegi gripten koruyacak dolayisiyla Bol Bol emzir Canim.

bende nişanlıma az ye zayıfla diyorum ama seninki farklı bi durum. sonuçta bi annesin, doğum yapmışsın. düşüncesizlik yapıyor eşin gerçekten.

Ben de 2,5 yillik evliyim. Kilo aldim. Degil esim, KAYINVALIDEM ve herkes buna takmis durumda... kulaklarimi tikadim bunlara . Kendimi seviyorum. Beni dis gorunusumle degerlendirenlerden nefret ediyorum. Kendimi kabullendim. Ve kilo vermeye basladim bile...

Ben de 2,5 yillik evliyim. Kilo aldim. Degil esim, KAYINVALIDEM ve herkes buna takmis durumda... kulaklarimi tikadim bunlara . Kendimi seviyorum. Beni dis gorunusumle degerlendirenlerden nefret ediyorum. Kendimi kabullendim. Ve kilo vermeye basladim bile...

onlar senın guzellıgını cekemedıklerınden kusur bulmaya calısıyorlar tatlımmm konussun dursunlar. anacagımın bır sözu var köpek havlamış gibi gör konusmaları hoşşşt de :)

Benim kv de kiziyla kiyasliyo. Hemen verdi kilo zaten fazla almadi senin gobek noldu? Dedi :KK43:( ben kendimi biliyorum yaza kesin veririrm kisin cocuk hasta olmasin diye evden adim atamiyorum. Dolayisiyla hareket yok suan kilom sabit kaldi. Kisin vermem Cok zor :KK43:

Benim kv de kiziyla kiyasliyo. Hemen verdi kilo zaten fazla almadi senin gobek noldu? Dedi :KK43:( ben kendimi biliyorum yaza kesin veririrm kisin cocuk hasta olmasin diye evden adim atamiyorum. Dolayisiyla hareket yok suan kilom sabit kaldi. Kisin vermem Cok zor :KK43:

kendisine baksın kv den gıcık oluyom böylelerıne yaaaaaaaaa

Kilolarinla döv kocani!! sunada bak sen dünyanin en güzel varligini getir ne zorluklarla sonrada laf isit!

Gelde sinirlenme.. Birdaha dünyaya cocuk getirmem dersin kilo sorunumda olmaz öyle mutlu olcaksan !

Bu aralar kocam olacak anlayissiz şahıs kilomla dalga geçiyor. Sabahta kahvaltıda aynı şeyi yaptı '' nutella bitmis kiloların nasıl alındığı belli! ''. Halbuki 1 haftadır elimi surmuyorum. Doğum yapalı 3 ay oldu ve bayrama kadar iyi kilo vermistim ama bayramda kilo aldım ve veremiyorum. Havalar soğuduğu için dışarda yürüyüşte yapamıyorum. Plates yapıyordum ama o da sıktı. Yani caresiz kaldım eşimden de sürekli kilolusun az ye lafları duymaktan gına geldi. Kocası böyle laflar eden var mi varsa nasıl tepki veriyorsunuz?

bir kere kadın doğumdan sonra normale dönmesi 1 yıl alıyor. hem fizyolojik hem de ruhsal açıdan..buna takan erkekleri anlamıyorum. sanki kendilerine çok dikkat ediyorlar da kadınların 90-60-90 olmasını bekliyorlar. 3 ay çok kısa bir zaman. emziriyorsan daha da zor olabilir. sana tavsiyem kış ayı lahana ayı. ben doğum kilolarımda o şekilde kurtuldum. spor olarak ip atlayabilirsin.

X