Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun oncelikle...
COK uzuldum yaa.
ben, kizim 18 aylikken bile sutum artsin diye her yontemi deniyordum.ve hep kilo verdim .
Bol Bol Uzun Uzun emzir.emzirdikce gidecek kilo lar.
Kocan icin kizinin rizkini kesme sakin.
Bol Bol protein agirlikli beslen mutlaka sebze ye.beyaz ekmek yerine cavdar ekmegi ye.
Tsk ederim emzirirken grip olmak çok zormus :2: bebegime bulasacak sutum kesilecek diye uzulmekten bitap düştüm ( bol sıvı almaya çalışıyorum yemek yiyemiyorum tansiyonum düşmesin diye atistirmaya çalışıyorum.
Ben de 2,5 yillik evliyim. Kilo aldim. Degil esim, KAYINVALIDEM ve herkes buna takmis durumda... kulaklarimi tikadim bunlara . Kendimi seviyorum. Beni dis gorunusumle degerlendirenlerden nefret ediyorum. Kendimi kabullendim. Ve kilo vermeye basladim bile...
Ben de 2,5 yillik evliyim. Kilo aldim. Degil esim, KAYINVALIDEM ve herkes buna takmis durumda... kulaklarimi tikadim bunlara . Kendimi seviyorum. Beni dis gorunusumle degerlendirenlerden nefret ediyorum. Kendimi kabullendim. Ve kilo vermeye basladim bile...
Benim kv de kiziyla kiyasliyo. Hemen verdi kilo zaten fazla almadi senin gobek noldu? Dedi ( ben kendimi biliyorum yaza kesin veririrm kisin cocuk hasta olmasin diye evden adim atamiyorum. Dolayisiyla hareket yok suan kilom sabit kaldi. Kisin vermem Cok zor
Bu aralar kocam olacak anlayissiz şahıs kilomla dalga geçiyor. Sabahta kahvaltıda aynı şeyi yaptı '' nutella bitmis kiloların nasıl alındığı belli! ''. Halbuki 1 haftadır elimi surmuyorum. Doğum yapalı 3 ay oldu ve bayrama kadar iyi kilo vermistim ama bayramda kilo aldım ve veremiyorum. Havalar soğuduğu için dışarda yürüyüşte yapamıyorum. Plates yapıyordum ama o da sıktı. Yani caresiz kaldım eşimden de sürekli kilolusun az ye lafları duymaktan gına geldi. Kocası böyle laflar eden var mi varsa nasıl tepki veriyorsunuz?
onlar senın guzellıgını cekemedıklerınden kusur bulmaya calısıyorlar tatlımmm konussun dursunlar. anacagımın bır sözu var köpek havlamış gibi gör konusmaları hoşşşt de :)