kocam kardeşimden mi hoslanıyor yada ondan mı şüphelenıyor lütfen yardım edın

Ne kadar zarif bir uslup nasil siirsel bir yaklasim ozellikle n.h bizi bizden aldi kalbimizi sevincle doldurdu

Yahu kadın kocasını aklamak için kardeşinden şüpheleniyor, aramayı yapan kardeşi mi kocası mı ayrıca böyle salak bi arama olabilir mi alt komşum benden hoşlanıyor mu köşedeki market benden hoşlanıyor mu adam belli ki şeyiyle düşünüyor

aslA Kardesımden suphe duymam ama bu adam bu kadar piçse afedersınz 1 sene bana zorla hıc bişi yapmadı yapsa yaapardı zorlardıı. dediğinzde olabılır Ama cınsellık olursa bu cozulurmu sizce bılmıyorum yarın bı gun sıkılır gozuyıne kayar boyle bı adamsa

Bence eşine itiraf ettir ya gerçwği söylersin yada kardeşime söyleyeceğim uzak dursun korusun kendini de zorla da olsa gerçeği itiraf eder
Ayrıca eşimle hiç birlikte olmadım diyorsun tedaviye gittiniz mi böyle kötü bir niyeti bırakmak daha kolay olur yada bilmiyorum ki yaşça büyük tecrübeli hanımlar vardır kk da umarım doğru düzgün akıl verirler ben bilmedim senin durumunda olsam boşanırdım

Size böyle bi kötülük yapmamış olması kardeşinize yapmayacağı anlamına gelmez belki taciz edecek gönlü vardı diye kendini hazırlıyor bakın ben cezaevinde bi çocuk tavizcisinden şöyle bi açıklama duymuştum, bana el salladı gülümsedi geldi kucağıma oturdu bunu yapan beş yaşında çocuk sizce bi cinsel arzu içerebilir mi belki eşiniz şuan kendi kendini hazırlıyor baldız esprime güldü baldız baldız bana gülümsedi baldız benden hoşlanıyor vs vs , bana kendine yol yapıyormuş gibi geldi, sizinle cinsellik yaşayamadığı için de kafası karmakarışıktır olup olmayacak birsürü saçma şey düşünüyordur

ne yapayım pekı sızce

ne yapayım pekı sızce

Kardeşinizden uzak tutup vajinismus problemini çözeceksiniz sonuçta eyleme dökülmeyen olaylardan sorumlu değiliz, çok kırıcı ama henüz bir suç işlemedi, bu bağlamda evliliğinize yine bi şans vereceksiniz uzuuun bi süre çocuk yapmayacaksınız bu arada işin rengi evliliğin gidişatı ortaya çıkar zaten

ne yapayım pekı sızc

yada tekrar bu tarz bı aratma mutlaka yapar yanı bısekılde bende sızın gıbı dusunuyrum ama ılıskı yasamak istemıyorum boyle bı durum olursa ılerde olan bana olcak

Eşinin telefonunu takip etsene faturalıysa bi bak bakalım kardeşinin numarası var mı aramalarda kardeşinin telefonunada bak çaktırmadan şüpheli bi durum iki tarafa da güvenmemek lazım

bugun yarın dıye dıye 1 yıl oldu

Bugün yarın diye diye devam ederseniz mevzu işyerindeki çaycı teyzeye kadar gider benden size söylemesi , probleminize sahip çıkın. Sonra bi bakarsınız google da aratma yapmış işyerindeki Hayriye teyze benden hoşlanıyor mu diye

Eşinin telefonunu takip etsene faturalıysa bi bak bakalım kardeşinin numarası var mı aramalarda kardeşinin telefonunada bak çaktırmadan şüpheli bi durum iki tarafa da güvenmemek lazım
canım her bılgısı bende acık gmaılle bakıyorum aramalrda hıc görmedım yanı suan zaten emınım böyle bı durum yok ama bu aratma suphelı bısı baslayan bısı degıl

dalga gecın sız allah buyuk ayıp yaptıgınız çaresız ınsanlarla bu denlı bılıp bılmeden konusmayın sizin hıkayenız daha bıtmedı yargılamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…