• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kardeşimden mi hoslanıyor yada ondan mı şüphelenıyor lütfen yardım edın

Basimdan gecen bir olayi anlatayim sozlu oldugum kisi kisaca gerizekali diyecegim ayni isyerinde calisiyorduk samimi bir kiz arkadasim vardi ona bu geriyle yakin olmamasini soylemistim (onunla konusmaya calisiyordu kiz surekli niyetini anlamamistim)benim geriyi uyariyordum" o benimle konusyor" diyordu (ki onunda hulyali bir bakisini yakalamistim ) bir gun beni yanina cagirdi geri kizin yaninda, yanina gittim tam kiza konusma derken o benimle konusyor dedi yine bi sinirle kizin yanina gittim "onunla konusma dedim"sanki benim geri soyletmis gibi oldu kizin tipini gormen lazim kipkirmizi oldu sekli degisti resmen o gunden sonra kizda tık yok benim geri kafasi yerde geziyor falan ben kasten yapmadim durum oyle gelisti güdüsel biri oldugum icin gercek maksatlarini anlamistim

Bence esinle halledemezsin fakat Kiz kardesin mesafeli durmali hatta sert olmali ki durum netlessin
haklısınz ama zaten labalı bı kız degıl oyle sıcak kanlı ama yerınde yanı

İnan ben sizin kadar sakin kalamam . Kendimi biliyorum . Kardeşimi zaten suçlamam ama eşim benim için bitmiştir çünkü hayatta tek katlanamayacagim şey aldatma hususu. Bu da bir nevi örneği .yani 3 harfliler aratmadı ya . Eşinizle uzunca bir süre soğuk olun cidden diyorum dengesiz herif . Sizi suçlayan yok ama eşiniz normal değil kardeşim
:(

Beyin yanması falan yaşıyordu herhalde o aramayı yaparken ?
Peki maksat neymiş?

Eşiniz iğrenç zihniyette bir insan, bu tarz sapık insanlar bangır bangır ben sapığım diye bağırmıyor zaten eşine dostuna sorsan gayet efendi işinde gücünde insan oluyor bi ortaya çıkıyor torununa, kızına, komşu çocuğuna tacizde bulunmuş. Nasıl güvenip devam ettireceksiniz ki, hem hangi aklı başında insan arkadaşının bu durumu için internette araştırma yapar, arkadaşını uyarır gerekirse arkadaşlığını bitirir, hassas konular bunlar.

Size nasil bi aciklama yapti merak ediyorum. Ne dedi meraklanip aradım mi dedi is arkadaşıma tlf vermiştim aa o artmıştır mi dedi.
Anan bi laf soylerdi af edersiniz ... or...... mastıri (uyanık) aglar suçunu bastiri....erkek adam niye agliyor fol yok fos yok ben suphelenirdim iki taraftanda kardeşimin kalbi gönlü ben değilim ki içini bileyim kaldi ki bazen insanin aklına durup duruken olmadık şeyler geliyor seytan bu durter .... .. diğer sorunun da yardımcı olabilirim cidden asmak kurtulmak istiyorsan ozel yaz..

Size nasil bi aciklama yapti merak ediyorum. Ne dedi meraklanip aradım mi dedi is arkadaşıma tlf vermiştim aa o artmıştır mi dedi.
Anan bi laf soylerdi af edersiniz ... or...... mastıri (uyanık) aglar suçunu bastiri....erkek adam niye agliyor fol yok fos yok ben suphelenirdim iki taraftanda kardeşimin kalbi gönlü ben değilim ki içini bileyim kaldi ki bazen insanin aklına durup duruken olmadık şeyler geliyor seytan bu durter .... .. diğer sorunun da yardımcı olabilirim cidden asmak kurtulmak istiyorsan ozel yaz..
ıstemıyorum su saatten sonra kardesımden emınım asla kocamdan da bunu görmesem emın olurdum . ama malesef gordum . aratma tarzı benı şüphede bırakan baldızımı evıryrum oda benı sevıyomu dese yıne anlıcam okadar zor bı denklemdeyımkı .

Merak etme eşin istese seninle değil kardeşinle evlenirdi filan demiycem tabi hatta diyorum ki nah evlenirdi kardeşin o düdüğe bakar mıydı acaba 🥸
Ne kadar zarif bir uslup nasil siirsel bir yaklasim ozellikle n.h bizi bizden aldi kalbimizi sevincle doldurdu

benmı kotu olanım sımdı bunu mu hak edıyorum allah askına zaten kotuyum yapmayınya

Ben eşinden ziyade kardeşine yavaş yavaş yüklendiğini hissettim o yüzden bunu yazdım, bak çok açık konuşuyorum siz cinsel anlamda birliktelik yaşayamayınca acaba cemreyi değil de kardeşiyle evlenseydim yine vajinismus yaşar mıydı yoksa uyumlu bi cinselliğimiz mi olurdu diye fantaziler kurmaya başlamış, hem kardeşini sizin evden uzak tut kardeşinin sağlığı için hem de hemen tedaviye başla.

Uzaktan gözlemleyin sadece
Bakışlarından bile anlarsınız

Ben de çok eskiden eniştemin bana biraz yakın ilgi gösterdiğini fark ettım ve uzaklaştım.
kardeşimin ağzını aradaım bende baskasında bu olay olmus vs ayy sen ne dıyosun abla aslaaa beklemem dedı dıger kardeslerımde bı bakısını bıle gormedık dedıler kaldıkı akıllıdır kardeslerım hemen anlarlar

Back