• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kardeşimden mi hoslanıyor yada ondan mı şüphelenıyor lütfen yardım edın

Yada üçüncü olarak ben hoşlanıyorum onunda benden hoşlandığını nasıl anlarım oyuzden siz dediğim gibi içinizi soğutmak için burdan cümleler aramayın daha yeni evli sayılırsınız bunun çoluğu çocuğu olacak zamanla iyi düşünün araştırın herşeyi aratilan cümle normal bir cümle değil
ayrılayımmı okadar zor bı cıkmazda kaldımkı

öyle bişi beklemıyorum sızden sadece süphe mı duymus bunu anlamaya calısıyorum
Ortada birşey yoksa durup dururken kimse bunu araştırmaz kardeşinizi de eşinizi de bilemiyorum tanımadığım için yorum yapamam sadece şunu söyleyeyim birinden birinde birşey görmüş olmanız gerekli.

Erkekler buluttan nem kapiyor, bir erkeğe merhaba bile desen bana yazıyor moduna giriyor. Eşiniz de kardeşinizin hareketlerini yanlış anlamış muhtemelen.

Ortada birşey yoksa durup dururken kimse bunu araştırmaz kardeşinizi de eşinizi de bilemiyorum tanımadığım için yorum yapamam sadece şunu söyleyeyim birinden birinde birşey görmüş olmanız gerekli.
inanınkı 0 asla ne kardeşimde ne de onda ımkansız derdım buna asla görmedım o yuzden boyle bı durumda kaldım . Şüphe duysam da bunu yakalasam kafamda net bıterdı

Valla sizin dusundugunuz gibi kardesinizden suphe duysa bunu en azindan soylerdi hazir köşeye de sikismis hemen itiraf ederdi diye düşünüyorum

Bunu dusunemis demek ki o zaman oyle bir durumda yok demek ki geriye tek secenek kaliyor esiniz kardesinize baska gozle bakiyor

Erkekler buluttan nem kapiyor, bir erkeğe merhaba bile desen bana yazıyor moduna giriyor. Eşiniz de kardeşinizin hareketlerini yanlış anlamış muhtemelen.
cana yakın bıraz ama bılmıyorum asla ıcınde bı kötuluk yok kardesımın esım ne dusunuyo bunu da anlayamadıgım yazdıgı cumle bu baldızımın benden hosalandıgını nasıl anlarım .

cana yakın bıraz ama bılmıyorum asla ıcınde bı kötuluk yok kardesımın esım ne dusunuyo bunu da anlayamadıgım yazdıgı cumle bu baldızımın benden hosalandıgını nasıl anlarım .
İşte erkekler öyle. Arkadaşlarım hep erkek, bir kız onlardan yardım istesin, selam versin, hal hatır sorsun hemen bana yazıyor moduna giriyorlar.

Size neden arattiginin cevabini net olarak vermemiski.... Neden sorusu havada kalmis...sacma sapan bir durum yani...
bırının böyle bı durumu var baldızından suphelenıyor falan yalan soyledı. kımse bunu dırek ben yaptım dıyemez kı vallahı napıcmı bılmıyorum

Biri baldizindan supheleniyor... Esinizmi telden bakiyor... Esiniz degisik fikirlere kapilmis olabilirmi... Kisi kendinden bilir isi mantigiyla... Birseyler hissedip kardesinizinde ayni seyleri hissedip hissetmedigini merak ediyor olabilirmi..
evt esım böyle bı aratma yapmıs

inanın o kadar zor okadar perısan ve kötü bı haldeyımkı canlı bı gorsenız asla bı pıs bakısı asla olmadı kac yıldır hep kardesım derdı o yuzden boyle zorda kaldım hatta agzını aradım kızların ayy asla abla cok terbıyelı bı ınsan enıstem agır saygılı yanı belkı supehecı bısı olmustur dıye yokkk

inanın o kadar zor okadar perısan ve kötü bı haldeyımkı canlı bı gorsenız asla bı pıs bakısı asla olmadı kac yıldır hep kardesım derdı o yuzden boyle zorda kaldım hatta agzını aradım kızların ayy asla abla cok terbıyelı bı ınsan enıstem agır saygılı yanı belkı supehecı bısı olmustur dıye yokkk
Eşinizin pis bir bakışı olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Sonuçta aratmis ve bunu karşı tarafta gözlemlemek için araştırmaya çalışmış . 1 yıllık evlisiniz . 8 senedir birlikte olmanız birşeyi değiştirmez . Ayrılın demiyoruz bizi ilgilendirmez sizin kendi hayatınız ancak gözünüzü dört açın ve eşinize lütfen değil kardesinizle hiç kimseye karşı guvenmeyin

Eşinizin pis bir bakışı olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Sonuçta aratmis ve bunu karşı tarafta gözlemlemek için araştırmaya çalışmış . 1 yıllık evlisiniz . 8 senedir birlikte olmanız birşeyi değiştirmez . Ayrılın demiyoruz bizi ilgilendirmez sizin kendi hayatınız ancak gözünüzü dört açın ve eşinize lütfen değil kardesinizle hiç kimseye karşı guvenmeyin
haklısın ama kendını benım yerıme koy napardın

Basimdan gecen bir olayi anlatayim sozlu oldugum kisi kisaca gerizekali diyecegim ayni isyerinde calisiyorduk samimi bir kiz arkadasim vardi ona bu geriyle yakin olmamasini soylemistim (onunla konusmaya calisiyordu kiz surekli niyetini anlamamistim)benim geriyi uyariyordum" o benimle konusyor" diyordu (ki onunda hulyali bir bakisini yakalamistim ) bir gun beni yanina cagirdi geri kizin yaninda, yanina gittim tam kiza konusma derken o benimle konusyor dedi yine bi sinirle kizin yanina gittim "onunla konusma dedim"sanki benim geri soyletmis gibi oldu kizin tipini gormen lazim kipkirmizi oldu sekli degisti resmen o gunden sonra kizda tık yok benim geri kafasi yerde geziyor falan ben kasten yapmadim durum oyle gelisti güdüsel bir durumdu ve gercek maksatlarini anlamistim

Bence esinle halledemezsin fakat Kiz kardesin mesafeli durmali hatta sert olmali ki durum netlessin

ben suan sessız kalıcam her arattıgı seyı goruyorum eger bunu bı kez daha görürsem bu ıs zaten bıter ben vajınısmus hastasıyım bırlıkte olmadık eger boyle bısı varsa hemen ayrılırım . ama sunu da dusnuyorum neler okuyoruz bu adam bana bı kez bıle zorla sahıp olmaya calısmadı sapkın bı ınsan bunu da yapardı yada kardeslerıme hep abı gıbıydı bunuonlara desem sok gecırırler araları acılsında ıstemıyorum tekım çaresızım o yuzden bıraz da onlsa sızlerle derdımı bölustum

haklısın ama kendını benım yerıme koy napardın
İnan ben sizin kadar sakin kalamam . Kendimi biliyorum . Kardeşimi zaten suçlamam ama eşim benim için bitmiştir çünkü hayatta tek katlanamayacagim şey aldatma hususu. Bu da bir nevi örneği .yani 3 harfliler aratmadı ya . Eşinizle uzunca bir süre soğuk olun cidden diyorum dengesiz herif . Sizi suçlayan yok ama eşiniz normal değil kardeşim

Back