• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kardeşimden mi hoslanıyor yada ondan mı şüphelenıyor lütfen yardım edın

Size yanlış bir şey söylemek istemem ama benim düşünceme göre eşiniz kardeşinizden böyle bir his almış doğru veya yanlış olarak. Bunu da merak ederek bir aratma yapmış sanki. İç yüzünü siz daha iyi bilirsiniz kardeşinizin, eşinizin tavrını vs.

Galiba eşiniz, kardeşinizin kendisinden hoşlandığını düşünüp yeşillenmiş. Bu çok çirkin bir şey. Ben olsam asla güvenmezdim. Kız kardeşinizden eminseniz eşinizin niyeti iyi değil. Vajinismus için de tez zamanda doktora gidin. Çünkü 1 yıl boyunca karı-koca ilişkisi yaşamamış olmak hiç normal değil.

Konu sahibi ne yaptınız merak ettim.
konuyla ilgili fikrimi belirtmek isterim eşiniz kardeşinize ilgi duyuyor. Hisleri karşılıklı mı öğrenmek istemiş. Zaten neden sorusuna ben değilim başkası diyerek o heyecanla klasik yalanı uydurmuş. Boşan demeyin diyorsunuz da, boşanmayıp ne yapacaksın? Ömür boyu bu adam kardeşime yan gözle mi bakıyor diye pusuda mı bekleyeceksin?

İki şeye katılmıyorum
Birincisi kocanı gözlemle kardeşine bakıyor mu fikrine. Adam yakalanmış zaten. Değil aynı ortamda iş atmak kafasını kaldırıp bakamaz bile geçti o iş. Haa cesaret edememesi içinde bir şey olmadığı anlamına gelmez.

ikincisi vajinusmus tedavisi
Yani konunun vaji ile alakası yok olsaydı da dışardaki ayşe Fatma’yla olaydı baldız nedir hem konu sahibi tedaviyi olduktan sonra ne olacak, baldızımın benden hoşlandığını nasıl anlarım diye Googlea aratan kocasıyla mutlu yatak odası anılarımı biriktirecek napacak yani? Tamam bu vaji konusunu aşması gerek ama şimdi daha ciddi prob var.

Midem kalktı. Başkası için aratmışmış yersen. Aklında bu varsa cinsellik yaşasanız dahi aklında o iğrenç fantezi dünyasında bunu yaşamaya devam edecek. Bu saatten sonra da zor yakalarsınız artık temizler arama geçmişini vs. Ailenizin içine çok sokmayın bari, kızlara yazık.

Yani simdi siz "kaynımın benden hoşlandığını nasıl anlarım?" diye bir arama yapıyor musunuz? Ne düşünür eşiniz bu konuda böyle bir arama yapsanız? Bir sorun bakalım kendisine.

Bilemedim şimdi bu şüpheyle de nasıl devam edilir . Ben çok soğurdum sanırım eşimden böyle birşey yaşasam.

merhabalar ;

ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
Normal bir aratma değil ki. Nasıl açıkladı acaba?
Siz kendi sorununuzu çözmeye çalışıyor musunuz?

merhabalar ;

ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
2 hafta önce bir arkadaşım bni ziyarete geldi. Yiğenini sordum nasıl diye. Erkek yiğeni bu arada Ahmet diyelim adına. Ahmet nsl dedim. Sorma rezillik dedi... Nsl...
Bu pislik Ahmet internette baldızla birliktelik, onun resimlerini dahi çekmiş. Taytlı vs. Baldızla evde onun çocuğuna bakıyor. Annesi çlşyr. Daha o kdr iğrenç şeyler ekranında varmışki hepsi baldızla alakalı. Karısı görüyor ve bu bnm arkadaşıma gidip anlatıyorlar. Adam hoşlandım diyor resmen yaaaaaa aaaa..... Ve ne mi oldu baldız daha çocuk ztn, haberi yok. Kadın ve adam devam ama kadın ipleri eline almış diye memnun... Bunu yaptın bak Bn sana neler yapıcam diye kan söktürüyor. Baldız halen çocuklarında bakıyor.
Bu ne iğrençlik.10 çocuğum olsa boşarım.

2 hafta önce bir arkadaşım bni ziyarete geldi. Yiğenini sordum nasıl diye. Erkek yiğeni bu arada Ahmet diyelim adına. Ahmet nsl dedim. Sorma rezillik dedi... Nsl...
Bu pislik Ahmet internette baldızla birliktelik, onun resimlerini dahi çekmiş. Taytlı vs. Baldızla evde onun çocuğuna bakıyor. Annesi çlşyr. Daha o kdr iğrenç şeyler ekranında varmışki hepsi baldızla alakalı. Karısı görüyor ve bu bnm arkadaşıma gidip anlatıyorlar. Adam hoşlandım diyor resmen yaaaaaa aaaa..... Ve ne mi oldu baldız daha çocuk ztn, haberi yok. Kadın ve adam devam ama kadın ipleri eline almış diye memnun... Bunu yaptın bak Bn sana neler yapıcam diye kan söktürüyor. Baldız halen çocuklarında bakıyor.
Bu ne iğrençlik.10 çocuğum olsa boşarım.
Ne rahat insanlar var pes… Bi de çalışıyor adama muhtaç da değil yine de boşanmıyor. Kimse kusura bakmasın ama böyleleri basına gelecekleri bile bile inatla evli kalıyorlar sonra da ağlıyorlar.

merhabalar ;

Google bunu soracak kadar cahil biriyle de evlilik zor be.
Hemen ayrılın demiyelim tmm bari kızı kollayın kocanızdan ne diyelim.

Ne rahat insanlar var pes… Bi de çalışıyor adama muhtaç da değil yine de boşanmıyor. Kimse kusura bakmasın ama böyleleri basına gelecekleri bile bile inatla evli kalıyorlar sonra da ağlıyorlar.
Adam baldızla kaçıp gidecek, aklı başına öyle gelecek.

Konu sahibi artık girmiyor buraya herhalde ama. Kesinlikle kardeşinize gözü kaymış ve o yüzden aratmış. Her şey beklenir erkeklerden hepsinden değil çoğundan. O yüzden elinde net bir kanıtta varken emin ol ki bilerek aratmış. Sana tabi ki yaptım ebet demez rezilliğin farkında.

Back