• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kardeşimden mi hoslanıyor yada ondan mı şüphelenıyor lütfen yardım edın

merhabalar ;

ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
Anlaşıldı, sizin bu durumda yapacağınız şey benim yapacağım şeyle aynı değil. Ailenize söyleyin, mesafe koysunlar, bari kardeşiniz kurtulsun.

dalga gecın sız allah buyuk ayıp yaptıgınız çaresız ınsanlarla bu denlı bılıp bılmeden konusmayın sizin hıkayenız daha bıtmedı yargılamayın

Ya niye alay edeyim yukarda kaç tane uzun uzun cümle kurdum kendimce çözümü yazdım,siz kalkmış kendi kendine gecer diye bekledim diyorsunuz , benim de vajinismustu beş ayda tedaviyle geçti bişe biliyorum ki yazıyorum. Ee bi de beddua edin bana tam kapansın ya da kadın kadının kurdu deyin

Ya niye alay edeyim yukarda kaç tane uzun uzun cümle kurdum kendimce çözümü yazdım,siz kalkmış kendi kendine gecer diye bekledim diyorsunuz , benim de vajinismustu beş ayda tedaviyle geçti bişe biliyorum ki yazıyorum. Ee bi de beddua edin bana tam kapansın ya da kadın kadının kurdu deyin
hayır allah kımseye benım yasadıklarımı yasatmasın asla beddua etmem ama suan ne haldeyım allah bılıyor

Bugün yarın diye diye devam ederseniz mevzu işyerindeki çaycı teyzeye kadar gider benden size söylemesi , probleminize sahip çıkın. Sonra bi bakarsınız google da aratma yapmış işyerindeki Hayriye teyze benden hoşlanıyor mu diye
Valla keşke işyerindeki çaycı Hayriye teyze girse adamın aklına, baldız ne ya, iğrenç. Dinen bile kardeş sayılmış, eş vefat edene ya da boşanana kadar nikah düşmüyor. Resmen ensest.

Eşinizin düşüncesi çok pis ve sapıkça. Allah yardımcınız olsun . Belki de kardeşinizden bi ışık görse eyleme geçicek. Ayrıca verdiği cevapta hiç açıklayıcı değil. Çok belli yalan söylediği. Vajinismus olduğunuz için gözü dışarı kaymış. Ama çok iğrenç yahu kardeşinize o gözle bakmasi . Gözlemleyin affedilir hiç bir yanı yok .

Valla keşke işyerindeki çaycı Hayriye teyze girse adamın aklına, baldız ne ya, iğrenç. Dinen bile kardeş sayılmış, eş vefat edene ya da boşanana kadar nikah düşmüyor. Resmen ensest.

Sorma adamın derinlerde bi yerde bi baldızı beğenme olayı varmış zaten iyice gün yüzüne çıkıyor belli ki niyeti bozmuş yakalanmış da zaten ama bu vajinismus olayı da ayrı problem, bir yıl kendi haline niye bırakıyorlar onu da anlamadım, vajinismus zaten psikolojik bi problem böyle sorunlar eklendikçe çözümü de zorlaşıyor olay cidden Hayriye teyzeye gidecek de konusahibi bizi ciddiye almıyor

Sorma adamın derinlerde bi yerde bi baldızı beğenme olayı varmış zaten iyice gün yüzüne çıkıyor belli ki niyeti bozmuş yakalanmış da zaten ama bu vajinismus olayı da ayrı problem, bir yıl kendi haline niye bırakıyorlar onu da anlamadım, vajinismus zaten psikolojik bi problem böyle sorunlar eklendikçe çözümü de zorlaşıyor olay cidden Hayriye teyzeye gidecek de konusahibi bizi ciddiye almıyor
Ben vajinismus ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Adamın içinde var, yarın vajinismus iyileşse yine yapar, kadın hamile iken düşünemiyorum.

NE YAPAYIM PEKI SÖYLEYIN DINLIYORUM

merhabalar ;

ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
Eşinize güvenebılecek mısınız bundan sonra? Kızkardesınızle üçünüz aynı ortamda bulundugunuzda ne hissedeceksiniz.. Tabıkı size evet ben baldızımdan hoslanıyorum, onun da bana karsı ilgisi oldugunu hissettim dıyemıcekti,inkar edicekti..

8 yıldır aldatmadım diyorsunuz da, buna emin mısınız, her aldatan eline yüzüne bulastırmıyor maalesef..

Sessiz sedasız ayrılmalısınız bu adamdan!

Denildigi gibi bi gozlemleyin ayni ortamda bu mantikli ama bana kalirsa bosayin derim bosamazsanizda kardesinizi uzak tutun yazik kiza taciz filan eder cunku cok sapikca bu konusma bizim de kuzenlerin esleri var geldiklerinde misafirperverlikten yakin davraniyoruz boyle dusunuyorlarsa vay halimize bi de millet akrabalik bitti vs diyor e kardesim durumlar boyle olunca ne akrabalik kalicak

merhabalar ;

Artık eskisi gibi olmaz hiçbir şey çünkü şüphe girdi bir kere bu aratma masum değil bence ayrılın

mesela ben kaynımın benden hoslandıgını nasıl anlarım bu tarz yapıp empatı kuruyorum . yanı ya şüphelenıp de boyle bı aratma yaapmısısmdır yada emın olmak ıcın
Kardeşinizin hoşlandığından şüphe edip arattığını mı bekliyorsunuz? Ya da öyle olursa mı rahatlayacaksınız?
Bu ihtimal çok saçma. Normal bir adam anlık bir şüphe içine bile girse bunu aratmaz.
Gitsin istediği kadından hoşlansın ama kardeşime aile gözü kayarsa gözünü oyarım.

Bu şüpheyle bir ömrü yaşanmaz.
Aratmadi diye kendinizi inandırsanız dahi, asla eskisi gibi güven duyamazsiniz.
Vajinismusu yenseniz bile, iliski esnasında hayalinde ne var, diye düşünmekten kafayı yersiniz.
Aile ortamlarından cabuk ayrılmak istersiniz, sırf o duygudan kaçmak icin.
Ben o adami anasindan dogduguna pisman edip cümle aleme rezil rüsva edip boşardım.

Deger mi böyle sapik bir zihniyet icin?
Okudugumda insanlik ne hale geldi dedim.
Bunu kendinize yapamazsınız, ailenize de, o tertemiz- gözünün icine abla- diye bakan kardeşin yanında da böyle sapik zihniyetli birini yaklastiramazsiniz.
Sizin önce ailenize ve kendinize saygınız olsun.
Siz de saglikli düşünen, akli basında ve sevgi dolu bir es haketmiyor musunuz?

Karar sizin tabii ki. Biz buradan sadece yorum yapabilirsiniz. Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olayı.
Zor. Umarım doğru karar verip atlatıp en kısa zamanda yeni yolunuzu çizip mutlu olursunuz.

Ayrılma demeyin demişsin de ; soruyorum sana sen bunu " ölene kadar unutabilecekmisin? " Başka bir kadını aratması bile affedilebilir belki ( kişisine göre) bu ne bileyim :KK43: Allah yardımcınız olsun ...

Back