- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi cemregenc8
İnşallah öyledircanım her bılgısı bende acık gmaılle bakıyorum aramalrda hıc görmedım yanı suan zaten emınım böyle bı durum yok ama bu aratma suphelı bısı baslayan bısı degıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledircanım her bılgısı bende acık gmaılle bakıyorum aramalrda hıc görmedım yanı suan zaten emınım böyle bı durum yok ama bu aratma suphelı bısı baslayan bısı degıl
Anlaşıldı, sizin bu durumda yapacağınız şey benim yapacağım şeyle aynı değil. Ailenize söyleyin, mesafe koysunlar, bari kardeşiniz kurtulsun.merhabalar ;
ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
dalga gecın sız allah buyuk ayıp yaptıgınız çaresız ınsanlarla bu denlı bılıp bılmeden konusmayın sizin hıkayenız daha bıtmedı yargılamayın
hayır allah kımseye benım yasadıklarımı yasatmasın asla beddua etmem ama suan ne haldeyım allah bılıyorYa niye alay edeyim yukarda kaç tane uzun uzun cümle kurdum kendimce çözümü yazdım,siz kalkmış kendi kendine gecer diye bekledim diyorsunuz , benim de vajinismustu beş ayda tedaviyle geçti bişe biliyorum ki yazıyorum. Ee bi de beddua edin bana tam kapansın ya da kadın kadının kurdu deyin
sızındemı basınıza geldıAnlaşıldı, sizin bu durumda yapacağınız şey benim yapacağım şeyle aynı değil. Ailenize söyleyin, mesafe koysunlar, bari kardeşiniz kurtulsun.
Sıkıysa gelsin.sızındemı basınıza geldı
Valla keşke işyerindeki çaycı Hayriye teyze girse adamın aklına, baldız ne ya, iğrenç. Dinen bile kardeş sayılmış, eş vefat edene ya da boşanana kadar nikah düşmüyor. Resmen ensest.Bugün yarın diye diye devam ederseniz mevzu işyerindeki çaycı teyzeye kadar gider benden size söylemesi , probleminize sahip çıkın. Sonra bi bakarsınız google da aratma yapmış işyerindeki Hayriye teyze benden hoşlanıyor mu diye
Valla keşke işyerindeki çaycı Hayriye teyze girse adamın aklına, baldız ne ya, iğrenç. Dinen bile kardeş sayılmış, eş vefat edene ya da boşanana kadar nikah düşmüyor. Resmen ensest.
Ben vajinismus ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Adamın içinde var, yarın vajinismus iyileşse yine yapar, kadın hamile iken düşünemiyorum.Sorma adamın derinlerde bi yerde bi baldızı beğenme olayı varmış zaten iyice gün yüzüne çıkıyor belli ki niyeti bozmuş yakalanmış da zaten ama bu vajinismus olayı da ayrı problem, bir yıl kendi haline niye bırakıyorlar onu da anlamadım, vajinismus zaten psikolojik bi problem böyle sorunlar eklendikçe çözümü de zorlaşıyor olay cidden Hayriye teyzeye gidecek de konusahibi bizi ciddiye almıyor
NE YAPAYIM PEKI SÖYLEYIN DINLIYORUMSorma adamın derinlerde bi yerde bi baldızı beğenme olayı varmış zaten iyice gün yüzüne çıkıyor belli ki niyeti bozmuş yakalanmış da zaten ama bu vajinismus olayı da ayrı problem, bir yıl kendi haline niye bırakıyorlar onu da anlamadım, vajinismus zaten psikolojik bi problem böyle sorunlar eklendikçe çözümü de zorlaşıyor olay cidden Hayriye teyzeye gidecek de konusahibi bizi ciddiye almıyor
Eşinize güvenebılecek mısınız bundan sonra? Kızkardesınızle üçünüz aynı ortamda bulundugunuzda ne hissedeceksiniz.. Tabıkı size evet ben baldızımdan hoslanıyorum, onun da bana karsı ilgisi oldugunu hissettim dıyemıcekti,inkar edicekti..merhabalar ;
ben 1 senelık evlıyım . Ve vajınısmus hastasıyım . Eşimle aramda hiç bi problem yok bundan başka.Gecen gun telefonunda
baldızımın benden hoslandıgını nasıl anlarım dıye bır aratma gördüm . ve dunya basıma yıkıldı . Yalan yere de yemın ettı . Ağladı sen benım bı pıs bakısımı gordunmu vs. gercektende görmedım hep bı abı gıbı yaklasırd. Kaç senedır ıcımızde . kızlar lutfen bana yardımcı olun . çok kötü bi durumdayım. ne yapmam gerek bılmıyorum. ne olur hemen ayrılın vs demeyın .Kendınızı benım yerım koyun .değil kardeşime bı baskası ıle bıle aldatmadı sımdıye kadar 8 senedır bırlıkteyız. ne yapacagımı bılemez durumdayım .aileme acsam dırek araya mesafe koyarlar bi akıl verın allah askına yargılamadan.
Artık eskisi gibi olmaz hiçbir şey çünkü şüphe girdi bir kere bu aratma masum değil bence ayrılınmerhabalar ;
Kardeşinizin hoşlandığından şüphe edip arattığını mı bekliyorsunuz? Ya da öyle olursa mı rahatlayacaksınız?mesela ben kaynımın benden hoslandıgını nasıl anlarım bu tarz yapıp empatı kuruyorum . yanı ya şüphelenıp de boyle bı aratma yaapmısısmdır yada emın olmak ıcın