Kocam Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi Boşanma Süreci

Ayse8

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
79
109
İyi akşamlar, konuyu biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim yaşadıklarımı.
Şimdi boşanma sürecindeyim,avukatım aradı anlaşmalı boşanalım diye kabul etmedi. Ve haklı olsam da eşim kendini haklı görüyor, bir gram pişmanlık üzüntü vs yok. Bu kadar değersiz miydim onun için.. Ve ben çevreme bakıyorum herkes sıcacık yuvasında, yuvasına dört elle sarılan eşleriyle mutlulular.
Ben dipsiz kuyuda gibi hissediyorum
Öyle bir evliliğim olmasını o kadar isterdim ki en çok zoruma giden bu .
Boşanma sürecini yaşayan hemcinslerim sizler de böyle hissettiniz mi?
Ne yaptınız, nasıl atlattınız...?

İyi akşamlar, konuyu biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim yaşadıklarımı.
Şimdi boşanma sürecindeyim,avukatım aradı anlaşmalı boşanalım diye kabul etmedi. Ve haklı olsam da eşim kendini haklı görüyor, bir gram pişmanlık üzüntü vs yok. Bu kadar değersiz miydim onun için.. Ve ben çevreme bakıyorum herkes sıcacık yuvasında, yuvasına dört elle sarılan eşleriyle mutlulular.
Ben dipsiz kuyuda gibi hissediyorum
Öyle bir evliliğim olmasını o kadar isterdim ki en çok zoruma giden bu .
Boşanma sürecini yaşayan hemcinslerim sizler de böyle hissettiniz mi?
Ne yaptınız, nasıl atlattınız...?
Ailesinin köpeği olan abartmıyorum ciddi köpeği olmus bir adamla evliydim 8 ay evli kalabildim toplam resmi olarak çünkü saldim artik daha fazla yapamıyordum o kadar cok sey yasadim yaniii o kisa sürede seni karim olarak görmüyorum da dedi aileme aldigim ömür boyu hizmetçisinde dedi neler dedi neler sonra bosandim anlasmali bosanmakta istemedi üzerinden 6 sene geçti totelde evlendim tekrar simdi iki aylik bebegim var mutluyum kendini sakin bir cehennemde kalmaya zorlama inan hiç beklemediğin anda açıyor çiçekler

Çekişmeli davanız çok uzun sürdü mü? Rabbim bebeğinizi size bağışlasın. Çok sevindim şimdiki halinize. Bu cehennemden çıkacağım Allah'ın izniyle..

X