- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.963
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi 23Dilan1985
dede oluyorsun bu durumda
Dede görünümlü anneanne oluyorum ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dede oluyorsun bu durumda
benim için sakıncası yok açıkça ..ama çok merak ediyorum kadın isimli kaç erkek üye vardır bunda.artı okumaları değilde üye olmaları ve konu açıpkadın kadına konuşmak istemeleri abest
Hanim abla seni de avatarin yuzunden erkek sanmişlardi degil mi? Ne manyak uyeler var, Allah akil fikir versin.Ben irkeğimmmm
Dede görünümlü anneanne oluyorum ..
Hanim abla seni de avatarin yuzunden erkek sanmişlardi degil mi? Ne manyak uyeler var, Allah akil fikir versin.
hoceeemm aklıma bir şey geliyo amaaa
Protesto ediyorum bölümu iyiymis ya neden kapatildi, bu tartismalar yuzunden mi?Avatardan değildi,gerçi onun içinde aynı sen diyende oldu, çok önceden sitede protesto ediyorum bölümü vardı..
Nick için faşist dediler mesela..
Birini yerden yere vurmuştum o zaman dediler sen erkeksin diye..
Ne laflar yedi m varya o yıllarda..
Protesto ediyorum bölümu iyiymis ya neden kapatildi, bu tartismalar yuzunden mi?
Ben de...Allahima havale ediyorum
utanmaz reziller ......... boşlukları doldurursunuz artık.Lanet olsun ki başımda
her ne olduysası mı var..kk kadın kalmadı banlanmayan hahahahahahaahahHerşeyi protesto ediyorduk o zaman,benimki siyasiydi..
Herhalde ne olduysa kapatıldı sonra,aslında iyide oldu..
Sadece cinsellik bölümü değil bence tüm forumlar üyeliksiz okunmamalı.
Üyelik için de kimlik numarası falan istenip sadece gerçek kişiler tarafından üyelik oluşturulabilecek bir sistem getirilmeli.
her ne olduysası mı var..kk kadın kalmadı banlanmayan hahahahahahaahah
Cok mantikli.Sadece cinsellik bölümü değil bence tüm forumlar üyeliksiz okunmamalı.
Üyelik için de kimlik numarası falan istenip sadece gerçek kişiler tarafından üyelik oluşturulabilecek bir sistem getirilmeli.
Artik hadım gelsin yaArkadaslar 10 yıllık evliyim ,bu yillar içinde kocamdan tek şikayetim. her yerde gözleri ben dışında bütün bayanlarda ve en kötüsü ben suçlumuş çünkü bu normalmiş, bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor ama ne kadar çok icimizi açılıtıyorlar farkında değiller .yaş ilerledikçe bu konu artik daha çok canımı sıkıyor simdiki yeni huyu evde iste kadınlar kulubune bakıyor yoruldum ilgisizlikten suçlamaktan kadınlığımı anneligimi evliliğimi yaşatmadi .
Arkadaslar 10 yıllık evliyim ,bu yillar içinde kocamdan tek şikayetim. her yerde gözleri ben dışında bütün bayanlarda ve en kötüsü ben suçlumuş çünkü bu normalmiş, bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor ama ne kadar çok icimizi açılıtıyorlar farkında değiller .yaş ilerledikçe bu konu artik daha çok canımı sıkıyor simdiki yeni huyu evde iste kadınlar kulubune bakıyor yoruldum ilgisizlikten suçlamaktan kadınlığımı anneligimi evliliğimi yaşatmadi .