• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kadinlar kulübünü sürekli takip ediyor?

benim için sakıncası yok açıkça ..ama çok merak ediyorum kadın isimli kaç erkek üye vardır bunda.artı okumaları değilde üye olmaları ve konu açıpkadın kadına konuşmak istemeleri abest

kesinlikle orası sapkınlıga kadar gidebilir. ama canı sıkılır iki bdv okur ben anormal karşılamiyorum

Keşke bu konuya bir el atılsada üyelik harici kimse görmese bu hepimizi rahatsız ediyordur herhalde.

Hanim abla seni de avatarin yuzunden erkek sanmişlardi degil mi? Ne manyak uyeler var, Allah akil fikir versin. :dua:

Avatardan değildi,gerçi onun içinde aynı sen diyende oldu, çok önceden sitede protesto ediyorum bölümü vardı..
Nick için faşist dediler mesela..
Birini yerden yere vurmuştum o zaman dediler sen erkeksin diye..:olamaz:
Ne laflar yedi m varya o yıllarda..

hoceeemm aklıma bir şey geliyo amaaa:KK17::KK17::KK17:

Anaaaaaa ne geliyorrrr :olamaz:

Avatardan değildi,gerçi onun içinde aynı sen diyende oldu, çok önceden sitede protesto ediyorum bölümü vardı..
Nick için faşist dediler mesela..
Birini yerden yere vurmuştum o zaman dediler sen erkeksin diye..:olamaz:
Ne laflar yedi m varya o yıllarda..
Protesto ediyorum bölümu iyiymis ya neden kapatildi, bu tartismalar yuzunden mi?

Ulaaa bir sok daha yasamayalim. Kocana sahip cik bacim. Bulasmaain bize. Ne manyaklar var yahu.

Sadece cinsellik bölümü değil bence tüm forumlar üyeliksiz okunmamalı.

Üyelik için de kimlik numarası falan istenip sadece gerçek kişiler tarafından üyelik oluşturulabilecek bir sistem getirilmeli.

sitenin nüfusunu 100 e kadar düşürecek proje :) o zaman kimsenin ilgisini çekmez, yeni üye gelmez, korkudan netten alışveriş bile yapmayan kesim de çıkınca biz bize kalırız :27:

her ne olduysası mı var..kk kadın kalmadı banlanmayan hahahahahahaahah

iyiydi ama ben seviyordum, bir onu bir de "isim vermeden biri hakkında yorum yap" bölümünü.. ne gömerdik, herkes de anlardı :27:

konu sahibi, bırak takip etsin resmen ufuk açıcı bir olay site :27:

Şaka gibi bir kocan var Allah muhafaza garip , benim kocam okuma şöyle şeyleri kendini üzme diyor o daha da merakla okuyormuş pess

disaridaki kadinlara bakmasindan rahatsiz olmaniz cok normal, ama kocanizin burayi okumasi neden sizi rahatsiz ediyor? Bence bir kac sey ogrense size de faydasi olur. Ayrica, siz de erkeklere bakabilirsiniz disariya cikinca. O baktigi ve bunun normal oldugunu dusundugu icin size de normal olmasi gerektigini ve siz de bakacaginizi soyleyin. Sakin ve ciddi bir sekilde konusun ki blof yaptiginizi anlamasin. Buyuk ihtimalle yaninizdayken bakmayi birakir, sizin de cevreye bakmanizi istemeyecegi icin.

ya gercekten artık sadece uyeligi olanlar forumlara giris yapabilse, ya da en azından profil incelemek icin uyelik olsa? sahte hesap bile olsa en azından bir basamak olacak yani ne bileyim. neden boyle bır sey yapmıyorlar anlamıs degili m

Arkadaslar 10 yıllık evliyim ,bu yillar içinde kocamdan tek şikayetim. her yerde gözleri ben dışında bütün bayanlarda ve en kötüsü ben suçlumuş çünkü bu normalmiş, bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor ama ne kadar çok icimizi açılıtıyorlar farkında değiller .yaş ilerledikçe bu konu artik daha çok canımı sıkıyor simdiki yeni huyu evde iste kadınlar kulubune bakıyor yoruldum ilgisizlikten suçlamaktan kadınlığımı anneligimi evliliğimi yaşatmadi .
Artik hadım gelsin ya

Arkadaslar 10 yıllık evliyim ,bu yillar içinde kocamdan tek şikayetim. her yerde gözleri ben dışında bütün bayanlarda ve en kötüsü ben suçlumuş çünkü bu normalmiş, bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor ama ne kadar çok icimizi açılıtıyorlar farkında değiller .yaş ilerledikçe bu konu artik daha çok canımı sıkıyor simdiki yeni huyu evde iste kadınlar kulubune bakıyor yoruldum ilgisizlikten suçlamaktan kadınlığımı anneligimi evliliğimi yaşatmadi .

Detay vermeseydin bare. İsim gerçek değildir umarım?

Back