• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kadinlar kulübünü sürekli takip ediyor?

Aynen neler yapıyorlar arada,aleni resim koyanlarda vardı..
Geçen bir kadın bura "eşime sadakatsizlik ettim" diye bir konu açmıştı kocasıda çok kısa sonra senin adın çamur diye bir nicle o üyeyi baya bir yerin dibine soktu sonrada beraber kayboldular.

Geçen bir kadın bura "eşime sadakatsizlik ettim" diye bir konu açmıştı kocasıda çok kısa sonra senin adın çamur diye bir nicle o üyeyi baya bir yerin dibine soktu sonrada beraber kayboldular.

O konuyu biliyorum okumuştum.
Daha öncede eşinin yerine yazan erkekte olmuştu..

Misilleme yapın.madem normal bir şeymiş sizde erkeklere bakın bakalım nasıl hissedecek.

Blogcu annenin anne itiraflarını da okur da kendine biraz cekiduzen verir inşallah.

:)))) chat zamanlarında bir erkegin kız nick ile girdigini anlamıştık..güya kız kıza sohbet ediyormuş ahahahaahaayyyy...adama öyle kadınca şeyler anlattık ki...ağzı midesinde netten kaçtı hahahahahahaah

Hahahahahaaha ohhh iyi yapmışsınız ne zannediyor bunlar böyle kendilerini acaba..

abartılcak bir durum değil bdv falan okuyorsa. merak edilen cogu sey icin arama yapsan kk çıkıyor zaten. kaldıki uye olmayanlar da okuyabildikten sonra neden anormal olsunki.

abartılcak bir durum değil bdv falan okuyorsa. merak edilen cogu sey icin arama yapsan kk çıkıyor zaten. kaldıki uye olmayanlar da okuyabildikten sonra neden çok abes olsunki.
benim için sakıncası yok açıkça ..ama çok merak ediyorum kadın isimli kaç erkek üye vardır bunda.artı okumaları değilde üye olmaları ve konu açıpkadın kadına konuşmak istemeleri abest

Back