Kocam 6 sene önce hornette ilk gay hesabını açmış ozaman kullanmamış ondan 2 sene sonra açmış ve 1.5 sene işte ayda 1 falan girip erkeklerle konuşmuş pasif demiş kendine adamlar fotoğraf atmış kendi attıklarını göremedim bana internetten bulup attım diyor ama kendinin omuzdan şortlu fotoğrafını kafa olmadan vücudunu tanıdım bizim ilişkimiz başlamadan 8 ay önce uygulamada son görülmesi ben evlendikten 1.5 sene sonra mail geçmişinde sanal kumarla ilgilili giriş yazıp ararken gördüm ararştırdım ve yıkıldım dünya başıma yıkıldı kimseye söylenmiyor beynimi kemiriyor cinselliğimiz normal ama ikimizinde evliliklerimiz ilk cinsel deneyimlerimiz o da bende utangacız sadece klasik normal ilişkimiz var benden şeyini kaçırır göstermez elletmez ben bunları hep utangaçlığına verdim onun aileside çok sorunluydu küçük yaşta şantiyelerde falan kaldı özgüveni eksiktir diye düşündüm. İkimizde geleneksel anadolu ailelerin çocuklarıyız. neyse söyledim gösterdim bulduklarımı bir dönem boşluktaydım dedi sadece ilgi görmek konuşmak için yaptım o anda dedi şuanda erkeklere karşı bir ilgim hoşlantım yok dedi hatırlamıyorum bilmiyorum o dönem niye öyle yaptım diyor ben ayrılmak istedim ikimizde ağladık çok üzüldüm ama hayır diyor gay değilim diyor yemin ediyor söyle diyorum öyleyse kimseye söylemem bu konuyu benim hakkıma girme hayır diyor bir şekilde beni ikna etti ayrılmadık ama bir dakka çalışmaşam boş kalsam beynimde sürekli bu düşünce kimseye anlatamıyorum ne düşüneceğimi şaşırdım biri bana anlatsa inanır mıydım adama bilmiyorum yardım edin