kocam gececı okey oynayacak sıte

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
kızlar sevgılı kocacım gececı ve o evde yokken uyuyaıyorum oyun oybayabılecegım site var mı?

Mynet :):) yanı dalga gectıgmı sanmayın sıze yardımcı olmak ıstıyorum ama benım nette yüklü mesela

gamyun var üye olman gerekiyor ancak erkek ismiyle kayıt ol çünkü asılıyorlar. özellikle gece daha iğrenç oluyor. benim adım mesela kürşat orda. çok erkeksi dimi :)

acılmıyor kı o yada ben beceremıyorum
bildiğim kadarıyla üye olman gerekiyor. asilabilirler arkadaşım ona dikkat et ben üye değilim ama giren çok arkadaşım var.bence kitap falan oku ya ya da satranç oyna daha iyidir :)

Facebook'a üyeysen eğer orada da okey oynayabilirsin

burası çok güzel bir ikey 101 poker bilimum oyunlar için mükemmel bir yer bayan adıyla üye olabilirsin hiç sorun olmaz ayrıca orda kurallar vardır kimse kimseye sarkıntılık yapamaz küfür edemez oranın adminleri op ları vardır herhangi kötü bir harekette sistem cezası verilir banlanır ve siciline işler çok klas bir yer anlıyacağın ancak girip oynadıüında bu farkı kendin bile görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…