- 10 Ekim 2014
- 31.385
- 140.291
-
- Konu Sahibi misscakmak
Kızlar lütfen tek ben mi böyleyim benim gibi olan biri var mı ya? Eşim 2 gün önce işten çıktı benim memlekete taşınacağız çünkü neyse çalışırken bir tek pazar günleri izinli olurdu sabah onu işe yollar müziğimi açar güle eğlene ev işi yapardım pazar günleri de birlikte dizi film izlerdik yemek harici ev işlerini o uyuyana kadar bekletirdim şimdi sürekli evde olduğu için iş yapasım gelmiyor ya hep yanında oturayım birlikte sohbet muhabbet edelim dizi film izleyelim abur cubur yiyelim istiyorum iş yapmak içimden gelmiyor normalde eşim dışardayken özlerdim onu şimdi keşke dışarı kahveye falan gitse de ev işi yapsam diye düşünüyorum çok garip değil mi ya tek ben mi böyleyim
Böyle böyle her iş başınıza yıkılıyor zaten, tabağını bardağını kaldırmaz oldu diye şikayet ediyorsunuz sonra.Ya bu kocan iş yapsin diyenler ne yaşıyor hepinizin kocası kadir ezildimi ben hayatta ev işinde kocama güvenemem yalapsap pis pis yapacak ben delirecem
niye yalapşap pis yapsın adam?Ya bu kocan iş yapsin diyenler ne yaşıyor hepinizin kocası kadir ezildimi ben hayatta ev işinde kocama güvenemem yalapsap pis pis yapacak ben delirecem
Ben de böyleyim ama eşim kişisel alanım yok reyip sürekli kaçıyor benden hatta aramiz baya bozuk bu konu ile alakalıKızlar lütfen tek ben mi böyleyim benim gibi olan biri var mı ya? Eşim 2 gün önce işten çıktı benim memlekete taşınacağız çünkü neyse çalışırken bir tek pazar günleri izinli olurdu sabah onu işe yollar müziğimi açar güle eğlene ev işi yapardım pazar günleri de birlikte dizi film izlerdik yemek harici ev işlerini o uyuyana kadar bekletirdim şimdi sürekli evde olduğu için iş yapasım gelmiyor ya hep yanında oturayım birlikte sohbet muhabbet edelim dizi film izleyelim abur cubur yiyelim istiyorum iş yapmak içimden gelmiyor normalde eşim dışardayken özlerdim onu şimdi keşke dışarı kahveye falan gitse de ev işi yapsam diye düşünüyorum çok garip değil mi ya tek ben mi böyleyim
Beraber yaparak hem iş yükünden azaltırsın hem de beraber eğlenir sonra keyfini çıkarırsınızKızlar lütfen tek ben mi böyleyim benim gibi olan biri var mı ya? Eşim 2 gün önce işten çıktı benim memlekete taşınacağız çünkü neyse çalışırken bir tek pazar günleri izinli olurdu sabah onu işe yollar müziğimi açar güle eğlene ev işi yapardım pazar günleri de birlikte dizi film izlerdik yemek harici ev işlerini o uyuyana kadar bekletirdim şimdi sürekli evde olduğu için iş yapasım gelmiyor ya hep yanında oturayım birlikte sohbet muhabbet edelim dizi film izleyelim abur cubur yiyelim istiyorum iş yapmak içimden gelmiyor normalde eşim dışardayken özlerdim onu şimdi keşke dışarı kahveye falan gitse de ev işi yapsam diye düşünüyorum çok garip değil mi ya tek ben mi böyleyim
Asla bir kadın gibi temizlik yapamaz bir erkek net ..niye yalapşap pis yapsın adam?
temiz ile pisi ayırt edemiyor mu? zekası yok mu?
pis adamla neden evlendiniz?
Hiç şikayet etmiyorum valla sen git dışarı işlerini yap.diyorum beceriksiz varliklar valla çoğuBöyle böyle her iş başınıza yıkılıyor zaten, tabağını bardağını kaldırmaz oldu diye şikayet ediyorsunuz sonra.
Elinden her şey alınınca herkes beceriksiz.Hiç şikayet etmiyorum valla sen git dışarı işlerini yap.diyorum beceriksiz varliklar valla çoğu
kendi ailemdekiler ve şimdiye kadar hayatıma giren erkeklerin elinden her iş geliyordu.Asla bir kadın gibi temizlik yapamaz bir erkek net ..
bırak allah aşkına muhtemelen hayatına kocasından başka erkek girmemiş, gelmiş burada genelleme yapıyorElinden her şey alınınca herkes beceriksiz.