Kocam evdeyken iş yapasım gelmiyor

Birlikte yapmiyorsunuz demek ki eşim otursa benim de iş yapasim gelmez normal olarak. Birlikte sohbet ederek isleri yapsaniz hem hizli biter hem yapasiniz gelir.

Bi de devamli istesem yapar şöyle yapar boyle yapar diyorsunuz da elini işe sürmemeye alişan birini biraz zor yaptirirsiniz sonrasinda...

Son düzenleme:

Evde kocam varken rahat iş yapamıyorum. Çünkü işi yapmadan önce planlıyorum. O planı ona anlatana kadar elli kere iş hallederim ben. Yapamazsa sinirlenirim hevesi kırılmasın diye o an ona böyle yap şöyle yap diyemem e peşinden ben de yapamam anlar en iyisi o yokken yapmak.
Onun yapacağı işler zaten belli onların yapsın kafi.
(Başak Burcu)

Ya bu kocan iş yapsin diyenler ne yaşıyor hepinizin kocası kadir ezildimi ben hayatta ev işinde kocama güvenemem yalapsap pis pis yapacak ben delirecem
Böyle böyle her iş başınıza yıkılıyor zaten, tabağını bardağını kaldırmaz oldu diye şikayet ediyorsunuz sonra.

Ben de böyleyim ama eşim kişisel alanım yok reyip sürekli kaçıyor benden hatta aramiz baya bozuk bu konu ile alakalı

Beraber yaparak hem iş yükünden azaltırsın hem de beraber eğlenir sonra keyfini çıkarırsınız

Asla bir kadın gibi temizlik yapamaz bir erkek net ..
kendi ailemdekiler ve şimdiye kadar hayatıma giren erkeklerin elinden her iş geliyordu.
babam çoğu yemeği annemden ve benden daha iyi yapıyor
hayatınızda 1-2 tane beceriksiz erkek tanıyıp tüm erkekleri genellemeniz ve öyle zannetmeniz çok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…