Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 yil şüphelendim derken başlarda tabiki kondurmadim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldum
kafayı yer insan

Kızlar konu sahibine yüklenmişsiniz ama benim aklıma şu geldi. Simdi bu kadın geçimsizlik diye bosanirsa meydan ikisine kalacak. Rahat rahat konusacaklar. Bunu istemiyor. Neden benim yuvam yıkılmışken ikisi güllük gülistanlık devam etsin, neden gelin hem eski kocamı hem kardeşimi idare etsin. Bence böyle düşünüyor. Başta konduramadi. Sonradan ancak kabullendi. Simdi de madem batacaz hepimiz batarız diye delil toplayip herkesin ipliğini pazara çıkartacak. Ama nasıl ve ne yapması gerektiğini bilemiyor. Elde delil yokken yapsa haklıyken kıskanç,haset, iftiracı durumuna düşecek. Nasıl delil toplar yada nasıl ispat eder?

Ben size inandım da fakat tam anlayamadim konuyu..Siz memlekete gittiniz ve kardesinize ugramadiniz onu anladim peki kardesinizle hic mi görüşmediniz memlekette daha dogrusu denk gelmedinjz mi aile ortamlarinda veya hosgeldine vs gelmediler mi.Görüstüyseniz kardesinizin hissetmemesini anlarim da gorusmediyseniz bu adam neden boyle davrandiginizi hic mi sorgulamadi gelininiz kocasindan cekinmiyor mu sizin bakis acinizi kardesinize aciklama ihtimalinizden..Neyse..Sabah beni evde yok sanip konustular demissiniz esiniz mi aradi bu gelini yoksa sabah evde olmayacaginizi gelinde mi biliyordu.Gelin biliyorsa ve aradiysa veya esinizin siz evde olmayinca aradigi kisi.gelininizse bu iki durum zaten onlarin bir sekilde iletisimde oldugunu gösteriyor alsana ispat.Siz daha oncedende uyardim bu ikisini demissiniz ona ragmen neden gelmedin muhabbeti yapmalarinin nedeni ne olabilir.Bu davranislari zihinsel.engelli degillerse cok sacma sonuçta neden belli.Yani daha onceden uyari alan insanlarin siz evde yokken birbirleriyle konusmalari cok tuhaf.Heleki neden gelmedin muhabbeti yapmalari cok cok tuhaf.Hayatin dogal akisina uymuyor.Birde gelininiz acisindan şunu yazmak isterim ,normalde.biri bana boyle bir uyarida bulunsa o an itibariyla onlarla gorusmek benim midemi bulandirir agrimayan basimi niye agritayim derim.Beni kocasina nasil yakistirir derim.Bir sure hayattan sogurum.Travma olur benim icin.O nedenle gelininiz neden iletisimde .Bu cok anormal.bir durim.Neden riske giriyor masumsa.Esiniz zaten hic masum degil.Bende suphelendim.ve size inandim.Bir gun bilincli olarak evde yokmus gibi yalin ve evde kalin bakalim gene arayacak mi o kadini veya mesajlarini takip edin watsap weble..

Kocası dışarı çıkacak sanmış ondan bakmış karısı evde yok aramış konuşmuş. Dediğiniz doğru. Gelin hanım neden halâ konuşup riske girsin. Masum olsa sen ne diyorsun bunlar nasıl laf diyip konu sahibine savunma yapması lazımdı. Çemkirmesi lazımdı. Hatta asla gelin demezdi. Gelin konu sahibinin kocası aradı çünkü aralarında rekabet var. Beni görmek için geleceksin nasıl gelmezsin diye hesap sordu. Off içim karardı ya. Allah kolaylık versin konu sahibi. Yazarken benim bile zoruma gitti

Olay şöyle ben evde yokum diye ortak bir isimiz var onu bahane etti aradi o konu kapandı ama uzatmalar başladı gelin hanım sitem ediyor galiba benimki açıklama yapmaya başladı heyecanlandı ne hissettim biliyormusunuz sanki esiminde içine batmış görüşmemek o da oyle bir açıklama yapıyor ki o da bu anı beklemiş gibiydi, diğer kardeşimle bktim biraraya gelinecek o sıralarda arabaya binip memlekete geldim deyip kaçıyordum o ortamdan bir bahaneyle esim hadi birsey desin bir görüşelim desin uyardığım için diyemez, ama ne oldu beyefendinin içine batmış keza karşı tarafında..

Aynen öyle sitem etti esimde sanki o anı bekler gibi ne ne dedi başladı açıklamaya yapmaya ama nasıl mutlu heyecanlı o an ne düşündüm biliyormusunuz içine batmış görüşmemek..

Aynen... İkisininde içine batmış görüşmemek, esim bir bahaneyle aradi sonra o konu bitti iş konusuydu, uzatmalar başladı gelin sitem etmeye başladı niye geldiniz de bize gelmediniz ya da çağırmadıniz gibi galiba esim ne ne dedi başladı açıklama yapmaya ama nasıl heyecanlı o anı bekliyor gibi kalbim acidi

canım böyle intikam falan olmaz, elin çapsızının 3 kuruş parasını yesen nolur yemesen nolur, ayrıca bu kadar bekledikten sonra kardeşin?dahil herkes seni suçlar, üstelik aldatmada bile zamanaşımı var bilip de susarsan kabul edersen sonra hak iddia edemiyosun
senin adama ve kadına vereceğin zarar ancak onları rezil etmekle olur, bunun için de fazla delile gerek yok, telefon görüşmelerine bak bunlar ne konuşuyo bu jadar diye ortalığı bulandırsan yeter
ama bunu yapıp gene boşanmazsan kardeşin de kadından ayrılmaz

Pislik bahane aramıştır direk arayamadi herhalde ortak işlerimiz var ondan bir bahaneyle aramıştır ben giderim diye dusunmustur son gün ekadar
Ortak isleriniz ne? Ortak is icin ara diye kardesin mi demis? nasil bir bahane bu ?

ben olsaydim bir bahaneyle geljninizle bir araya gelir ve bu ikisinin tavirlarina konusmalarina dikkat eder birseyler varsada yakalamaya calisirdjm..
eger belgeler deliller hislerim hepsi dogruysa mutlaka herseyi goze alir ortaligiii yangin yerine cevirirdim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…