Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin, suphelensem de parasını yiyip öyle cezalandırıcam demesi çok absurd doğru ama neden yengesiyle gizli saklı iş ceviren o serefsize yazık oluyor, onu anlamadım?

allahaşkına konu sahibinin buluttan nem kapması haricinde hangi kanıtı var, onunla konuştuğundan bile emin değil, obsesif belli. takmış kadına.
adamcağız çok bile katlanıyor.
valla şu takıntılı saplantılı insanlar benim burdan bile enerjimi emiyor, sinirleniyorum.

Adam, karısını dışarda zannedip,.yengeyi arıyor. Konu sahibi kocasının yengesine ismiyle.hitap ettiğini duymuş. Bu da mı yeterli gelmedi size? Kocanız, yakın akrabizla, sizi evde yok sanıp, konuşsa, bu size neyi düşündürür?

Konu sahibi takik falan değil. Sezgileri de çok kuvvetli. Her kadın böyle uyanık değil malesef. Yapmaz diyip, ayakta uyutulan kadın çok. Konu sahibine ben de kızdım ama hala bosanmamakta ısrar ettiği için. Benim böyle bir şüphem olsa yıkardim dünyayı. Kaldı ki kardeş de burada tehlike altında. Kimse durduk yere hiç bir şey yokken böyle bir olayı eşine yakistirmaz. Çok zor bir durum. İnsan kafayı yer.

Takıntı filan değil bence ufak ama tuhaf şeyler anlattıkları. Sinek de küçüktür ama mide bulandırır hesabı. konu sahibi cok zor durumda aslında. Boşansın denilmiş ama nasıl boşanacak neyi sebeb gösterecek? Benim böyle şüphem var demesi bile ortalığın karışmasına yeter çünkü şüphelendiği kişi yengesi. Somut bir kanıt olması gerek ki bu da mümkün değil. Çünkü kocası ve yengesi arasında somut bir ilişki de yok. Kocasını tanıyor, yüzünün kızarması,kadınla konuşurken mutlu olması, neden gelmediniz diye trip atan kadına teselli vermesi vs... Cok zor bir durum.

Siz bu konuyu sabrımızı ölçmek için mi açtınız? Kim olduğunu eski konulardan anlayın demişsiniz her üyenin her konusunu nasıl bilelim? Bir cümle ile açıklamak çok mu zor? Mecbur değiliz ama hadi profile girip eski konulara bakalım desek sınırlama getirmişsiniz. 31 sayfayı tek tek okuyup acaba ne demek istediniz diye aramamızı mı bekliyorsunuz? Konuşmalarda ne var onu da anlamadım daha spesifik bir örnek verseydiniz keşke. Boşan deme, destek al deme onu deme bunu deme? Pardon bu konuyu niye açtınız? En başta söylenmesini istediklerinizi de belirtseydiniz madem onları yazsaydık size. Nasıl bir yardım bekliyorsunuz buyrun kendiniz çalın kendiniz oynayın. Konunuza yapılacak yorum bırakmamışsınız çünkü

Aldatıldığını ispatlayacak delilleri varsa boşansin ama yoksa da delilleri toplamak için birsure devam etsin.sonra anlaşmalı bisey istemeden boşanmasin.
Ihanetinin hemde böylesi bir ihanetin karşılığında donuna kadar almalisin.

Aşk mesajı görmen şart mı? Ne sebepten görüşür ki bir kadın ve bir erkek başka? Boşanmak zorunda değilsin beni ilgilendirmez de boşanmayacaksan kurcalama boşuna
Aynı fikirdeyim ...konu sahibi salağa yatmaya alıştı devam...

Aynı fikirdeyim ...konu sahibi salağa yatmaya alıştı devam...
Konu sahibinin derdi bence böyle bir şeyi ispatlayıp, delili elinde tutup kocasına "bak elimde delil var" diyerek adamı eve bağlamak, geline de "seni rezil rüsva ederim" deyip hayatından çıkartmak.
Yoksa boşayacağını sanmıyorum ben.

Bu arada kocasıyla kadın arasında ilişki yok, en fazla karşılıklı hoşlanma var. İlişkiye dökülen bir şey olmadığı için de kanıt bulamaz.

Eski konuyu hatırlıyorum orada size takıntılı demiştim ama şuan bu dedikleriniz kötü şeyler bence haklı olarak bu şekilde düşünüyorsunuz. Bence delil toplayıp boşanın kardeşinizde kandırılıyor bu durumda çok üzücü

Vallahi billahi doğru uydurucak kadar delirmedim çok şükür aklım başımda.. O kız ismini soyluyor esim

Pusup kenarda bekleyeceğine odaya dalıp telefonu elinden alıp kim olduğuna baksaydın sonra kardeşini arayıp beraber sıçsaydınız ağızlarına sabir mi sizdeki ne bu ?

Peki böyle bi adamla neden elisin ay okudukça cildircam ya manyakmisjn abla sen

Ev
Evet cocuklar var her iki ailede de kız güzel abim zaten vuruldu esime gelirsek dalıp gidiyor desem... Ben farkedene kadar..kiz kapalı giyinir saçı açık

Ay yeter ben anlamadım akıl verin diyorsun verilen akıllara uymuyorsun? Ben senin yerinde olsam kardeşimi ara sakın dille durumu anlatırım böyleyken böyle sadece sorun benim kocamda olabilir ben çözemedim bu konuyu sende takip et yoksa benmi kafayı yiyorum anlamam lazım derim kardeşin başta çok ama çok ofkelenecek sizden nefret dahi edebilir ama sonra sakinleşince düşüncek farkında olmadan gözlemlemeye başlayacak varsa öyle bişey zaten sizin gibi saf ayağına yatmadan çizer işi böyle bir şeyden şüphen varsa riskleri göze alıp adım atman lazm hem korkuyorum diyorsun hem bosanmicam diyosun ozaman kurcalama bırak yaşadım öyle böyle bi pezevenkle hayat yaşamaya razı olmuşsun sen buraya yazıp içini rahatlatıp hayatına devam ediyorsun böyle bişey varsada zaten gün yüzüne çıksın istemiyorsun hem kızı kocamı uyardım diyorsun tepkileri neydi peki görümcem bana böyle bişey yapsa bi suçum olmasa ortalığı ayağa kaldırırdım şahsen onun tepkisi ne oldu ? Eşinin tepkisi ne oldu bunları anlatmıyorsun ki belki de ciddi anlamda takıntılı olduğu için öyle görüyosun belki hersey normal belki esin o kızla değil başka biriyle isim benzerliği olan2 biriyle beraber onu kaciriyorsun ? Of beynimi yaktın valla yazılanlara uymayacaksan boşanmayacaksan parasını yiceksen konuda açma bari bunalıma insanları hiç değilse bigun dünyada normal şeyler oluyor diyebilelim

Ben o adadan çıkar o telefonu esimin elinden alirdim sonra o kadinin agzina...... sonrada aynısını eşime yapardim.ama sen sessiz kalmayı tercih etmişin biraz daha gizliden takip et telefon döküman larina filan bak

Anladigim kadariyla siddetli gecimsizlik nedeniyle bosansan gecimsizlik yok. Aldatma olarak bosansan delilin yok. Ses kaydi da almadigin icin olayi cozmeye calisiyorsun.
Memkekete gidip herkesle gorusup onlara gitmediginiz icin eltiniz ona nedenini soruyor muhtemelen. Sizi aramadi cunku siz daha once esiniz ve onunla konusmussunuz, suphelendiginizi soylemissiniz. Bu durumda memlekete gittiginizde onlara ugramak zaten olmazdi.
Su an sanirim daha flort devrelerindeler. Esiniz cunku flortoz davraniyor. Ses kaydi falan almaniz gerekiyor. Esinizin telefon dokumune ulasabilirseniz gunde kac defa onu aradigina da bakabilirsiniz. Eger gun icinde sık arama varsa telefon dokumu de delil.

Eski konuyu bilmiyorum.

Bu konuya bakarsak sizin bir takintiniz yok, esinizin karaktersizligi, sizin midesizliginiz söz konusu daha çok.

Evet aynen hesap veriyor esim niye gelmediniz diyor galiba o da... Tmm

Aynen çok zor

Allaha havale ediyorum benim vereceğim ceza Allahın Vereceğinden az kalir
Iyi böyle yaşayın üzüntüyle o zaman
Sizde kendini idafe yeteneği mi yok yada az mi var ? Ne istiyorsunuz bi açıklasaniza artık? 2 kelimelik cvplar sonra sessizlik . Bosanmıcaksanız ki sizin kararınız elbette kurcalamayın artık boş yere üzülmek niye

mukemel teshis o kadaarr

Eğer sonucunda boşanacaksan delil topla. Whatsapp web yükle mesajlaşıyorlarsa görürsün, ikisi aynı zamanlarda çevrimiçi oluyorlar mı ona bak, ortam dinleme cihazı al odaya koy sen yokken konuşurlarsa diye. Telefonuna takip programı yükle. Ama boşanmıyacam diyorsan yapma, çünkü kendini üzmekten başka bir işe yaramaz. Bence sizde de biraz pimpiriklilik var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…