- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
Konu sahibinin, suphelensem de parasını yiyip öyle cezalandırıcam demesi çok absurd doğru ama neden yengesiyle gizli saklı iş ceviren o serefsize yazık oluyor, onu anlamadım?
allahaşkına konu sahibinin buluttan nem kapması haricinde hangi kanıtı var, onunla konuştuğundan bile emin değil, obsesif belli. takmış kadına.
adamcağız çok bile katlanıyor.
valla şu takıntılı saplantılı insanlar benim burdan bile enerjimi emiyor, sinirleniyorum.
allahaşkına konu sahibinin buluttan nem kapması haricinde hangi kanıtı var, onunla konuştuğundan bile emin değil, obsesif belli. takmış kadına.
adamcağız çok bile katlanıyor.
valla şu takıntılı saplantılı insanlar benim burdan bile enerjimi emiyor, sinirleniyorum.
Aynı fikirdeyim ...konu sahibi salağa yatmaya alıştı devam...Aşk mesajı görmen şart mı? Ne sebepten görüşür ki bir kadın ve bir erkek başka? Boşanmak zorunda değilsin beni ilgilendirmez de boşanmayacaksan kurcalama boşuna
Konu sahibinin derdi bence böyle bir şeyi ispatlayıp, delili elinde tutup kocasına "bak elimde delil var" diyerek adamı eve bağlamak, geline de "seni rezil rüsva ederim" deyip hayatından çıkartmak.Aynı fikirdeyim ...konu sahibi salağa yatmaya alıştı devam...
Vallahi billahi doğru uydurucak kadar delirmedim çok şükür aklım başımda.. O kız ismini soyluyor esim
Hoşlanıyorlar mi askmi ne bu ne
Ya benim emin olamadığım bu adam yavşiyor tamam Allah belasını versin diyorum araya sessizlik giriyor tam yok birsey diyorum bunlar oluyor galiba aklına takmış ama cesareti yok çünkü erkek kardeşim herkes kıyamet kopar
Ev
Evet cocuklar var her iki ailede de kız güzel abim zaten vuruldu esime gelirsek dalıp gidiyor desem... Ben farkedene kadar..kiz kapalı giyinir saçı açık
Evet aynen hesap veriyor esim niye gelmediniz diyor galiba o da... TmmAnladigim kadariyla siddetli gecimsizlik nedeniyle bosansan gecimsizlik yok. Aldatma olarak bosansan delilin yok. Ses kaydi da almadigin icin olayi cozmeye calisiyorsun.
Memkekete gidip herkesle gorusup onlara gitmediginiz icin eltiniz ona nedenini soruyor muhtemelen. Sizi aramadi cunku siz daha once esiniz ve onunla konusmussunuz, suphelendiginizi soylemissiniz. Bu durumda memlekete gittiginizde onlara ugramak zaten olmazdi.
Su an sanirim daha flort devrelerindeler. Esiniz cunku flortoz davraniyor. Ses kaydi falan almaniz gerekiyor. Esinizin telefon dokumune ulasabilirseniz gunde kac defa onu aradigina da bakabilirsiniz. Eger gun icinde sık arama varsa telefon dokumu de delil.
Aynen çok zorAdam, karısını dışarda zannedip,.yengeyi arıyor. Konu sahibi kocasının yengesine ismiyle.hitap ettiğini duymuş. Bu da mı yeterli gelmedi size? Kocanız, yakın akrabizla, sizi evde yok sanıp, konuşsa, bu size neyi düşündürür?
Konu sahibi takik falan değil. Sezgileri de çok kuvvetli. Her kadın böyle uyanık değil malesef. Yapmaz diyip, ayakta uyutulan kadın çok. Konu sahibine ben de kızdım ama hala bosanmamakta ısrar ettiği için. Benim böyle bir şüphem olsa yıkardim dünyayı. Kaldı ki kardeş de burada tehlike altında. Kimse durduk yere hiç bir şey yokken böyle bir olayı eşine yakistirmaz. Çok zor bir durum. İnsan kafayı yer.
Iyi böyle yaşayın üzüntüyle o zamanAllaha havale ediyorum benim vereceğim ceza Allahın Vereceğinden az kalir
Sizde kendini idafe yeteneği mi yok yada az mi var ? Ne istiyorsunuz bi açıklasaniza artık? 2 kelimelik cvplar sonra sessizlik . Bosanmıcaksanız ki sizin kararınız elbette kurcalamayın artık boş yere üzülmek niyeAynen çok zor
Bence mevzu su, konu sahıbı kıskanc. Hastalık derecesinde. Haliyle samimi olan Hersey onu itiyor.
Simdı kadınla adamın arasında diyelim bisey var konu sahıbı haklı, farkındaysan sekiz senedir hıcbısey yapmamis bu olayla ilgili. Kocasını ve kadını tehdit etmek dısında.
Bugunde konusmayi sonuna kadar dinlemıs ve konusma bitince odadan cıkıp adama hesap sormamıs.
Cunku kanıtlarsa bıle bosanmayacak. Bosanmak seceneklerınde yok.
Adamı kendine tehdit edede kopek edecek.
Keza kadını da. Istedıgı bu.
Pasif agresif bırı yanı konu sahıbı.
Tehlikeli yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?