Kocam eski sevgilisini unutmadı

He doğru kadın sonra evlenmişti, detayları unutmuşum. Ben adamın vazgeçmediğini, kadının istemediğini düşünüyorum.

Seks o kadar duygusal bişey değil yav. Birini sevmeye gerek yok sevişmek için. Cinsel çekim yeterli.
Ha şu yönden katılıyorum. Konu sahibi öyle idare edilip, razı olunup yaşanıp gidecek biri değil. Ben olsam ben de terk ederim konu sahibi gibi birini. O noktada haklısın Kudra.

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Karşı tarafın suçu yok ki kadını açık diye aile istememiş o da ayrılmış kocaniz mesaj atmış o da hakkını helal et demiş
Gorusmuyorlarsa sıkıntı kocanizda
Ben olsam bosanirdim çünkü mutsuz bir ailede çocuk yetiştirmek sağlıklı bir durum değil,iyi düşünün öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.
Allah yardımcınız olsun

Dogru soyluyosunda ben hazmedemıyorum benım yıllarımın böyle gecıp bıde ustune onun mutlu olma ıhtımalını ve buna kızıyosunz ama gıdıp baskasını rahat ettırecegı dusuncesını hazmedemıyorm
Gecen aksam kendıne gel dedım bosanmak yok ınsan gıbı cocukların basında durcaz dedım bana dıyokı sen gercekten normal deılsınn ben senle belamı buldjm dıo
Adam haklı evet normal değilsiniz

Ben gördüm çocuk icrası, çok kötüydü. :KK43: Aile Mahkemesinin orda kız çocuğu vardı bi de, sinir krizi gibi bişey geçiriyordu, keşke insan gibi ayrılabilseler, çocukları savaşlarına alet etmeseler. Ama ediyorlar, lanet olsun.
Bence de lanet olsun, bu hikayenin versiyonlarına seyirci kalıyoruz.
Hatta bu sitede çocuklar için ne kadar korkunç sonlar yaratıldığını okuyoruz :KK43:
Koca koca diye ölüp bitip çocuklarının hayatını mahvediyorlar ve çocuklara " sizin için neler yaptım, nelere katlandım" diyorlar utanmadan.

Dua et o kadın yeşil ışık yakmıyor. Yakarsa kocanın gözü ne senin nikahını görür, ne rezillik çıkmasını ne de çocukları. Çok güvenme çocuklara. Güzelliğin de adamın umurunda değil ki. Gönül kimi severse sultan odur. Adamın sultanı diğer kadın, sen de evde çocuklara bakan, yemek yapan kadınsın.
Rezillik çıkarmış. Ee yani? Ne olur en fazla? Bir iki itiş kakış, reklam olunur etrafa. Sonra unutulur. Kimse ömür boyu rezil olmaz bizim toplumumuzda zaten. :KK53:
Bir de adam gelmiş kaç yaşına. Onca sene ailesinin istediğini yaşamış. Şu saatten sonra höt der artık bence. Kimden çekinecek yav? Tüm gemileri yakabilir artık. Kadının bir gel demesine bakar. Her erkeğin bir zaafı vardır ve o zaafın anahtarları da belli kadınlarda oluyor işte. Ayartmak o kadar da zor değil.

Adam haklı evet normal değilsiniz
Kesin kadının ahı tuttu. Başka açıklaması olamaz. Tam istedikleri gelini alıp oğullarının başını yakmışlar işte.
Bu konuda Suç adamda ben öldüm artık diye hayattan vazgeçip evlenmeseydi. Olan 3cocuga olmuş işte.

Rezillik çıkarmış. Ee yani? Ne olur en fazla? Bir iki itiş kakış, reklam olunur etrafa. Sonra unutulur. Kimse ömür boyu rezil olmaz bizim toplumumuzda zaten. :KK53:
Bir de adam gelmiş kaç yaşına. Onca sene ailesinin istediğini yaşamış. Şu saatten sonra höt der artık bence. Kimden çekinecek yav? Tüm gemileri yakabilir artık. Kadının bir gel demesine bakar. Her erkeğin bir zaafı vardır ve o zaafın anahtarları da belli kadınlarda oluyor işte. Ayartmak o kadar da zor değil.
Allah aşkına şu toplumda hangi erkek karısını aldattı ya da boşanıp başka bir kadınla evlendi diye rezil oluyor? Konu sahibi kafasında ne kuruyor bilmiyorum ama hayalindeki gibi değil gerçek hayat.

Kadın gayet cevap yazmıs yuz vermjs neden gidemiyor peki cunku gitse benı mumla arar cocukları arar kolaymı öyle kalmıs surda kac yıl hayatımıx belli degil cocujlarımı hayal kırıklıgınamı ugratayıö
Yoo, gidemiyor çünkü kadın gel demedi.
Kadın gel desin koşa koşa gider.

Kadın gayet cevap yazmıs yuz vermjs neden gidemiyor peki cunku gitse benı mumla arar cocukları arar kolaymı öyle kalmıs surda kac yıl hayatımıx belli degil cocujlarımı hayal kırıklıgınamı ugratayıö
Çocuklarınız akılları erince babalarını seçerler zaten. Sandalye fırlatan anneyi isteyeceklerini sanmıyorum.

Ha inat eder göstermez, icrayla falan aldırırsanız çocukları, akıllarının ermesine gerek kalmaz bir velayet davasıyla çözer olayı.

Kadın medeni biri olduğu için, adamın yüzüne çemkirmemiş. İnsan gibi sohbet etmiş, bırakmış. Kocanızı istese alması iki cümleye bakar zaten. Neyin derdindesiniz siz? Kocanıza boşan gel dese, akşama gelir bavul toplar adam. Dua edin kadın gel demiyor. Derse görürsünüz mumla aramayı.

Kadın medeni biri olduğu için, adamın yüzüne çemkirmemiş. İnsan gibi sohbet etmiş, bırakmış. Kocanızı istese alması iki cümleye bakar zaten. Neyin derdindesiniz siz? Kocanıza boşan gel dese, akşama gelir bavul toplar adam. Dua edin kadın gel demiyor. Derse görürsünüz mumla aramayı.
Neyini mumla arayacağını düşünüyor acaba?

Allah aşkına şu toplumda hangi erkek karısını aldattı ya da boşanıp başka bir kadınla evlendi diye rezil oluyor? Konu sahibi kafasında ne kuruyor bilmiyorum ama hayalindeki gibi değil gerçek hayat.
Doğru değil ama sırtını pohpohlayacaklar bile olur. Heyt aslanıma bak, ikinciyi bile buldu diye. Rezil mezil olmazlar bence de.

Kadının yazdığı cevap senin kocanı reddettiğinin delili. Ne yüz vermesinden bahsediyorsun?
Seni mumla aramaz. Bu karakterde bir insanı kimse aramaz.
Hem de kocanın aşık olduğu kadın hakında böyle konuşan bir kadını asla aramaz. Çocukları arar elbette ama siz böyle yaparsanız size bulaşmamak için onları bile aramaz. Çünkü tüm tavrınız adamı o kadına doğru itiyor. Kadın yüz verse sen o adamın suratını bir daha göremezsin.
Ve en acısı, sen bu kafayla devam edersen çocukların zaten hayal kırıklığına uğrayacak. Babası kadar sen de suçlu olacaksın.

Kesin kadının ahı tuttu. Başka açıklaması olamaz. Tam istedikleri gelini alıp oğullarının başını yakmışlar işte.
Bu konuda Suç adamda ben öldüm artık diye hayattan vazgeçip evlenmeseydi. Olan 3cocuga olmuş işte.
Kesinlikle onun ahı tutmuş.Muhtemelen adam aile işinden para kazanıyor o yüzden ailesine rest çekemedi.Böyle ortamda 3 tane çocuk yapıp büyütmeye çalıştıkları için konu sahibi de kocası da suçlu.Anladığım kadarıyla adam maddi konudan mağdur etmeyecek böyle sevgisiz ortamda yaşamaktansa ben bir gün beklemeden boşanırdım.

X