- 14 Haziran 2019
- 14.432
- 69.877
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.081
Adam sizi sevmiyor, sevmiyor sevmiyor. Bu sizi rahatsız etmiyor da eskiye olan sevgisi sizi rahatsız ediyor.Yok dıyosunuzda var kopyalamaya calısırken karıstı kadında cevap yazmıs olmaz dememıs
Öyle demıcekler 3 cocugunu bıraktı utanmadı gitti dıcekler hıcte ılk askına gitti demıcekler kendını rezıl edecek cunku burda tanınıyor onlar o mesajlarda konusmlarn devamında neden bır anda kapı duvar oldun benı yapayanlız bıraktın demıs bu kadar sene gecmezmı gecmedı demıs babamda cok pişman annem hala konun acılınca aglıyor demıs (seytan dıye bosuna demıyorjm )ben senı tahmn ettıgınden cok sevdm mahfoldum ben demıs her gun dusundum bır gun olurda kavusurmuyuz diye benım neden ımtıhanım bu kadar zor oldu demıs keske bır kahve ıcıp konusabılsek demıs kadın da keske ama bızım ıcın artık sartlar ıyıce zor demıs ama hayır olmaz dememıs anlıyomusunz hayır olmaz dememsSenin derdin kocan değil o kadın
Hayret ya takıntı olmuş
O kadın yok ya.yok hayret valla o kadin gitmiş hayatınız da yok demekten biz bıktık sen halen ordasın
O kadın o kadın derken kocan başka kadınla evlenirse ne olucak...O zaman mesele bitecekmi
O zaman herşey sut liman mi
Ne diyeceksin o kadına ne diyebilirsin
Gecımsız olup olmadını bılmıyorm zaten bu kadar 16 sene unutmamazlık olmazdı dıyorm kavussaydı anlardı dedm ben onada dedım
Kocanıza çok çok üzüldüm ben ya. Yazık olmuş gerçektenÖyle demıcekler 3 cocugunu bıraktı utanmadı gitti dıcekler hıcte ılk askına gitti demıcekler kendını rezıl edecek cunku burda tanınıyor onlar o mesajlarda konusmlarn devamında neden bır anda kapı duvar oldun benı yapayanlız bıraktın demıs bu kadar sene gecmezmı gecmedı demıs babamda cok pişman annem hala konun acılınca aglıyor demıs (seytan dıye bosuna demıyorjm )ben senı tahmn ettıgınden cok sevdm mahfoldum ben demıs her gun dusundum bır gun olurda kavusurmuyuz diye benım neden ımtıhanım bu kadar zor oldu demıs keske bır kahve ıcıp konusabılsek demıs kadın da keske ama bızım ıcın artık sartlar ıyıce zor demıs ama hayır olmaz dememıs anlıyomusunz hayır olmaz demems
Nasıl yok var dıyorum
Evlı uc cocuklu adamla kadının konusmasını yazıyorum onamı uzuluyosnz bıle bıle yazıyor evlı cocuklu oldugnu tamam benı baglayan kocam ama kadınınn hıcmı sucu yok böyle yzmakta ıyıce ruh gibi oldu adamKocanıza çok çok üzüldüm ben ya. Yazık olmuş gerçekten
Siz akıllanmazsınız. Malı mülkü çocukları kaybedince aklınız başınıza gelir belki ama ona bile ihtimal vermiyorum.Öyle demıcekler 3 cocugunu bıraktı utanmadı gitti dıcekler hıcte ılk askına gitti demıcekler kendını rezıl edecek cunku burda tanınıyor onlar o mesajlarda konusmlarn devamında neden bır anda kapı duvar oldun benı yapayanlız bıraktın demıs bu kadar sene gecmezmı gecmedı demıs babamda cok pişman annem hala konun acılınca aglıyor demıs (seytan dıye bosuna demıyorjm )ben senı tahmn ettıgınden cok sevdm mahfoldum ben demıs her gun dusundum bır gun olurda kavusurmuyuz diye benım neden ımtıhanım bu kadar zor oldu demıs keske bır kahve ıcıp konusabılsek demıs kadın da keske ama bızım ıcın artık sartlar ıyıce zor demıs ama hayır olmaz dememıs anlıyomusunz hayır olmaz demems
Nasıl yok var dıyorum
Öyle demıcekler 3 cocugunu bıraktı utanmadı gitti dıcekler hıcte ılk askına gitti demıcekler kendını rezıl edecek cunku burda tanınıyor onlar o mesajlarda konusmlarn devamında neden bır anda kapı duvar oldun benı yapayanlız bıraktın demıs bu kadar sene gecmezmı gecmedı demıs babamda cok pişman annem hala konun acılınca aglıyor demıs (seytan dıye bosuna demıyorjm )ben senı tahmn ettıgınden cok sevdm mahfoldum ben demıs her gun dusundum bır gun olurda kavusurmuyuz diye benım neden ımtıhanım bu kadar zor oldu demıs keske bır kahve ıcıp konusabılsek demıs kadın da keske ama bızım ıcın artık sartlar ıyıce zor demıs ama hayır olmaz dememıs anlıyomusunz hayır olmaz demems
Nasıl yok var dıyorum
Abla geri dönmüşsün ama sinirin geçmemiş.sen hep kadına kiziyosun ya biraz da kocana kız artık.bak senle beraberken kadını unutmamış.sonra mesaj yazmış.kizina onun adıyla seslenmiş.once kocan suçlu abla.O kadına hıc kızmıyomusnz evlı karsısındakı sonucta evlı uc cocuklu bır adam bu bunun hıc oneml yokmu böyle olmasınn
Kocanıza çok çok üzüldüm ben ya. Yazık olmuş gerçekten
Anlamıyorsunuz galiba.Evlı uc cocuklu adamla kadının konusmasını yazıyorum onamı uzuluyosnz bıle bıle yazıyor evlı cocuklu oldugnu tamam benı baglayan kocam ama kadınınn hıcmı sucu yok böyle yzmakta ıyıce ruh gibi oldu adam
Evet YOK.Evlı uc cocuklu adamla kadının konusmasını yazıyorum onamı uzuluyosnz bıle bıle yazıyor evlı cocuklu oldugnu tamam benı baglayan kocam ama kadınınn hıcmı sucu yok böyle yzmakta ıyıce ruh gibi oldu adam
Ben bu filmi çok izledim. Kimse rezil mezil olmuyor. Kendini avutma, gerçeklerini kabullen, bu hırsla sonun iyi değil.Öyle demıcekler 3 cocugunu bıraktı utanmadı gitti dıcekler hıcte ılk askına gitti demıcekler kendını rezıl edecek cunku burda tanınıyor onlar o mesajlarda konusmlarn devamında neden bır anda kapı duvar oldun benı yapayanlız bıraktın demıs bu kadar sene gecmezmı gecmedı demıs babamda cok pişman annem hala konun acılınca aglıyor demıs (seytan dıye bosuna demıyorjm )ben senı tahmn ettıgınden cok sevdm mahfoldum ben demıs her gun dusundum bır gun olurda kavusurmuyuz diye benım neden ımtıhanım bu kadar zor oldu demıs keske bır kahve ıcıp konusabılsek demıs kadın da keske ama bızım ıcın artık sartlar ıyıce zor demıs ama hayır olmaz dememıs anlıyomusunz hayır olmaz demems
Nasıl yok var dıyorum
Basbayağı yol yapıyorlar. Kocan kaypağın teki. Kadın da "hadi beni ikna et" diyor. Bu adamla bunları bilip de nasıl aynı yatağa gireceksin? Burada dalga geçenlerin, sana olan nefretlerinden bu yazdıklarına sevinenlerin aksine ben senin için üzülüyorum. Kimse böyle bir adamla bu onursuz hayatı yaşamaya layık değil. Umarım kendine gelir, yoluna bakarsın.Öyle demıcekler 3 cocugunu bıraktı utanmadı gitti dıcekler hıcte ılk askına gitti demıcekler kendını rezıl edecek cunku burda tanınıyor onlar o mesajlarda konusmlarn devamında neden bır anda kapı duvar oldun benı yapayanlız bıraktın demıs bu kadar sene gecmezmı gecmedı demıs babamda cok pişman annem hala konun acılınca aglıyor demıs (seytan dıye bosuna demıyorjm )ben senı tahmn ettıgınden cok sevdm mahfoldum ben demıs her gun dusundum bır gun olurda kavusurmuyuz diye benım neden ımtıhanım bu kadar zor oldu demıs keske bır kahve ıcıp konusabılsek demıs kadın da keske ama bızım ıcın artık sartlar ıyıce zor demıs ama hayır olmaz dememıs anlıyomusunz hayır olmaz demems
Bunları bildiğiniz halde hala o adamla nasil aynı evde yaşarsınız bunu aklım almıyor yaÖyle demıcekler 3 cocugunu bıraktı utanmadı gitti dıcekler hıcte ılk askına gitti demıcekler kendını rezıl edecek cunku burda tanınıyor onlar o mesajlarda konusmlarn devamında neden bır anda kapı duvar oldun benı yapayanlız bıraktın demıs bu kadar sene gecmezmı gecmedı demıs babamda cok pişman annem hala konun acılınca aglıyor demıs (seytan dıye bosuna demıyorjm )ben senı tahmn ettıgınden cok sevdm mahfoldum ben demıs her gun dusundum bır gun olurda kavusurmuyuz diye benım neden ımtıhanım bu kadar zor oldu demıs keske bır kahve ıcıp konusabılsek demıs kadın da keske ama bızım ıcın artık sartlar ıyıce zor demıs ama hayır olmaz dememıs anlıyomusunz hayır olmaz demems
Nasıl yok var dıyorum
Ben konu sahibinin bilerek evlendiğini kaçırmışım. O kadına aşık olduğunu bildiği halde evlenmiş. Adam unutamadığını bile söylemiş. Oldukça dürüst davranmış. Konu sahibi kendi hayatını kendi mahvetmişBen o adamı ligme ligme edesim geliyor
Iki kadının da hayatını mahvetmiş
Dengesiz şuursuz ne isteğini bilmeyen biri
Bence de kocan bu söylediğinde çok haklı, senle belasını bulmuşDogru soyluyosunda ben hazmedemıyorum benım yıllarımın böyle gecıp bıde ustune onun mutlu olma ıhtımalını ve buna kızıyosunz ama gıdıp baskasını rahat ettırecegı dusuncesını hazmedemıyorm
Gecen aksam kendıne gel dedım bosanmak yok ınsan gıbı cocukların basında durcaz dedım bana dıyokı sen gercekten normal deılsınn ben senle belamı buldjm dıo
Yok artık o kadar da değil. Kadın gerçekten acınacak halde, üzgünüm ama birçoğunu da kendi eliyle etmiş. Bari şu saatten sonra aklını başına alsın elindekilerden de olmasın diyoruz. Buna sevinecek kadar yoz değilim, kendi adıma konuşayım.Basbayağı yol yapıyorlar. Kocan kaypağın teki. Kadın da "hadi beni ikna et" diyor. Bu adamla bunları bilip de nasıl aynı yatağa gireceksin? Burada dalga geçenlerin, sana olan nefretlerinden bu yazdıklarına sevinenlerin aksine ben senin için üzülüyorum. Kimse böyle bir adamla bu onursuz hayatı yaşamaya layık değil. Umarım kendine gelir, yoluna bakarsın.