Kocam eski sevgilisini unutmadı

Hayır bir de biz tanımadığımız etmediğimiz kadına neden nefret duyuyor olalım? Nasıl içselleştirdiyse mevzuyu.
3 gündür bu konudan çıkmıyorsunuz, ne zaman baksam belli 3-5 kişi konu sahibini aşağılayıp diğer kadını temize çıkarmaya çalışıyor. kim içselleştirdi acaba sürekli ezik pasif aldatan herifi prens ilan edip "beni ikna et" diye bağıran eski sevgiliyi piremses yaptınız ve masal kahramanlarınızın kavuşması için burada öyle ya da böyle aldatılan, sevilmeyen ve her türlü aşağılamaya maruz kalan kadının önünde had sınırlarını çok aşan yorumlar yapıp durdunuz. Sorsan muhtemelen eski Anadolu kafasıyla büyümüş bu kadının sözlerini 5765456 ayrı kez kınayacak kadar medenisiniz" ama acı çeken bir kadının kocasını ve eski sevgilisini birbirine defalarca yakıştıran yorumlar yaptınız. bu konu sayesinde bazı kadınların korkunç bir yüzü olduğunu gördüm. İçinize dönüp kendinizi bir hesaba çekin.

Yani bitti gitti kaç senelik mesele, çoluk çocuk sahibi adamsın beklemezdim senden diyebilirdi kadın. Kendisi boşanmış ama adam hala evli.. bunu bilmiyor değil herhalde.

İki gündür şunu anlatmaya çalışıyorum hala adam isteseydi diyenler var. Kadının istememesini akılları almıyor.

Bende bunu anlamıyorum kocam sucsuz demıyorm ama kadınında resmen yuz vermesını hazmedemyorm evet
Onemlı olan kocamn hareketı olabılır ama yınede kadınında bıle bıle yuz vermesını hazmedemıyorm ve onlar buyuk ıhtımal yuzyuzede gorusuyolar adam ıyıce ruh gibi oldu o mesaj attıgı gece sabaha kadar uyumadı o rezıllıgı goze alamaz cocuklarında ona tepkı verecegını bılıyorm ben bu konuda sakın kalamıyorm al senın olsun dıyemıyorm
Bıryandan aılesiylede gorusmuyorm bıryandan kardesının esı telefonu suratıma kapattı bunu soledım kocama gorusme o zaman dıyo ama kendı gorusuyo onlarla

Konulara yazmak için sizden izin alırız bundan sonra

Kadının adamda gözü yok yahu. Gözü olan kadın o kadar yürüyen adama karşılık verir. Gel dese adam topukları totosuna vura vura gidecek zaten.

Sen şunu anlamıyorsun bak, o kadın cevap verse nolcak vermese nolcak. Sonuçta esin onu zaten yıllardır seviyor karşılıksız. Evlendiğin adam hic sevmemiş seni akli hep ondaymış görüşmeseler bile.

Konulara yazmak için sizden izin alırız bundan sonra

Kadının adamda gözü yok yahu. Gözü olan kadın o kadar yürüyen adama karşılık verir. Gel dese adam topukları totosuna vura vura gidecek zaten.
Cevap yzmıs zaten sız gormedınızmı yazdım ben buraya cevap yzmıs kadın ben neden nasıl sakın kalayım bu konuda kadın bayaa yuz vermıs kocam konusunda haklısınız benı baglayn o ama kadın neden yazıyor neden yuz verıyor

Belki ikimiz de kendimizden biliyoruzdur.
Ayyy şu forumun başlıca handikapı. Herkes her işi kendinden bilecekse neden fikir soruluyor da yazışılıyor. Benim yetişme ortamım kınu sahibiyle hiç alakasız bir ortam. Ama bu durum empati kurmama engel değil. Bilale anlatır gibi anlatıyorum bakın. Evde bir genç kızsınız. Tahsiliniz yok, erkek tanımamışsınız, dışarıyla bağlantınız çok az. Hali vakti yerinde yaşı yaşına uygun, tipi düzgün bir genç adam evlenmek istemiş. Ailesi de arkasında. Daha ne kadar evde oturacaksınız kendi düzeninizi kuracak çağa gelmişsiniz. Cümbür cemaat istenmeye kanarsınız. Ne takalım nişanda dense heves edersiniz. Dünyanız o kadardır. Anlatmaya çalıştığım bu. Hani sayfalarca bu empati adamla kurulmuş ya ben de kadınla kurdum işte.

Kadının cevabını niye hazmedemiyorsun, sana karşı bir sorumluluğu yok ki. Kadın belki evli erkeklerle ilişki yaşamaktan hoşanan biri. Belki peşinden salya sümük ağlayan ezikleri tasma takıp dolaştırarak eğleniyor. Senin ahmak ötesi ezik kocan olmasa başka biriyle böyle imkansız aşk oyunları oynayacaktı. Sana karşı sorumluluğu olan kişi yatağındaki düşmanın.

Ayrıca kimse beni gelip isteyemez, bunu da şöyle yazayım. Bizde gelinir aileler tanışılır söz nişan yapılır düğün yapılır evlenilir. Ben mal ya da eşya mıyım ki gelip beni istesinler?
İşte bu sizin yaşantınız da o yüzden büyük büyük konuşuyorsunuz. Başka birinin dünyasına kendinizi koymuyorsunuz

Seni yaşadığın ortamdan çıkarıp şöyle üç beş gün misafir etmek isterim . Gerçekten çok az güzel şey yaşamışsınız şu hayatta . Sürekli delil toplayacağım vs diyorsunuz ya , elinizdeki o mesajlar da delil sayılır . Yeter ki kendinize yazık etmeyin artık , gidin boşanma davası açın .
Çocuklar da büyür , yarın bir gün onlar da evlenir gider olan size olur . İçiniz kapkara , bu kinle nefretle yorulmadan nasıl yaşıyorsunuz ? Evde ney taksimi vs dinleseniz acaba faydası olur mu ? Çünkü ben ne zaman dünyalık işlerden yorulsam bir çay yapıp odaya geçip ney dinlerim . Ruhuma iyi de gelir bu . Sonrasında kalkar bir duş alıp yatarım . Size de tavsiye ediyorum. Kocanı boşver ister evde dursun , ister geneleve gitsin ne hali varsa görsün . Sen kendin için yol almaya bak . Bu konuyu AŞ .
Sana fikrini soran olmamış evlenirken , oldu bittiyse getirmişler . Sonrasında bu sünepeyle evlenmişsin sana yine gün yüzü göstermemiş sen de içine atmış , atmış atmışsın . Sonrasında da sinir krizleri , kötü sözler , gereksiz savaşlar vs başlamış .
O birer tane evi olsun diye direttiğin çocuklar yarın bir gün annem de ne gurursuzmuş diyecekler . Seni yorucu , kindar olarak düşünecekler ve muhtemelen hayatlarından uzak tutacaklar sizi .
O kadının da belki boşanma sonrası gördüğü ilgi hoşuna gitti. O yüzden cevap yazıyor .
Olay hiç bir zaman sizin için iyi olmayacak. Boşanın bir an önce kendi hayatınızı kurmaya çalışın .

Bilale anlatır gibi? Bu üsluba cevap dahi vermezdim ama neyse. Öyle veya böyle, bazı şeyleri bile bile yola çıktıysanız, neden değişmiyor nedeeenn diye cam çerçeve indirmenizin mantığı yoktur. Çünkü baştan kabullenmişsinizdir. Aşk evliliği değil bu evlilik, sözleşme gibi olmuş. Adam sevdiğime kavuşamadım ama bari evde bir kadın olsun diye evlenmiş, kadın da adamın hali vakti yerinde diye. Kimse kimseden birşey saklamamış ki? Biliyor musunuz, senelerce evli kalıp, her türlü şiddeti ihaneti tadıp, kocalarının 500 TL çocuk nafakası ödememek için avukata 20 bin TL bayıldığı kadınlar var. Konu sahibi aldatılmaya takılmıyor ki sizin bizim kadar; iki lafından biri para, ev araba almış yetmemiş, hem çocuklara hem de kendine nafaka da alır, yine yetmiyor. Hem içi almıyor hem gidesi de yok, büyük aşkından değil, kayınbabasının paralarını başka kadınlar yer diye.

Sizin en büyük korkunuz kadının GEL demesiyle eşinizin KOŞA KOŞA gideceğini bilmeniz
Ben böyle bir korkuyla yaşamak istemezdim Sizi istemeyeni siz hic istemeyin gururlu olun Yolunuza bakın

Ben o adamı ligme ligme edesim geliyor
Iki kadının da hayatını mahvetmiş

Dengesiz şuursuz ne isteğini bilmeyen biri
Adam salak, ama sevmiş evlenememiş. Hadi severim diye evlenmiş. Karşısına çıkana bak. Şöyle bir kadını sevebilme ihtimaliniz var mı? Hayatı bitmiş adamın

Ben kendimden bilirken üslup sorunu yok muydu peki... bakın bu kadın artık falan diyor mesela, ben bu üslubun insanı değilim ki. Ben de cevap vermezdim ona bakarsanız. Yukarıda alıntıladıklarım da işte öfkenin sonucu, salim kafayla düşünebilen insan zaten bu hesapları yapmaz. Adam gelip efendice bitirelim deseydi kadına mesaj atmadan, yine bunlar mı olurdu kadının kafasında bilemeyiz

Kadınların birinin seçimi olmadığı bir dünya olduğunu aklınız almıyor değil mi? Biri allahın emriyle isteyecek, diğeri verecek kadın da belki sevilirim diye umutlanacak.
Gülmek istiyorum. Alakası bile yok. Bubam bana danışmadan yirmi inek parasına vermişidi de istemediydim

Yüz vermese ne değişecek, sizi mi sevecek sanıyorsunız? On senedir sevmemiş. Kadın başkasıyla evliyken bile içten içe sevmiş. Konu kadınım cevap vermesi değil. Adamın senelerdir inatla bu kadını sevmesi. Siz asıl düşmanı görmek istemiyorsunuz boşanmamak için. Adam içten içe başkasını sevsin ama yazışmasın görüşmesin bana yeter kafasında gidiyorsunuz da e o da aldatma. Şu durumdan farkı yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…