Kocam eski sevgilisini unutmadı

Söylemiş aynen iste buna cevap vermiyor neden bile bile evlendin

Bide halen 3 çocuk olmasına rağmen esin seni sevmiyorken bunu defalarca söylemesine rağmen halen neden evlisin

+100000... az söylemişsiniz. Çok medeni çok modern üyeler hümanistlikte sınır tanımamışlar. Empati rica ediyorum şu foruma... hanginiz bu kadının yerinde olsanız o adamın dünyasını başına yıkmazsınız çok merak ediyorum. Bu kadın da kendi dünyası ve görgüsü içinde sinir harbinde şu anda. Öfke şeytandandır. İçinde mantık aranmayacak bir şeydir.

Bile bile evlendiysem yıkmam.
Kalbi başkasına ait olan bir adamın yatağına girmem.
Girersem ne olduğunu, adamın bir gün gidebileceğini kabullenerek girerim.
Ama ne olursa olsun unutur sandım diye bir kafaya sahip olmam.

Hayır bir de biz tanımadığımız etmediğimiz kadına neden nefret duyuyor olalım? Nasıl içselleştirdiyse mevzuyu.

Ikinci alıntı yapayım

Adam da Resti çekip ben evlenmem o kız olmadan diyebilirdi ailesine ya olucak yada başkası olmaz dememiş
Aileler istemedi diye hem kendi hayatını hem.o kadının hayatını ki o kadın cıkmış gitmiş hayatından
Hemde bu kadinın hayatını mahvetmiş

Ben size cok uzuldum. Sevgisiz bir kadin. Belki sever diye evlendiniz belki de. Sonucta evlenirken birini sevdim yollarimiz ayrildi demis adam. Ben sevgisizlikten bu kadar yiprandiginizi ve sevilmeye karsi da umitlerinizin tukendiginden bu kadar ofkeli oldugunuzu dusunuyorum. Kayinpeder kaynana genel anlamda her yerde sorun, bide ustune esiniz sizi sevmeyince utanmadan onlarin laflarini size tasimis.
Uzuldum size. Bu adamdan hayir yok. Daha fazla kendinizi yipratmayin. Hukuken bosanarak da cocuklarinizin hakkini birakmazsiniz ki . Sadece sakin hareket edin. Buldugunuz kanitlari saklayin. Yalniz karsi kadina gelince, bence haysiyetsizlik tamamen kocanizda. Halen akli onda ki yazmis mesaj atmis. Kadinda eski tatli bir hatiraya kotu cevap vermek istememis olabilir. Ofkenizden boylesiniz. o kadin sizden daha ustun guzel degil. Sadece bu adam bunu sevmis. Sizi de biri sevebilir siz de eminim cok guzelsinjz . Boyle size deger vermeyen ve hic sevmeyen adamla zorlamissiniz 10 yil . Kendi degerinizj unutmussunuz. Size boyle davranan insan ,. Cocuklu zor donemlerde napti bilemeyiz. Neler yasadiginizj bilemeyiz. Bence hakkinizi hukuken arayin. Bide beddua modunuzu dusurur. Birakin zaten eden buluyor. Daha fazla kendinizi yipratmadan adama tekmeyi anlasmali bosanma teklif edin istediklerinizj soyleyin. Kabul etmezse hakkinizj hukukta arayin. İnsallah iyi olur mutlu olursunuz

Valla Allahın emriyle istiycez seni deseler olursunuz. Yeni bir hayata hazır olduğunu dişünürsünüz. Unutmak istiyor ki seçti beni dersiniz...

Evet madem o kadar sevmiş ailesini karşısına almalıydı

Valla Allahın emriyle istiycez seni deseler olursunuz. Yeni bir hayata hazır olduğunu dişünürsünüz. Unutmak istiyor ki seçti beni dersiniz...
Bir adamın başka bir kadını unutmak için kullanılacak kadar değersiz bir kadın mıyım ki bunu kabul edelim?Güzel bir şey mi bu?

Boşanmış kadın kimsenin artığı değildir.Terbiyesizleşmişsiniz.

Eşiniz sizi sevmiyor. Bunu açıkca söylüyor, bu saatten sonra boşanmayıp ne yapacaksınız. Kendinize, çocuklarınıza nasıl saygı duyacaksınız?

Kadına ilk mesajı atan sizin kocanız. Deyim yerindeyse yoldan çıkan kocanız. Kadın da pek masum gelmedi bana. Kahve teklifini falan reddetmemiş, karşılıklı geçmişi yad etmişler, tersleyip başından atması gerekirdi.

Kocanız sevdiğinden ayrılırken, sizinle evlenirken hep babasını dinlemiş. Şimdi de boşanmak istiyor,yine babası yüzünden boşanamıyor.
Yani tam bir basiretsiz.
Sünepe.
Asalak.
Böyle adamı o kadın ne yapsın?
Bence siz de ipini salın zaten.

Çok abes tepkiler veriyorsunuz.
Küpünüze zarar vereceksiniz.
Az sakin
Haklıyken haksız duruma düştünüz bile

O da bende cok sevdım yazmıs mesajda ama benım kocam zaten oylelerime layık
Yalan bisey soylememis ki! Hala seviyorum dememis, evliyken kocaniza yazmamis ! Kocaniz yazmis ona size sadakat yemini varken sizinle evliyken ahlaksizligi kocaniz yapmis. Gozunuzu acin hayatinizi rezil etmeyin. Acin davanizi alin cocuklarinizida yeni hayat kurun oda kimin neyi oluyosa olsun. Siz yeni hayatinizin sultani olun alin nafakanizi buyutun cocuklarinizi. Baskasina asik bi adamla gencliginize yazik etmeyin.

Kadınların birinin seçimi olmadığı bir dünya olduğunu aklınız almıyor değil mi? Biri allahın emriyle isteyecek, diğeri verecek kadın da belki sevilirim diye umutlanacak.

Adam bana gelip "ben böyle böyle birini sevdim, aileler yüzünden kavuşamadık, 15 kilo verdim" diyecek bana aşk acısını anlatacak, bende görücülere tamam diyicem.. Unutmak isteyen adam gelip böyle aşk acısını anlatır mı? Adam anne baba zoruyla evlenmiş pısırığın teki ve düşündüğünüzü aksine kimse adamı haklı bulmadı ama konu sahibi de mağdur zavallı kandırılmış bir kadın değil. Vah vah edilecek bir durum yok, bile isteye maddi durumuna bakarak evlenmiş. Sever sanmış ama adama hergün beddua beddua hergün hakaret hakaret sevmesine unutmasına fırsat vermemiş. Adam da suçlu kadın da. Ama kadın bilerek evlendiği için daha suçlu.

Ayrıca kimse beni gelip isteyemez, bunu da şöyle yazayım. Bizde gelinir aileler tanışılır söz nişan yapılır düğün yapılır evlenilir. Ben mal ya da eşya mıyım ki gelip beni istesinler?

Dünyasını başına yıksa da sonuç değişmeyecek, yapanın yanına kalacak o ayrı da konu sahibi sinirden bunları görecek durumda değil ama diğer kadın da cidden masum değil. Yukarıda bir üye “ kadın beni ikna et diyor” diyerek nokta atışı yapmış.
Kadınlar ya da erkekler evleneceği kişilerin yarım kalmış hikayeleri, kapanmamış defterleri olduğunu bile bile yola çıkarlarsa zararı kendileri görüyor malesef.

Tüm paraları ben yiyeceğim, para için yapıyorum bunları demiyor da çocuklarımın rızkını yedirmem diyor. Adam çocukların rızkını düşünüyorsa zaten bırakır onlara ve iyi bakar. Yok düşünmüyorsa ne yaparsanız yapın yine yer. Yazlık da yazlık, araba da araba, ev de ev. Ne kadar maddiyatçısiniz ama ya.

Kadın zamanında gururuna yedirememis istememeyi, çekmiş gitmiş yolları kapamis. Hala vay efendim adam isteseydi sevdiği kadını alırdı diyenler var. Kadın istememiş zorla mı evlenecek. Kadının istememesi seçenek değil mi? O zaman istememiş şimdi mı 3 çocuklu adamı istesin. Hem de su anki karısı eski karısı olsa bile hep huzursuz edecek. Tabii kadın bunu bilmiyor bilse toptan engeller hepsini.

Ne düşünüp ne yapacaklarından nasıl bu kadar eminsiniz tanımadığınız etmediğiniz insanların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…