Kocam eski sevgilisini unutmadı

Dogru dıyosunuz ama ben artık sevılmemeyi kabullendım sevılmeyı beklemyrm ama sakın davranıp daha farklı davranmaya calısıcm
E zaten sevmeden evlenmiş baştan söylemiş kandırmamış. Bunları biliyorsunuz da neyine aşkım desin diye bekliyorsunuz. Hem aşkı basitlik görün, aşktan sevgiden uzak bir hayatı övün hem bunu bekleyin. İstekleriniz kendi içinde çelişiyor.
Siz maddi refah içinde yaşamak için başkasına aşık bir adamla evlenmişsiniz sonra aşkım demedi diye bu kadar çirkinleşemezsiniz.
Açıkça da söyleyeyim, adam sizin ruhunuzda bu çirkinlikleri görünce sevmeye çalışmışsa bile sevemez. Kimse böyle üslubu olan birini sevemez zaten.
Önce kendinize bir çeki düzen verin bence.
Kızlarınıza da size yaşatılanları yaşatmayın. Kapalı her şeye hasret bir hayata mahkum etmeyin. Bu saatten sonra elinizden gelen bu.

Dogru soyluyosunda ben hazmedemıyorum benım yıllarımın böyle gecıp bıde ustune onun mutlu olma ıhtımalını ve buna kızıyosunz ama gıdıp baskasını rahat ettırecegı dusuncesını hazmedemıyorm
Gecen aksam kendıne gel dedım bosanmak yok ınsan gıbı cocukların basında durcaz dedım bana dıyokı sen gercekten normal deılsınn ben senle belamı buldjm dıo

Evet kavussa anlardı dıyorm onada dedım kavussan anlardım kavusamadın ya ondan dedım
Kusura bakmayın ama bu yaptığınız ego tatmini.
Ben o çok kınadığınız ex sevgili gibi rahat bir ailede büyüdüm. Kocamla üç sene seviştik de tatile de gittik. Evlendik. 10 senedir beraberiz 7 senedir evliyiz bir gün sesler yükselmedi, bu kadar kavga gürültüyü hakareti bir gün görmedik. Hala aynı şekilde saygı sevgi çerçevesinde gidiyoruz. Çünkü birbirimizi tanıyarak evlendik. Asıl flörtsüz evlilik nedeniyle bu mutsuzluklar yaşanıyor. Flörtten kimseye zarar gelmez. Daha mutlı evliliği olur. Belki o dönem evlenselerdi sizden bin kat mutlu olurlardı

O kadına hıc kızmıyomusnz evlı karsısındakı sonucta evlı uc cocuklu bır adam bu bunun hıc oneml yokmu böyle olmasınn

Böyle düşünürsen 10 yılın değil, 30 yılın da gider ama. Hatada ısrar edilmez. Hatanın neresinden dönersen kardır. 10 yılın gitmiş, kocanın da gitmiş. Bundan sonraki yıllarınız gitmesin. Çocuklarınız huzurlu, mutlu insanların çocukları olarak yetişsin.

10yıl boyunca hır gür degıldı ama dedim ya bir kere senı sevıyorum demedı yada askım canım demedı sarılmadı.
On yıl boyunca neden sorgulamadiniz ? Bu adam sizi on yıl boyunca aldatiyorda olabilirdi fiziken değil ama kalben aldatmış zaten. İsimden önce bu adam bana 10 yıldır sarılmadi bir tatlı söz söylemedi diye düşünmez mi insan ?

Ne Yine birden yine alevlendin
Oysa sakinlesmistin

Sana bunları diyen bir adamla aynı evde ayni yatakta aynı sofrada niye duruyorsun

O evi silip temizleyip yemek yapıyor
O adamın donlarını niye yıkıyorsun

Bir senmisin çocuklu olup boşanan
Yapma ALLAH aşkına Herkes neler neler yaşıyor

Herkesin basından neler geçiyor obyuzden herkes sana.ogut veriyor

Ben.neler yaşadım biliyormusun burda kimsenin sana.dusmanligi yok herkes senin iyi olman için uğraşıyor

Ama sen kendine eziyet ediyorsun
Herkse ispat etsen ne Olur ki zaten herkes biliyor

Aklını kullan sen uzattıkça sana dusman olurlar ne Mal ne mülk bir gram vermezler
Iftira derler
Yine yıpranan sen olursun
OlAn yine sana olur

O kadına hıc kızmıyomusnz evlı karsısındakı sonucta evlı uc cocuklu bır adam bu bunun hıc oneml yokmu böyle olmasınn
Kadin bişey yapmamış ki sizin kocanız yapmış! Görende kadın kocaniza yazmış sanacak! Bu arada adam mutluymuş ki sevmiş ki o günlerini arıyor, esinize kavussaydin görecektin demenizde çok saçma olmuş:)) o kadının geçimsiz kötü biri olduğu kanaatine nerden vardınız anlamadım doğrusu

Senin derdin kocan değil o kadın
Hayret ya takıntı olmuş

O kadın yok ya.yok hayret valla o kadin gitmiş hayatınız da yok demekten biz bıktık sen halen ordasın

O kadın o kadın derken kocan başka kadınla evlenirse ne olucak...O zaman mesele bitecekmi
O zaman herşey sut liman mi

Ne diyeceksin o kadına ne diyebilirsin

Yahu o kadın gelsin konu açsın burada herkes yazar merak etmeyin. Baştan bırakmayacaktın kızım deriz. İkiniz de pasif basiretsizmişsiniz şimdi saçmalamayın deriz. Adam çok seviyorsa önce karısından boşansın, sonra ne isterseniz yapın deriz. Siz bunu kabul eder misiniz? Boşansın ne isterse yapsın işte. Sizi aldatmasın. Olay bu.

Üstelik konu o kadın değil, sizsiniz burada. Onların mutlulukları, mutsuzlukları değil, en ve ilk kendinizi düşüneceksiniz. Siz nasıl hissediyorsunuz? Mutlu musunuz? Değilsiniz ki şikayet ediyorsunuz. O zaman mutsuzluk veren kimse hayatınızdan çıkartın rahat edin. Kalbinize kötülüğü almayın. Geri dönüşü zor oluyor ve kendinize yapıyorsunuz. Onlar mutsuz olsun, kavuşamasın diye uğraşırsanız kalbinizi kötülüğe açmışsınız demektir.

Önemli olan sizin mutluluğunuz, huzurunuz. Neden? Hem siz bir birey olduğunu için ama aynı zamanda 3 çocuk annesi olduğunuz için. Mutlu anne, mutlu çocuklar demek.

Ne kadar çirkin bir kadınsınız, içiniz kararmış görücü usulüyle evlenmiş olsanız neee, bakire Meryem olsanız ne. Yüreğiniz pis sizin. Bir de üç çocuk büyüyecek böyle bir anneyle, yazık.

Senin için gerçekten üzgünüm. Birçok yorumda da senin öfkenin haksız bulunmasına şaşırdım açıkçası. Sonuçta adamın kafasına kimse silah dayamamış senin hakkına girmiş.fakat seni sevememiş. Bedduadan falan bahsediyor eşin fakat sevilmeyen kadınlar mutsuzluklarını bir şekilde ortaya döküyorlar maalesef. O da adam olup seni sevse şefkat gösterse sen de normalleşirdin elbette
Senin adına üzgünüm. Olan olmuş. Maalesef bazıları hiç çekinmeden başka insanların hayatını önemsemeden onları yara bandı gibi kullanıyorlar. En büyük suçlu seni mutsuzluğuna bencilliğine pısırıklığına kurban eden kocan. Olan olmuş dediğim gibi. Rezil etsen ne etmesen ne. Alabildiğin ne varsa al. Kendini ve çocuklarının geleceğini garanti altına al. Sonra sal ipini gitsin. Belki çocukların biraz daha büyüdüklerinde sen de seni gerçekten sevecek bir insan bulursun. Yolun bahtın açık olsun

En son yazdığım mesaja verdiğiniz cevaptan anladığınızı düşünmüştüm bir şeyleri.Yanılmışım.Ne desek anlamıyorsunuz.Ne yaparsanız yapın.Ama şunu unutmayın.Her durumda mutsuz sizsiniz.Aynen sizi sevmeyen adamla böyle devam edin.Fiziki olmasa da aklıyla beyniyle aldatsın sizi.Aman diyim yanına kalmasın.Kalp bu istese çoktan atardı kalbinden kadını ne de olsa!

Gecımsız olup olmadını bılmıyorm zaten bu kadar 16 sene unutmamazlık olmazdı dıyorm kavussaydı anlardı dedm ben onada dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…