- 11 Aralık 2018
- 39.723
- 246.191
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.041
Yaşamadan anlayacağını mı sanıyorsunuz? Kavuşmadığı sürece o kadın adamın içinde yara olarak kalacak, unutamayacak.Oda cocuklarım ıcın ama suda gercek cocukları bırakamaz cok duskun yıne dıyorm kavusamadıgı ıcın buyutuyo gozunde ben o bunu anlasın ıstıyorm
Tobe yarabbi ya sen iyimisin ne gerek var eskimkocaya falanYanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm sizi
Eskı Kocasınada ulasırım facebooktan derım rezıl ederm bu benım hakkm bu adam benden baska hckmse ıcın bırakamaz ama o kadn ıcın brakabılır gercı bırakırsada rezııllgnden cocuklarndan korkar ben sevılmemeyı göze aldım artık dıyorm
Tamam bırakın öyleyse bile yaşayıp görsün.Ama kendinizi onun gözünde çocukların gözünde daha fazla küçültmeyin.Çünkü kavuşamamanın verdiği bir özlemse bunu yaşamadan bilemez.Bırakın ne istiyorsa yapsın.Siz de güçlü gururlu duruşunuzla çocuklarınıza örnek olun.Oda cocuklarım ıcın ama suda gercek cocukları bırakamaz cok duskun yıne dıyorm kavusamadıgı ıcın buyutuyo gozunde ben o bunu anlasın ıstıyorm
Tabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmedi
Ama yazmıcam zaten dogru dusunemedım dedimTobe yarabbi ya sen iyimisin ne gerek var eskimkocaya falan
Yazık ya yordun bacım bizi ya
O kadın yok yok anla o kadın yıllar evvel yok olmuş gitmiş kendi hayatını.kurmus
Öyle ordan burdan bulurum rezil ederim dersen sana bir.mahkeme acar O kadar basit mi sen ne sanıyorsun
ozel hayatıma müdahaleden başlar 50 tane.mahkeme acar
Uğraş dur ne gerek var
O kadın yıllarca kocanla metres hayati yaşamamış karını birak dememis
Senin sorunun o kadın değil kocan ya kocan
Boşan al Nafakayı çekil git hayatını kur...
Sana diyorum sakın ol diye sakın düşünAma yazmıcam zaten dogru dusunemedım dedim
Bu söylediklerinizi yaparsanız sadece kendinizi rezil edersiniz. Sakinleşin, mantıklı düşünün. Boşanın ne hali varsa görsün. Çocuklarınızla beraber kavgadan gürültüden uzak, huzurlu bir hayat kurmak varken daha fazla kaosa sürüklenmeyinYanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm sizi
Eskı Kocasınada ulasırım facebooktan derım rezıl ederm bu benım hakkm bu adam benden baska hckmse ıcın bırakamaz ama o kadn ıcın brakabılır gercı bırakırsada rezııllgnden cocuklarndan korkar ben sevılmemeyı göze aldım artık dıyorm
Medenice konuşmak ne demek yakınından bile geçmiyor konu sahibi, ona göre kadın bağırıp çağıracak sovecek neden yazıyorsun diye...bu kadından olmaaaazz...Erkek egemen zihniyet çünkü. Kadının mesajlara cevap vermesini bile kocasını ayartmak olarak görüyor. Medenice konuşmak kavramı kodlanmamış kadına. Sanki kadın cevap vermese kocası bir anda kendisini sevmeye başlayacak.
Peki iyi mi olmuş sevgililik, gezme olmayınca. Adamla birbirinizi tanımadan, sevmeden evlenmiş üstüne çocuk yapmışsınız. Sevgisizlikten mutsuzsunuz. Kızlarınız varmış, ilerde biriyle görüşüp tanışmak istediklerinde bunlar gelsin aklınıza, set koymayın önlerineTabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmedi
Esekten düşenin halinden esekten düşen anlarmis, adam ne kadar acı çekti kim bilir!(bu tabiki yaptıklarını haklamaz) ama nihayetinde kavusamamislar bir şekilde ve ne yalan söyleyeyim ben buna üzüldümPeki iyi mi olmuş sevgililik, gezme olmayınca. Adamla birbirinizi tanımadan, sevmeden evlenmiş üstüne çocuk yapmışsınız. Sevgisizlikten mutsuzsunuz. Kızlarınız varmış, ilerde biriyle görüşüp tanışmak istediklerinde bunlar gelsin aklınıza, set koymayın önlerine
Aferin. Olaylar çirkinleşsin diye bekleyin. Eğer bulursanız delil onlaeı ortaya saçın da çocuklarına hasret kalsın adam. Bir kere yok öyle bir şey çocuklarına hasret falan kalmaz adam yasalar var.siz çocuklarına hasret bırakıcam derken kocayı mı cezalandıracaksınız çocuklarınızı mı????? Neyin kafası bu ya. Buram buram kötülük, buram buram seviyesizlik akıyor yazıklarınızdan. Çok çirkin çok. Acıyorum kocanıza.Bır iki kısı dısında kımse bana hakvermemıs
Ben sıze acıkca anlatayım ,gorucu usulu tanıstık 1 hafta sonra gelıp ıstedıler cunku bızde gezme sevgılılık yok.ve erkek kardesınden once evlenmesını ıstıyodu aılesi
Ilk gorustugumuzde ben bırkısıyı sevdım 5 sneen beraberdık aıleler yuzunden olmadı bıraktı benı gıttı cok sevdm dedi 5 senenın oncesıde zaten 2 sene kızın pesınden kosmus 2 sene sonra sevgılı olmuslar sonrada kız bırakmıs konu bu.
Dıger kız Evlendıgı gun bu eve ıctı ıctı sabah geldi bende evet kırdım vazoları
Ama ben onu sevmstım aslında o bana bu 10yılda birkere askım demedı yada bırkere senı sevıyorm demedı
Erkek kardesı kapalı bır kızla evlıydı bosandılar sımdı acık bır kızla evli 2 de cocugu var sonra babası buna ben senın hakkna gırdım demıs aglamıs ama neden benden kolay bosanmaz cunku annesı babası dıger kardesın bosandı sende bosanıp bızım boynumuzu egme Allah rızası ıcın sen sabret demısler
Hemde cocuklarına duskun ama ben onu cocuklara hasret bırakırım eger gorustujlerını ıspatlarsam delıllerı toplarsam
Bosanmıcam demedım ben bosanıcam ama önce delil toplayıp bosanıcam
Hala canım aşkım demedi sayıkla aman o kafana birşey dank etmesin. Siz severek evlenmemişsiniz, adam başkasını seviyormuş bunu bile bile gelmişsin. Kavga sebeplerin birçok kadına lüks. O kayınbaba çok mal verdi diye kıskandığın kayınların gibi olsa kocan, gıkını çıkaramazdın be.10yıl boyunca hır gür degıldı ama dedim ya bir kere senı sevıyorum demedı yada askım canım demedı sarılmadı.ılk 3 sene kaynanamların ustkatında oturduk zehır gıbıydı orası anasını babasını yurtdısına gonderdı benım hayalım olan yere anasını babasını tatıle gonderdı sonra ben orda oturmak ıstemıyodum kavga kıyamet cıktık babası bunla 2 ay konusmadı dıger eve gectık dıye
Evet kavussa anlardı dıyorm onada dedım kavussan anlardım kavusamadın ya ondan dedımKocan kavusamadigi için adı Sevda olmuş kavussaydi büyük bir ihtimal Allah cezanı versin olurdusizde niye beddua ediyorsunuz adama bile bile almışsınız adamı ?: boşanmamak ta çok ütopik Türk filmlerindeki kötü kadınlar gibi kavusturmayagim edalarindasiniz...