- 30 Mart 2021
- 100
- -259
- 39
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.001
Ama ıhtımalde bırakmıs olurmu ne gorusmesı dememısAbla kadın zaten bizim için şartlar iyice zor demiş yani adamın önüne set geçmiş senin kocan yalvarmış.
Valla alınma ama kayın ailenin neden o kızın konusu açılınca ağladığı çok belli, nedeni çok uzaklarda arama. Adamların evlatlarının kafasında bir sandalye kırmadığın kalmış onu da yapmışsın nasıl sevsinler nasıl seninle evlendirdiklerine pişman olmasınlar?
Niye istemeyelim? Adam sizi sevmiyor, siz onu sevmiyorsunuz, ortada bir evlilik yok. Adam size boşanalım ne istersen verecem diyor. Diğer kadını hala unutamamış. Kadının gönlü yok bence ama hadi sizin için var diyelim. Bu senaryoda sizin inadınız hiç bir şekilde mantıklı değil. Bu adam sizi sevmiyor, sevmemiş, sevmeyecek. Bırakın nereye gidiyorsa gitsin. Siz alın alacağınızı çocuklarınızla huzurlu yaşayın.Nasıl böyle dusunebılıyosnz nasıl istersnz kavusmalarnı kendı gıdebılıosa gitsn bakalm
Ben neden kadınında ynına bırakayım dıyorm neden anlatamyormKadon hayır görüşmem deseydi birşey olmamış gibi evliliğinizi devam edecektin?
Kadının ne dediği ikinci planda şuan. Bunu görmüyor musun?
Ne desek geçmeyecek size bazı şeyler,iyice anlamış oldum.
Nasıl böyle dusunebılıyosnz nasıl istersnz kavusmalarnı kendı gıdebılıosa gitsn bakalm
Ay kadın birşey yapmamış.Ben neden kadınında ynına bırakayım dıyorm neden anlatamyorm
Kadını boşver, kocan seni SEVMİYOR. Biz niye anlatamıyoruz bunu acaba? O kadın olmazsa başka kadın olacak. Sevmeyen insanı eve bağlayamazsınız.Ben neden kadınında ynına bırakayım dıyorm neden anlatamyorm
Bırakmamış olur, zaten üzerine bir set çekmiş.Ama ıhtımalde bırakmıs olurmu ne gorusmesı dememıs
Ablaa kaıdn birşey yapmıyor ki, herşeyi kocan yapıyor?Ben neden kadınında ynına bırakayım dıyorm neden anlatamyorm
Gizliden gizliye kocaya suç bulmuyor, kadına suç buluyor gibi.Kadını boşver, kocan seni SEVMİYOR. Biz niye anlatamıyoruz bunu acaba? O kadın olmazsa başka kadın olacak. Sevmeyen insanı eve bağlayamazsınız.
Erkek egemen zihniyet çünkü. Kadının mesajlara cevap vermesini bile kocasını ayartmak olarak görüyor. Medenice konuşmak kavramı kodlanmamış kadına. Sanki kadın cevap vermese kocası bir anda kendisini sevmeye başlayacak.Gizliden gizliye kocaya suç bulmuyor, kadına suç buluyor gibi.
Ben onu sevdım cocuklarm olmasa dNiye istemeyelim? Adam sizi sevmiyor, siz onu sevmiyorsunuz, ortada bir evlilik yok. Adam size boşanalım ne istersen verecem diyor. Diğer kadını hala unutamamış. Kadının gönlü yok bence ama hadi sizin için var diyelim. Bu senaryoda sizin inadınız hiç bir şekilde mantıklı değil. Bu adam sizi sevmiyor, sevmemiş, sevmeyecek. Bırakın nereye gidiyorsa gitsin. Siz alın alacağınızı çocuklarınızla huzurlu yaşayın.
onun yuz vermesınede suc buluyorumGizliden gizliye kocaya suç bulmuyor, kadına suç buluyor gibi.
Tek taraflı sevgi olmaz. Sen istersen aşkından öl adam seni sevmiyor. Seninki de sevgi değil hırs, sevgi böyle bir şey değil.Ben onu sevdım cocuklarm olmasa d
onun yuz vermesınede suc buluyorum
Şuraya bayılıyorum ya bitti valla bitti.Ben onu sevdım cocuklarm olmasa d
Ee boşananları artık olarak görmesinden belli.Erkek egemen zihniyet çünkü. Kadının mesajlara cevap vermesini bile kocasını ayartmak olarak görüyor. Medenice konuşmak kavramı kodlanmamış kadına. Sanki kadın cevap vermese kocası bir anda kendisini sevmeye başlayacak.
Abla bu adamın başkasını sevdiğini bile bile neden evlendin?Ben onu sevdım cocuklarm olmasa d
Yanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm siziBen onu sevdım cocuklarm olmasa d
Bence konu sahibi Kocasının 5 parasız olsa bile kadınla mutlu olma ihtimalini kaldıramıyor, ben mutsuzsam o da benimle mutsuz olacak demek istiyor.Adamın bu mesajlarını gördükten sonra da hala eve alıyorsanız pes, daha da bir şey demiyorum. Nasıl sindiriyorsunuz çok çok ağır değil mi ? Mazoşist misiniz? Acıdan zevk mi alıyorsunuz? Adam başka kadına ardından mahvoldum bir gün bile unutmadım diyecek siz de hala intikam peşinde olacaksınız. Yazık yahu. Kendi canınıza yazık. Biraz gururlu olun gerçekten devam gelecektir. Siz gene tüm malını mülkünü alın. E tamam adamın geriye posası kalıyor zaten bırakın gitsin.
Yahu kadın birşey yapmıyor ki kadına mesaj atan kocanız. Anlamak istemiyor musunuz siz? Ne eski kocasına ulaşması ya valla kahkaha atar adam yüzünüze yüzünüze.Yanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm sizi
Eskı Kocasınada ulasırım facebooktan derım rezıl ederm bu benım hakkm bu adam benden baska hckmse ıcın bırakamaz ama o kadn ıcın brakabılır gercı bırakırsada rezııllgnden cocuklarndan korkar ben sevılmemeyı göze aldım artık dıyorm
O cevap vermeyecek ben vereyim. Sevgi ne aşk ne bilmiyor, ömründe hiç yaşamamış. Anası babası eve kapatıp hayırlı kısmet bekletmiş. E adamın da ailesi zengin daha hayırlı kısmet mi olur deyip evlenmiş. Sevmenin ne olduğunu bilmediği için de amaaan ne olacak unutur gider, benim elime erkek eli değmedi beni daha çok sever demiş.Abla bu adamın başkasını sevdiğini bile bile neden evlendin?