Kocam eski sevgilisini unutmadı

Yanlız cocuklarım benı bırakmaz cok duskunler bana dıyorm ben neden anlatamadım soyluyrm sıze cok duskunler bana dıyorm

Kız bunu bırakmıs ılk gorusmede soledi zaten kızında aılesı ıstememıs

Gayet iyi yapmış, adam olmayan aciz aile ağzına bakan bir erkek 5 para etmez. Onun artığını! da siz toplamışsınız işte, parası var diye.

Son düzenleme:
Babaanne dedeyle siz onları şeytan gibi gördüğünüz için görüşmek istemiyor olabilirler mi acaba?
Neden sen kendine gelmiyorsun peki? Adamın kafasına sandalye fırlatan sen ama kendine gel diyen yine sen. Arkadaşım bu adama masa sandalye fırlatmışsın, beddua etmişsin nasıl seni sevmesini mutlu olmasını bekliyorsun? Sevecek fırsat yaratmamışsın ki, hani çabalasan neyse diyeceğim.
Ayrıca davalarda öyle şeylere bakmıyorlar, o çocukların ifadeleri uzmanlar eşliğinde alınıyor, uzmanlar mantıklı karar bildirebilmek için iyice irdeliyorlar konuyu. Çocuklardan biri "annem babamın kafasına sandalye fırlattı" derse çık çıkabilirsen işinden.
Mantıklı düşün, geleceğini garanti altına al boşan git, o da ne yaparsa yapsın. Belki yeniden sevebilirsin belki düzelirsin. Neden bu eziyet? Sinir hastası olduğun buradaki ilk 15 dakikandan belliydi zaten.
Düşüncelerini de temizle ayrılan insanlar artık olmuyor, herkes kocanın parasına gelmiyor. Gerçek aşk sevgi diye birşey var.

Şu soruya cevap verir misin? Kalbi başkasında olduğunu bildiğin bir adamla neden evlendin?

Yanlız cocuklarım benı bırakmaz cok duskunler bana dıyorm ben neden anlatamadım soyluyrm sıze cok duskunler bana dıyorm
Çocuklara tanımayacak o hakkı mahkeme biliyorsunuz değil mi? Çocuklar annenin yanında zarar görüyor deyip velayeti babaya verecekler. Çocukların size düşkün olmasının bir önemi yok. Çünkü çocuklara zarar veriyorsunuz.

Ablacım çocuklar sana düşkün olabilir ama aynı çocuklar olası bir mahkeme durumunda annem babamın kafasına sandalye fırlatıyor derse sen haksız çıkarsın. O çocukları elinden alabilirler. Sinir problemi olan sinirlenince sandalye masa fırlatan bir annenin yanında nasıl bırakırlar ki çocukları?

Ablacım çocuklar sana düşkün olabilir ama aynı çocuklar olası bir mahkeme durumunda annem babamın kafasına sandalye fırlatıyor derse sen haksız çıkarsın.
Tembihleyecek çocuklara şimdi söylemeyin diye ama onu söylemez başka bişey söyler. Uzmanlar pıt diye alır ağızlarından çocukların evde olanı biteni. Psikolojileri bozuktur zaten şu durumda ikisinin de.

Ablacım o zaman acı çocuklarına. Bak çocukların önünde kavga ediyorsun, küfür ediyorsun, tabak çanak fırlatıyorsun. Yazık değil mi bu çocuklara? Bu kavga dövüş olurken ne yapıyor bu çocuklar, ben söyleyeyim korkudan titriyorlar odalarında. Rica ederim sakinleş ya da kocanı çağır kavganı başka yerde yap.

Tembihleyecek çocuklara şimdi söylemeyin diye ama onu söylemez başka bişey söyler. Uzmanlar pıt diye alır ağızlarından çocukların evde olanı biteni. Psikolojileri bozuktur zaten şu durumda ikisinin de.
İstediği kadar sakın söylemeyin desin, o uzmanlar öyle bir anlıyor ki çocukların baskı ve psikolojik şiddet altında olduklarını. Bir konu hakkında tembihlese uzman çocuğa bir soru sorar çocuğun genel durumunu çözer.

Öyle demıcekler 3 cocugunu bıraktı utanmadı gitti dıcekler hıcte ılk askına gitti demıcekler kendını rezıl edecek cunku burda tanınıyor onlar o mesajlarda konusmlarn devamında neden bır anda kapı duvar oldun benı yapayanlız bıraktın demıs bu kadar sene gecmezmı gecmedı demıs babamda cok pişman annem hala konun acılınca aglıyor demıs (seytan dıye bosuna demıyorjm )ben senı tahmn ettıgınden cok sevdm mahfoldum ben demıs her gun dusundum bır gun olurda kavusurmuyuz diye benım neden ımtıhanım bu kadar zor oldu demıs keske bır kahve ıcıp konusabılsek demıs kadın da keske ama bızım ıcın artık sartlar ıyıce zor demıs ama hayır olmaz dememıs anlıyomusunz hayır olmaz demems

İşte o kısmı konu sahibinin anlayacağına ihtimal vermiyorum. Yaşasın görsün ne diyelim. Çocuklarımı aldılar diye beddua eder ondan sonra.

Ben olsam ben de sizi sevmezdim. Düşünceleriniz davranışlarınız... Neyse kınamayayim, sizin gibi biri çıkmasın karşıma. Çileden çıkardınız beni

Abla sen yatakta da bassan boşanmazsın, hem artık olursun hem de kocanın parasını başka kadınlar yer maazallah, gram umudumuz yok senden. Sen boşvirrrr 3 çocuğa da evi aldır kavga dövüş, 4.yü de doğur; sus otur oturduğun yerde, görme duyma bilme, herşeyi aşikar etme ki gözüne soka soka yapmasın kocan yapacağını. Bir kadın olduğunu biz de düşünüyoruz ama o kadın değil. O kadın kocan gençken dinçken terkedip gitmiş, kocanda o zaman da para varmış, sıkardı dişini azcık nasılsa ailesi de affederdi, napacak şimdi 3 çocuklu içi geçmiş adamı, bir de başında sinirden deliye dönmüş bir karısı varken? Canına susamış olması lazım.

Valla biz bile keşke kavuşsalar diyoruz ablacım burda dizi senaryosu gibi aşk resmen. Bi sal adamı artık.

İşte o kısmı konu sahibinin anlayacağına ihtimal vermiyorum. Yaşasın görsün ne diyelim. Çocuklarımı aldılar diye beddua eder ondan sonra.
Aynen öyle, 18 yaş altında olan çocuk belli bir yaşın üzerindeyse fikri soruluyor doğru ama fikri sorulan çocuk annesinin yanında psikolojik olarak etkileniyorsa çocuk ne derse desin o çocuğu anneyle bırakmazlar.
Ben şu durumda olsam bütün çocuklarımın ve kendimin geleceğini garanti altına aldırtıp boşanırdım, hergün beni sevmeyen bir adamın yatağında yatacağıma kocasız çocuklarımla mutlu bir hayat sürerdim.

Abla kadın zaten bizim için şartlar iyice zor demiş yani adamın önüne set geçmiş senin kocan yalvarmış.
Valla alınma ama kayın ailenin neden o kızın konusu açılınca ağladığı çok belli, nedeni çok uzaklarda arama. Adamların evlatlarının kafasında bir sandalye kırmadığın kalmış onu da yapmışsın nasıl sevsinler nasıl seninle evlendirdiklerine pişman olmasınlar?

Kadın hayır görüşmem deseydi birşey olmamış gibi evliliğinize devam mı edecektiniz?

Kadının ne dediği ikinci planda şuan. Bunu görmüyor musunuz?

Ne desek geçmeyecek size bazı şeyler,iyice anlamış oldum.

Son düzenleme:
Ben hergun vazo fırlatmıyorm dımı o aksam oldu dıyorm
Adam kendisi "dilinden beddua hakaret düşmüyor hergün konuşuyorsun" demiş sende bize "Allah aşkına hangi kadın konuşmaz" demiştin. Allah aşkına fiziksel şiddet sadece canı acıtır, psikolojik şiddet vücudun bütün hücrelerini. Adama seni sevmesine fırsat vermemişsin diyoruuumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…