- 27 Mart 2019
- 29.005
- 103.566
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Bu durumda nasıl rezıl etmeyım gorustuklerı netlesınce o kadınında kapısına gıderım neden gtmeyeyım neden bırakayım onların yanına
Ben buna ggelenın malına gelecegını bılıyorm yuzune karsıda dıyorum zaten
Tabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmediO zaman sizde malına mı gittiniz kocanızın? Bu nasıl bir üslup ya. Siz neden başkasını sevdiğini bile bile evlendiniz peki?
İlk aşkına kavuşmuş adam diyecekler, karısı da çirkefmiş zaten ne rezillik çıkardı gördünüz mü diyecekler. Diyecekler de diyecekler. Hoş o kadın dönüp bakmaz sizin kocanıza da oldu da baktı diyelim.Nedenben rezıl oluyorm anlamadım gorustklerını söyluyrm mesajlastklarını soyluyrm öyle kalmayacagna emınım o konusmanın
Ben nedense okurken eşinize acıdım. İnsanın sevdiği biriyle evlenememesi çok kötü bir şeydir herhalde. Bir de bu durumda belli olur illa yani muhtemelen siz eşinizin sizi sevmediğini anlamışsınızdır evlenmeden önce. Keşke evlenmeseydiniz ya da eşiniz sevdiği kişiye sahip çıksaydı hiç sizinle evlenmeseydi. İstediği kişiyle evlenmesini istemeyen ailesi de hatalı. Nerden baksan elinde kalan bir konu gerçekten...
Soruma cevap alamadım.Adamı tanımadan evlendiniz.Başkasını unutamadığını bilerek evlendiniz.Siz niye bu adamla evlendiniz?Mal mülk olabilir mi??Tabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmedi
İspatlanınca kime ne olcak?Sizin bana öneriniz sakınce ayrılmakmı yani
Ben nasıl neden sakınce ayrılıcam cocuklarına zaten duskun baglı ama hıcbırsey yok gıbı nasıl bırakcam sonucta gorustuklerını ıspatlıcam dıyorm neden onların ynına bırakayım
Tabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmedi
İspatlanınca kime ne olcak?
Eee o zaman kişi kendinden bilirmiş işi diyorum. Siz eşinizin malına mülküne bakarak evlendiğiniz için diğer kadından da aynı şeyi bekliyorsunuz ama o kadının bakacağını zannetmiyorum.. Bakacak olsa gururlu davranıp aklını kullanıp kocanızda ayrılarak izimi kaybettirmezdi. Kocanızın malı sizi ilgilendirir ama üzgünüm kayınpederinizin malı evi arabası dükkanları sizi ilgilendirmez o sadece eşinizi ilgilendirir. Utanmasanız kayınpederinize çekil kenara diyip kendiniz malları böleceksiniz.Tabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmedi
Sen çirkefleşince kocan sakin mi kalacak sanıyorsun? O da çirkefleşecek. Adamın parası pulu var, avukat ordusuyla saldırıverirse üstüne, evde havada uçuşan sandalyeler vazolar da ispatlanırsa mal mülk alacam derken çocuklarından da olursun. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum der oturursun totişinin üstüne.Cunku o mesajların orda kalmayacagını devam ettıreceklerını bılıyorm
Ve bu ortaya dokuldugunde rezıl olacaklar evet
Cocuklarımın rızkınıda yedırmıcem tamamen arkasndayım dusuncemın
E söyledi ya malına mülküne bakmış işte. Yuvarlak cevaplar veriyor hanımefendi.Soruma cevap alamadım.Adamı tanımadan evlendiniz.Başkasını unutamadığını bilerek evlendiniz.Siz niye bu adamla evlendiniz?Mal mülk olabilir mi??
Ya bunun ispatı o kadar kolay ki, o çocukların pedagog eşliğinde dinlenmesi bile yeter. Kadının sinir hastası olduğu, kendisini kontrol edemediği falan ispatlanırsa çocuklar elinden alınabilir diye biliyorum ben.Sen çirkefleşince kocan sakin mi kalacak sanıyorsun? O da çirkefleşecek. Adamın parası pulu var, avukat ordusuyla saldırıverirse üstüne, evde havada uçuşan sandalyeler vazolar da ispatlanırsa mal mülk alacam derken çocuklarından da olursun. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum der oturursun totişinin üstüne.
Baktım dıyorum tabı bakmadın demıyorm ama ben sonradanda sevdım dıyorjmE söyledi ya malına mülküne bakmış işte. Yuvarlak cevaplar veriyor hanımefendi.
Eee tamam o zaman herkesi kendiniz gibi bilmeyin diyoruz bizde. Siz maddi durumuna baktınız diye her gelen kadın parasına gelecek diye birşey yok. O kadın gelecek olsaydı sizinle evlenip 3 çocuk yapmasını bekler miydi sizce? Malı düşünen kadın evlenip çocuk yaptıktan sonra değil çook önce bekarken bırakmazdı kapardı adamı.Baktım dıyorum tabı bakmadın demıyorm ama ben sonradanda sevdım dıyorjm
Cocuklarım bana cok duskun bılmedıgınz ıcın böyle yzıyorsunuz onlarda babane dede ıle gorusmuyolar benım uzuldugumu bıldıklerı ıcın onlar benım yanımda gecen buyuk kızım babam burda mutlu degil dsenı sevmıyomu dıyoYa bunun ispatı o kadar kolay ki, o çocukların pedagog eşliğinde dinlenmesi bile yeter. Kadının sinir hastası olduğu, kendisini kontrol edemediği falan ispatlanırsa çocuklar elinden alınabilir diye biliyorum ben.
Hem çocuklardan hem mal mülkten olur adam üzerine tazminat bile isteyebilir. Adamın kafasına sandalye masa fırlatmış ya bu adama acımayayım da kime acıyayım.
Adamın azıcık aklı varsa yapar zaten bunu. Gerçi o da biraz akılsız gibi duruyor burdan bakınca da avukat akıl verir en azından.Ya bunun ispatı o kadar kolay ki, o çocukların pedagog eşliğinde dinlenmesi bile yeter. Kadının sinir hastası olduğu, kendisini kontrol edemediği falan ispatlanırsa çocuklar elinden alınabilir diye biliyorum ben.
Hem çocuklardan hem mal mülkten olur adam üzerine tazminat bile isteyebilir. Adamın kafasına sandalye masa fırlatmış ya bu adama acımayayım da kime acıyayım.
Çocuklara bütün kininizi empoze etmişsiniz çünkü. Pedagog bunu da ortaya çıkarır, çocukları suistimal ediyor büyükbaba, büyükanneyle görüştürmüyor diye sunarlar mahkemeye. Çok ciddiyim o çocukların özellikle iki büyüğün elinizden alınması çok kolay şu şartlarda.Cocuklarım bana cok duskun bılmedıgınz ıcın böyle yzıyorsunuz onlarda babane dede ıle gorusmuyolar benım uzuldugumu bıldıklerı ıcın onlar benım yanımda gecen buyuk kızım babam burda mutlu degil dsenı sevmıyomu dıyo
Kocamada soledım bak kızın ne dedı bana gor dedım kendıne gel dedım
Kız bunu bırakmıs ılk gorusmede soledi zaten kızında aılesı ıstememısAdam olup sevdiğine sahip çıksaymış o zaman. Kendi hayatını da rezil etmiş, kzıı da üzmüş.
Ben de aileye sebep yarıyolda bırakılmış biriyim, emin olun sevdiğinin tabansız olup tüymesi ayrı, ayrılık acısı ayrı derken insanın içine oturuyor. Aileye sebep bırakan adamların acınacak hiçbir tarafı yok inanın, kendileri edip kendileri buluyorlar. Kendi eylemlerinin sonuçlarına katlanıyorlar o kadar. Haksız yere terk edilen tarafa oluyor olan.
Cocuklarım bana cok duskun bılmedıgınz ıcın böyle yzıyorsunuz onlarda babane dede ıle gorusmuyolar benım uzuldugumu bıldıklerı ıcın onlar benım yanımda gecen buyuk kızım babam burda mutlu degil dsenı sevmıyomu dıyo
Kocamada soledım bak kızın ne dedı bana gor dedım kendıne gel dedım