Kocam eski sevgilisini unutmadı

Bu durumda nasıl rezıl etmeyım gorustuklerı netlesınce o kadınında kapısına gıderım neden gtmeyeyım neden bırakayım onların yanına

O kadının ne sucu var yahu zaten hayatından çekilmiş gitmiş kocanın

Mesajlar nedir diyorum cevap yok diyeceğin şu karşılıklı mesajları aşk ilanları var desen yeter
Sanki içeriğini istedik bize ne hem

Çocukların ne sucu var diyorum onları niye cezalandiriyorsun diyorum cevap yok

Kocan rezil biri ama sende böyle davranarak ondan beter.oluyorsun

Ben buna ggelenın malına gelecegını bılıyorm yuzune karsıda dıyorum zaten

Adam sizi sevmediğini söylemiş zaten, ee o zaman siz de malına sebep gitmişsiniz bu adama??

Ayrıca ex kadın sizin adama koçmuyor farkındaysanız, sizin adam onun peşinden koşuyor.

O zaman sizde malına mı gittiniz kocanızın? Bu nasıl bir üslup ya. Siz neden başkasını sevdiğini bile bile evlendiniz peki?
Tabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmedi

Nedenben rezıl oluyorm anlamadım gorustklerını söyluyrm mesajlastklarını soyluyrm öyle kalmayacagna emınım o konusmanın
İlk aşkına kavuşmuş adam diyecekler, karısı da çirkefmiş zaten ne rezillik çıkardı gördünüz mü diyecekler. Diyecekler de diyecekler. Hoş o kadın dönüp bakmaz sizin kocanıza da oldu da baktı diyelim.

Adam olup sevdiğine sahip çıksaymış o zaman. Kendi hayatını da rezil etmiş, kzıı da üzmüş.

Ben de aileye sebep yarıyolda bırakılmış biriyim, emin olun sevdiğinin tabansız olup tüymesi ayrı, ayrılık acısı ayrı derken insanın içine oturuyor. Aileye sebep bırakan adamların acınacak hiçbir tarafı yok inanın, kendileri edip kendileri buluyorlar. Kendi eylemlerinin sonuçlarına katlanıyorlar o kadar. Haksız yere terk edilen tarafa oluyor olan.

Soruma cevap alamadım.Adamı tanımadan evlendiniz.Başkasını unutamadığını bilerek evlendiniz.Siz niye bu adamla evlendiniz?Mal mülk olabilir mi??

tamam ablacım madem sen de sevmiyorsun, madem mala geldin al malı mülkü parayı, sal adamı. Sevmediğini de biliyorsun zaten, bırak boşver gitsin paraları al kaç bu kadar.

Eee o zaman kişi kendinden bilirmiş işi diyorum. Siz eşinizin malına mülküne bakarak evlendiğiniz için diğer kadından da aynı şeyi bekliyorsunuz ama o kadının bakacağını zannetmiyorum.. Bakacak olsa gururlu davranıp aklını kullanıp kocanızda ayrılarak izimi kaybettirmezdi. Kocanızın malı sizi ilgilendirir ama üzgünüm kayınpederinizin malı evi arabası dükkanları sizi ilgilendirmez o sadece eşinizi ilgilendirir. Utanmasanız kayınpederinize çekil kenara diyip kendiniz malları böleceksiniz.
Şuna da eminim eşiniz 5 parasız asgari ücretli çalışan biri olsa çoktaaaan boşanmıştınız yani meselenin aslında malı mülkü bırakmamak diye düşünüyorum.
Ve siz bile bile evlenmişsiniz, evlendikten sonra eşinize sizi sevecek bir alan bırakmamışsınız sürekli konuşup hakaret beddua etmişsiniz ki kendinizde "hangi kadın konuşmaz" diyerek kendinizi haklı görüyorsunuz.
Kim olursa olsun bu hayatta kim olursa olsun evinde huzur sevgi saygı yoksa o kişi hep mutlu olduğunu/olacağını düşündüğü yere çevirir kafasını bu hep böyledir. Adam haklı demiyorum ama sizde adama mutluluk vermek yerine sürekli beddua edip konuşmuşsunuz kısacası adama sizi sevecek fırsat bırakmamışsınız.
Boşanmaktan başka çare yok, sizi haklı bulamıyorum çünkü siz herşeyi bile bile lades demişsiniz, çekeceklerinizi baştan kabul etmişsiniz yani. Kalbi size ait olmayan bir adam malıyla mülküyle yanınızda olsa ne olurdu ki? Ben başkasını seven bir adamla asla evlenmezdim.

Cunku o mesajların orda kalmayacagını devam ettıreceklerını bılıyorm
Ve bu ortaya dokuldugunde rezıl olacaklar evet
Cocuklarımın rızkınıda yedırmıcem tamamen arkasndayım dusuncemın
Sen çirkefleşince kocan sakin mi kalacak sanıyorsun? O da çirkefleşecek. Adamın parası pulu var, avukat ordusuyla saldırıverirse üstüne, evde havada uçuşan sandalyeler vazolar da ispatlanırsa mal mülk alacam derken çocuklarından da olursun. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum der oturursun totişinin üstüne.

Ya bunun ispatı o kadar kolay ki, o çocukların pedagog eşliğinde dinlenmesi bile yeter. Kadının sinir hastası olduğu, kendisini kontrol edemediği falan ispatlanırsa çocuklar elinden alınabilir diye biliyorum ben.
Hem çocuklardan hem mal mülkten olur adam üzerine tazminat bile isteyebilir. Adamın kafasına sandalye masa fırlatmış ya bu adama acımayayım da kime acıyayım.

Baktım dıyorum tabı bakmadın demıyorm ama ben sonradanda sevdım dıyorjm
Eee tamam o zaman herkesi kendiniz gibi bilmeyin diyoruz bizde. Siz maddi durumuna baktınız diye her gelen kadın parasına gelecek diye birşey yok. O kadın gelecek olsaydı sizinle evlenip 3 çocuk yapmasını bekler miydi sizce? Malı düşünen kadın evlenip çocuk yaptıktan sonra değil çook önce bekarken bırakmazdı kapardı adamı.

Cocuklarım bana cok duskun bılmedıgınz ıcın böyle yzıyorsunuz onlarda babane dede ıle gorusmuyolar benım uzuldugumu bıldıklerı ıcın onlar benım yanımda gecen buyuk kızım babam burda mutlu degil dsenı sevmıyomu dıyo
Kocamada soledım bak kızın ne dedı bana gor dedım kendıne gel dedım

Adamın azıcık aklı varsa yapar zaten bunu. Gerçi o da biraz akılsız gibi duruyor burdan bakınca da avukat akıl verir en azından.

Çocuklara bütün kininizi empoze etmişsiniz çünkü. Pedagog bunu da ortaya çıkarır, çocukları suistimal ediyor büyükbaba, büyükanneyle görüştürmüyor diye sunarlar mahkemeye. Çok ciddiyim o çocukların özellikle iki büyüğün elinizden alınması çok kolay şu şartlarda.

Kız bunu bırakmıs ılk gorusmede soledi zaten kızında aılesı ıstememıs

Sen evde bağırır çağırır masada vazoyu fırlatır başkasını seviyorsun dersen çocukların yanında
Çocuklar da babadan uzaklaşır senden korkarlar

O çocukların aklı başına gelince sizede düşman olurlar
Çünkü adam.cocuklarina düşkün bir adammış
O çocukları babadan uzak tutarsanız gün gelir çocuklardan sizden uzak kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…