- 30 Mart 2021
- 100
- -259
- 39
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Bunu yazma sebebım acık dıye ıstememıs bunun babası ama sonra erkek kardeısde bosanıp acık bryle evlendı dıyorm benım kocamda olan bana oldu dıyor ıstekapalı acık dıye ayırmak ıcın degıl dıyormYa şu cümle beni o kadar rahatsız etti ki yazmayayım dedim ama dayanamadım. Bu ne ötekileştirme böyle ya bir de siz kadınsınız. Kapalıdan ayrıldı açıkla evlendi nedir. Bu açık kapalı mevzusunu her mesajınızda vurguluyorsunuz. Ne oluyormuş açık olunca anlamadım ki. Siz bu üslupsuzlukla daha çooook üzülürsünüz, haksız çıkarsınız. Yanlış üslup doğru sözün celladıdır.
Sizin konunuza bir katkısı yok kardeşin yaptığı evliliklerin.Ben kapalılık acıklık konusu yapmk ıcın yazmyorm olanı anlatyrm bu benım dusuncem degıl onların tavrını anlatyrm
Bence kocasinin eski sevgiliyle birlikte olup,belki evlenip kendisiyle hic mutlu olmamisken, o kadinla mutlu olma ihtimaline de fittiriyo, bakma yedirmem diyip duruyo da yegane derdi para degil benceFazla iyi düşünüyorsun.
İnsanların yüklenme sebebi
"ben onlar gibi koca nasıl ayartılır bilmem"
"kocam onunla Evlenseydi bi bok olmadığını anlardı"
"kocam ancak onun gibi artıklara layık"
Cümleleriydi. Ağır açık-kapalı, bakire evlenmek vurgusu var.
Burada yeri gelip hoygoy yapılır konu dağıtılır edilir ama kimse kadına hakaret eden birine sürü psikolojisi uygulamaz. Hani buradaki üyelerin sürü psikolojisiyle hareket ettiğini söylüyorsunuz ya ondan dedim.
Ben konuya girer girmez kadının hakaretlerine tepki gösterdim.
Burada kimse ne kadını ne kocayı güzelledi, konu sahibinin yaptığının yanlış olduğunu söyledi.
Bazı yanlışlar yanlıştır. Bunun ortası yok. Konu sahibi bile bile evlenmiş. Adamın dediğine göre (ki bunu konu sahibi kendisi beyan ediyor) hakaret beddua ağzından eksik olmuyormuş. Adamın seveceği varsa da sevmemiş, çünkü konu sahibi adama sevebileceği alan bırakmamış. Para konusuna girmiyorum bile, kadında kocasını para için bırakmıyor. "başkasına yedirmem" diyor. E çocuklarının haklarını alıp gitmek gibi bir şeçenek varken neden gurursuzu oynama peşinde? Adam vermeye razı, zaten adam olan erkek çocuğunun hakkını vermeden bırakmaz. Benimde annemle babam ayrıldı, babamın maaşı belki 10binin üzerindedir. 10 yıldır ayrı oldukları süreçte her ay ayın 6-7'si olduğunda asgari ücretin fazlası hesabımıza yatar, bununla da kalmaz daha 7 8 ay önce aldığı arabayı annemin üzerine yaptı. Çünkü doğrusu budur, ne kadar ayrılırlarsa ayrılsın o çocuklarının annesi. Adam olan ne çocuklarını ne eski eşini mağdur etmez. Sizin kocanız sizin çocuklarınızın hakkını vermemiş, okudum üzüldüm ama veren veriyor her türlü. Adamda vermeye yanaşıyorsa para için boşanmamanın amacı nedir? Ayrıca adamın çulsuz olduğunu zannetmiyorum, bayağı dükkanları varmış işte konu sahibi tam olarak bundan boşanmıyor. Gerçekten soruyorum konu sahibinin üslubu, boşanmış insanlara artık demesi sizi hiç rahatsız etmedi mi? Bir insanın hak vereceği varsa da vermez, her zaman ne denir; "üslubunuz kimliğinizdir.
Peki çocukları babalarına düşmen edince ne olacak? Elinize ne geçecek. Ya siz olay çıkarınca kocanız da kollarını bağlayıp bekleyecek mi? O da size aynı şekilde karışık verirse, çocukları yanına çekerse ne olacak? Çocuklar evde kavga çıkaran olarak sizi görüyordur anlattıklarına bakılırsa. Size cephe almaları daha kolay olacaktır.Bunu yazma sebebım acık dıye ıstememıs bunun babası ama sonra erkek kardeısde bosanıp acık bryle evlendı dıyorm benım kocamda olan bana oldu dıyor ıstekapalı acık dıye ayırmak ıcın degıl dıyorm
Bunu yazma sebebım acık dıye ıstememıs bunun babası ama sonra erkek kardeısde bosanıp acık bryle evlendı dıyorm benım kocamda olan bana oldu dıyor ıstekapalı acık dıye ayırmak ıcın degıl dıyorm
Cunku o mesajların orda kalmayacagını devam ettıreceklerını bılıyormBence kocasinin eski sevgiliyle birlikte olup,belki evlenip kendisiyle hic mutlu olmamisken, o kadinla mutlu olma ihtimaline de fittiriyo, bakma yedirmem diyip duruyo da yegane derdi para degil bence
Gecmısı degıl sımdıkı gorusmelerınden bahsedıyorum ben gecmıs degıllAçık kapalı olAn olmuş
Siz neyin delilini toplayacaksınız
Çocukları neden göstermeyeceksiniz babasına
Çocukların suçu neki cezalandiriyorsunuz
Delil toplayip geçmişi deşip neyin ispatını yapicaksiniz
Elinize ne geçicek
Bacim sen bosandiktan sonra naparlarsa yapsinlar, sen cocukalrinin hakkini aldiktan sonra sal gitsin adami, niye ugrasiyosunCunku o mesajların orda kalmayacagını devam ettıreceklerını bılıyorm
Ve bu ortaya dokuldugunde rezıl olacaklar evet
Cocuklarımın rızkınıda yedırmıcem tamamen arkasndayım dusuncemın
Adam kimi severse sevsin bunun babalığıyla alakası yok.Sizinle ilişkisi ayrı onlarla ilişkisi ayrı.Çocuklara bunu yapmanız canilik.Nasıl anlatıcam bır söylermısınız baskasını sevdı unutamamıs ama olsun mu dıcemm cocuklara ben uc cocugu kolay kolay babasız evde buyutmem buyutursemde ortalıgı sakınce terketmem dıyrm
Peki çocukların suçu neki buna cevap vermedinizGecmısı degıl sımdıkı gorusmelerınden bahsedıyorum ben gecmıs degıll
Sizin bana öneriniz sakınce ayrılmakmı yaniBugün biraz daha sakinsiniz sanki ? Şu rezil edicem takıntınızdan da kurtuldunuz mu tamamdır. Bu öfke hem size en çok da çocuklara zarar. Adam zaten evi arabayı size verecek, çocuklara da nafakasını verir misler gibi yaşarsınız onurluca. Çıkarın hayatınızdan gönderin evden bari çocuklar mutlu huzurlu patırtı gürültü olmadan yaşasınlar. Yazık onlara yahu. Evde sürekli bağıran beddualar hakaretler eden eline geçirdiğini kaldırıp atan kıran bir anne, ağlak depresif bir baba... Çocuklara berbat örnek oluyorsunuz. Travma yaşatıyorsunuz onlara. Lütfen onların ruh sağlığı hatrına bir an önce eyleme geçin ve daha medeni davranmaya çabalayın... Rezil etme takıntınız yüzünden çocuklarda psikoloji bırakmayacakınız..
Eğer görüşüyorlarsa -ki sanmıyorum eşiniz onun peşinden koşuyor bence kadın yüz vermiyor-bunun acısını eşinizden çıkaracaksınız,çocuklarınızdan onları baba düşmanı yaparak değil!Sizin bana öneriniz sakınce ayrılmakmı yani
Ben nasıl neden sakınce ayrılıcam cocuklarına zaten duskun baglı ama hıcbırsey yok gıbı nasıl bırakcam sonucta gorustuklerını ıspatlıcam dıyorm neden onların ynına bırakayım
Sizin bana öneriniz sakınce ayrılmakmı yani
Ben nasıl neden sakınce ayrılıcam cocuklarına zaten duskun baglı ama hıcbırsey yok gıbı nasıl bırakcam sonucta gorustuklerını ıspatlıcam dıyorm neden onların ynına bırakayım
Sizin bana öneriniz sakınce ayrılmakmı yani
Kadının yuz vermedıgıne nasıl emın oluyosunuz gorusuyolar dyorm ispatlıcam cocuklardanda cıkarmamEğer görüşüyorlarsa -ki sanmıyorum eşiniz onun peşinden koşuyor bence kadın yüz vermiyor-bunun acısını eşinizden çıkaracaksınız,çocuklarınızdan onları baba düşmanı yaparak değil!
Arkadaşım kocan suçlu tamam.Sizin bana öneriniz sakınce ayrılmakmı yani
Bu durumda nasıl rezıl etmeyım gorustuklerı netlesınce o kadınında kapısına gıderım neden gtmeyeyım neden bırakayım onların yanınaMerak ettim ne.mesajlari aşk.ilanlarimi unutamadık mi tekrar beraber olalım mı
Ne gibi mesajlar
Farzedin ki öyle aşk.dolu mesajlar sonuç ne Olcak ki yanlarına bırakmayarak neyin intikamı bu
Boşanın çocukların nafakasını alın
Ortalığı yangın yerine cevireyim derken o yangında siz yanmayın
Ee siz nasıl görüştüklerine eminsiniz? Ortada delil yok birşey yok o mesajlardan başka birşey yok elinizde, varsayımlar üzerinden yürüyorsunuz sadece.Kadının yuz vermedıgıne nasıl emın oluyosunuz gorusuyolar dyorm ispatlıcam cocuklardanda cıkarmam
O zaman sizde malına mülküne zenginliğine mi gittiniz kocanızın? Bu nasıl bir üslup ya. Siz neden başkasını sevdiğini bile bile evlendiniz peki?Ben buna ggelenın malına gelecegını bılıyorm yuzune karsıda dıyorum zaten