Fazla iyi düşünüyorsun.
İnsanların yüklenme sebebi
"ben onlar gibi koca nasıl ayartılır bilmem"
"kocam onunla Evlenseydi bi bok olmadığını anlardı"
"kocam ancak onun gibi artıklara layık"
Cümleleriydi. Ağır açık-kapalı, bakire evlenmek vurgusu var.
Burada yeri gelip hoygoy yapılır konu dağıtılır edilir ama kimse kadına hakaret eden birine sürü psikolojisi uygulamaz. Hani buradaki üyelerin sürü psikolojisiyle hareket ettiğini söylüyorsunuz ya ondan dedim.
Ben konuya girer girmez kadının hakaretlerine tepki gösterdim.
Burada kimse ne kadını ne kocayı güzelledi, konu sahibinin yaptığının yanlış olduğunu söyledi.
Bazı yanlışlar yanlıştır. Bunun ortası yok. Konu sahibi bile bile evlenmiş. Adamın dediğine göre (ki bunu konu sahibi kendisi beyan ediyor) hakaret beddua ağzından eksik olmuyormuş. Adamın seveceği varsa da sevmemiş, çünkü konu sahibi adama sevebileceği alan bırakmamış. Para konusuna girmiyorum bile, kadında kocasını para için bırakmıyor. "başkasına yedirmem" diyor. E çocuklarının haklarını alıp gitmek gibi bir şeçenek varken neden gurursuzu oynama peşinde? Adam vermeye razı, zaten adam olan erkek çocuğunun hakkını vermeden bırakmaz. Benimde annemle babam ayrıldı, babamın maaşı belki 10binin üzerindedir. 10 yıldır ayrı oldukları süreçte her ay ayın 6-7'si olduğunda asgari ücretin fazlası hesabımıza yatar, bununla da kalmaz daha 7 8 ay önce aldığı arabayı annemin üzerine yaptı. Çünkü doğrusu budur, ne kadar ayrılırlarsa ayrılsın o çocuklarının annesi. Adam olan ne çocuklarını ne eski eşini mağdur etmez. Sizin kocanız sizin çocuklarınızın hakkını vermemiş, okudum üzüldüm ama veren veriyor her türlü. Adamda vermeye yanaşıyorsa para için boşanmamanın amacı nedir? Ayrıca adamın çulsuz olduğunu zannetmiyorum, bayağı dükkanları varmış işte konu sahibi tam olarak bundan boşanmıyor. Gerçekten soruyorum konu sahibinin üslubu, boşanmış insanlara artık demesi sizi hiç rahatsız etmedi mi? Bir insanın hak vereceği varsa da vermez, her zaman ne denir; "üslubunuz kimliğinizdir.