Kocam eski sevgilisini unutmadı

Gorucu usulü biri ile tanissam ve bana " benim 5 yil ciktigim cok sevdigim biri oldu ama kavusamadik" dese o iliskiye baslamsm! Her konuda surekli soylenen meshur laf var ya hani kadin hisseder diye! Iste konu sahibi de hissetmekten ote biliyordu adamin baskasini sevdigini.Baskasina asik bir adamla bile bile evlendi. Bile bile 3 cocuk yapti..Ve kadin masum oyle mi? Adamin babasinda para olmasaydi konu sahibi evlenmezdi bile adim gibi eminim!

ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana
Normal insanlar konuşarak anlaşmayı tercih eder.vazo fırlatmak masa sandalye fırlatmak çok anormalce davranışlar.
10 yıllık evlilik uzun bir süre.Bedduayla,şiddete yönelik hareketlerle evliliğinizde eşinizi kendinizden uzaklaştırmak yerine uyumlu olmanız gerekirdi.Adam bıkmış demek ki bu hallerinizden. Ve açıkça da söylemis beddua etmenizden filan bıktığını.

Egonuzu tatmin edecekse ayrılmayın fakat bilinki evlilik sevgi saygı ilgi demektir. Acı hırs başka kadın demek değildir.

Madem kocan ondan ayrı kaldığı için hala onu düşünüyor, madem kocanızın yanınızda olduğu için kıymetinizi bilmediğini düşünüyorsunuz o zaman boşayın da görsün gününü. Hani cezalarını çekmelerini istiyorsunuz...

Bir hakim, mahkum ettiği suçluyla "göreyim bakalım nasıl çekiyor cezasını" diyerek onunla senelerce hapis yatmasına benziyor. Mantıklı mı bak bakalım

Birgün gidersemde böyle gitmem onları rezil etmeden gitmem ortalıgu ayaga kaldırırım herkese rezil ederim cocuklarımjn rızkınıda baskasına yedırmem
kadının ne yaptigini hala anlayamadim ben, siz zaten konunun en basinda bir birlerini cok sevdiklerini ama aileler uyusmadigi icin ayrildiklarini soylemissiniz.
kadin bilmediginiz biseyi soylememis ki.
bende seni çok sevdim demis hakkini helal et falan demiş boşa karını gel bana koca ol demiş sanki ?
ne yapsin kadin sizin 3 cocuklu artık kocanizi ?

Kocanız yazıyo kadına unutamadım diye,ama kadın ayarttı oluyor.Ne tarafa bayılayım?
Cidden niye önünüze gelene beddua ediyorsunız?
Cok itici oluyor.
Ben de sürekli ona buna beddua eden biriyle yasamak istemem evde.

Abla sen konusmuyosn,kusuyosun yalnız

Oyhh icim sisti.
14. Sayfada durdum dayanamdim.
Konu ne oldu netice ne bilmiyorum.
Oncelikle ben olsam ; "saci acik" diye ogullarini sevdiginden ayirabilen bir aileye gelin olmazdim.
Zira acik kapali onemli degildir, kalp ve niyet onemlidir. insanlari ayristiran tiplerden midem bulandigi kadar hicbirseyden bulamaz..ben de acigim , hem de dar pantolon tisort falan da giyerim hanimefendi ama Allaha sukur ne kimsenin kocasinda, ne baskasinin biseyinde gozum var. Yani ahlak basi kapamakla da olmuyor. O aile bas agrisindan baska birsey getirmez en basindan belliymis konu ama siz yine de evlenmissiniz.
Ayrica, evet kadin cevap vermekte haksiz belki ama esiniz cok mu masum? Resmen esegin aklina karpuz kabugu misali kadi i durtmus.
Bosandigini gorunce agzinin suyu akmis galiba sirtlanin..
Kadina kizmadan evvel beni alakadar eden kocama kizarim.
Ve inatla bu is gitmez.
Illa rezil etmek istiyorsan delil topla bosanma davasi ac cekismeli ve ihanet belgelerini mahkemeye sun.
Cirkeflikle rezil edecegin tek kisi kendin olursun.

birde paralari baskasiyla yemesine müsade etmem demişsiniz, bu hayatta nikahli karisiyla cocuklari evde oturup beklerken, adamlar yine gidip o paralari caninin istedigiyle yiyip icip keyfine bakip sonrada bosanmayan karilariyla sefalet icinde devam ediyolar ustune birde sen ne kiymetli kadinmissin beni birakip gitmedin diyip ayaginin altini opmuyorlar.

Bütün mesajları okumadım ama evliliğe devam etseniz bile artık hep bu konu aklınızda olacak ve her hareketi bu konuya yoracaksınız. Eşiniz işinden dolayı bir saat geç gelse acaba onunla mı görüştü diye kendinizi yiyeceksiniz ve bu hep böyle devam eder yine size zararı sürekli kavga hali olacak. Yapmanız gereken zorda olsa belli.

Ya ne yapacaksın bu adamın derdini cekip yıllarca. anlaş adamla evi al, arabayı al, güzelde bir nafaka al kendine ihtiyaçlarına yetecek seni zorda bırakmayacak kadar boşan gitsin. Rahatına bak, birde bu adamın sıkıntısını mı çekeceksin. Ne hali varsa görsün. Çocuklarınla beraber yaşa gitsin. Kavgasız gürültüsüz mutlu bir hayatın olur. Ne kocanın ne ailesinin sıkıntısını çekmezsin. Boş versene ya rezil de etme vezir de etme kurtul adamdan

Konusu sahibinin etrafı da onunla aynı zihniyette yüksek ihtimalle. Eğer boşanırsa, kendisine (kendi deyimiyle) "artık" gözüyle bakılacak ve ikinci sınıf muamelesi görecek. O da bunu bildiği için ne olursa olsun boşanmaz. Yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…