- 9 Mart 2019
- 159
- 455
- 34
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Umarım kocanız sizden boşanır ve kurtulur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buram buram cehalet ve nefret akıyor konunuzdan. "Gözümü kocamla açtım" lafından tiksindiğim kadar hiçbir laftan tiksinmiyorum, iyi halt ettin birşey görmeden, kendini geliştirmeden tek gayesi koca da koca olan birinden ne beklenir sanki. Namus önce beyinde, zihniyette olmalı.
Olanı soyluyorum ben kocamada bunu dıyorum ben gozumu sende actım bızde sevgılılık yoktu o kadar ıstwyen oldu gorusmedım bıle dıyorm evetBuram buram cehalet ve nefret akıyor konunuzdan. "Gözümü kocamla açtım" lafından tiksindiğim kadar hiçbir laftan tiksinmiyorum, iyi halt ettin birşey görmeden, kendini geliştirmeden tek gayesi koca da koca olan birinden ne beklenir sanki. Namus önce beyinde, zihniyette olmalı.
Sizi sevmeyen, sizi sevmediğini her fırsatta belli eden bi adam için uğraşın tabi ki. Çocuklara hasret falan bırakamazsınız, ülkede kanun denen bir şey var.Bır iki kısı dısında kımse bana hakvermemıs
Ben sıze acıkca anlatayım ,gorucu usulu tanıstık 1 hafta sonra gelıp ıstedıler cunku bızde gezme sevgılılık yok.ve erkek kardesınden once evlenmesını ıstıyodu aılesi
Ilk gorustugumuzde ben bırkısıyı sevdım 5 sneen beraberdık aıleler yuzunden olmadı bıraktı benı gıttı cok sevdm dedi 5 senenın oncesıde zaten 2 sene kızın pesınden kosmus 2 sene sonra sevgılı olmuslar sonrada kız bırakmıs konu bu.
Dıger kız Evlendıgı gun bu eve ıctı ıctı sabah geldi bende evet kırdım vazoları
Ama ben onu sevmstım aslında o bana bu 10yılda birkere askım demedı yada bırkere senı sevıyorm demedı
Erkek kardesı kapalı bır kızla evlıydı bosandılar sımdı acık bır kızla evli 2 de cocugu var sonra babası buna ben senın hakkna gırdım demıs aglamıs ama neden benden kolay bosanmaz cunku annesı babası dıger kardesın bosandı sende bosanıp bızım boynumuzu egme Allah rızası ıcın sen sabret demısler
Hemde cocuklarına duskun ama ben onu cocuklara hasret bırakırım eger gorustujlerını ıspatlarsam delıllerı toplarsam
Bosanmıcam demedım ben bosanıcam ama önce delil toplayıp bosanıcam
Nedenben rezıl oluyorm anlamadım gorustklerını söyluyrm mesajlastklarını soyluyrm öyle kalmayacagna emınım o konusmanınSizi sevmeyen, sizi sevmediğini her fırsatta belli eden bi adam için uğraşın tabi ki. Çocuklara hasret falan bırakamazsınız, ülkede kanun denen bir şey var.
Delil toplayıp çekişmeli boşanmaya kalkarsanız mahkeme size adamın teklif ettiklerinden fazlasını vermeyecek, belki azına razı olacaksınız. Yapın haklarınızı ve çocuklarınızın haklarını koruyan bir anlaşma bakın yolunuza. Ortalığa saçarak rezil etme düşünceniz çok saçma çünkü rezil olan sadece siz olacaksınız buradan bakınca.
Peki sormadın mı bu kız senin hayatında tamamen bitti mi diye? Kocan sana açıkça unutmadım demiş, olsun unutur diye mi düşündün?Ilk gorustugumuzde ben bırkısıyı sevdım 5 sneen beraberdık aıleler yuzunden olmadı bıraktı benı gıttı cok sevdm dedi 5 senenın oncesıde zaten 2 sene kızın pesınden kosmus 2 sene sonra sevgılı olmuslar sonrada kız bırakmıs konu bu.
Cunku bu kızda bunu sevms sırf aıleler uymuyr dıye bırakms kendı aılesıde ıstemems sonra telefonu degstırıp bırdahada acmamıs ama severken ayrlmslar onunda ıcınde kaldı emınım ve gorustklerını ıspatlıcam dıyormSizi sevmeyen, sizi sevmediğini her fırsatta belli eden bi adam için uğraşın tabi ki. Çocuklara hasret falan bırakamazsınız, ülkede kanun denen bir şey var.
Delil toplayıp çekişmeli boşanmaya kalkarsanız mahkeme size adamın teklif ettiklerinden fazlasını vermeyecek, belki azına razı olacaksınız. Yapın haklarınızı ve çocuklarınızın haklarını koruyan bir anlaşma bakın yolunuza. Ortalığa saçarak rezil etme düşünceniz çok saçma çünkü rezil olan sadece siz olacaksınız buradan bakınca.
Birdaha dönermı dedım dönmez dedi unutur dye dusundum evetPeki sormadın mı bu kız senin hayatında tamamen bitti mi diye? Kocan sana açıkça unutmadım demiş, olsun unutur diye mi düşündün?
Çocuklar onu gormek ıstıcek mı sizce oylemı dusunuyorsnz istemıceklerkiSizi sevmeyen, sizi sevmediğini her fırsatta belli eden bi adam için uğraşın tabi ki. Çocuklara hasret falan bırakamazsınız, ülkede kanun denen bir şey var.
Kocadan intikam almak için çocukları kullanmak? Yazık o çocuklara. Umarım sizin gibi bir anneleri olmalarina karşın onlar bu zihniyeti taşımazlar.Bır iki kısı dısında kımse bana hakvermemıs
Ben sıze acıkca anlatayım ,gorucu usulu tanıstık 1 hafta sonra gelıp ıstedıler cunku bızde gezme sevgılılık yok.ve erkek kardesınden once evlenmesını ıstıyodu aılesi
Ilk gorustugumuzde ben bırkısıyı sevdım 5 sneen beraberdık aıleler yuzunden olmadı bıraktı benı gıttı cok sevdm dedi 5 senenın oncesıde zaten 2 sene kızın pesınden kosmus 2 sene sonra sevgılı olmuslar sonrada kız bırakmıs konu bu.
Ama ben onu sevmstım aslında o bana bu 10yılda birkere askım demedı yada bırkere senı sevıyorm demedı
Erkek kardesı kapalı bır kızla evlıydı bosandılar sımdı acık bır kızla evli 2 de cocugu var sonra babası buna ben senın hakkna gırdım demıs aglamıs ama neden benden kolay bosanmaz cunku annesı babası dıger kardesın bosandı sende bosanıp bızım boynumuzu egme Allah rızası ıcın sen sabret demısler
Hemde cocuklarına duskun ama ben onu cocuklara hasret bırakırım eger gorustujlerını ıspatlarsam delıllerı toplarsam
Artık olmamak için mi boşanmıyor sunuz? Bu nasıl bir üslup yahu. Cesaretiniz yok sinirle konuşmayın bariEvet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
Hala eşimin kardeşinin eski eşi kapalıydı yeni eşi değil diye ayrıntı veriyorsunuz. Tepki aldığı için bilerek yazıyorsunuz diye düşünmeye başladim.Bır iki kısı dısında kımse bana hakvermemıs
Burada yazdığınız gibi çocuklara da bu şekilde anlatırsanız, çocukları zehirlerseniz tabi ki istemezlerÇocuklar onu gormek ıstıcek mı sizce oylemı dusunuyorsnz istemıceklerki
Ben buna ggelenın malına gelecegını bılıyorm yuzune karsıda dıyorum zatenArtık olmamak için mi boşanmıyor sunuz? Bu nasıl bir üslup yahu. Cesaretiniz yok sinirle konuşmayın bari
Ben kapalılık acıklık konusu yapmk ıcın yazmyorm olanı anlatyrm bu benım dusuncem degıl onların tavrını anlatyrmHala eşimin kardeşinin eski eşi kapalıydı yeni eşi değil diye ayrıntı veriyorsunuz. Tepki aldığı için bilerek yazıyorsunuz diye düşünmeye başladim.
Yaşadıklarınizin bunlar alakası yok sizin.
Eşinizle anlaşmalı boşanin, delil bulup boşansınca istediğiniz herşeyi alacağınızı falan mı sanıyorsunuz?
Ailesi ne derse desin, siz eşinizle kavga gürültü olmadan normal bir şekilde konuşup ortak nokta bulmaya çalışın. En sağlıklı ve sizin için doğru olan bu olur.
Siz sakin kalıp delil toplayacak yapıda da değil gibi duruyorsunuz. Herşeyi iyice karmaşık hale getirebilirsiniz
Ya şu cümle beni o kadar rahatsız etti ki yazmayayım dedim ama dayanamadım. Bu ne ötekileştirme böyle ya bir de siz kadınsınız. Kapalıdan ayrıldı açıkla evlendi nedir. Bu açık kapalı mevzusunu her mesajınızda vurguluyorsunuz. Ne oluyormuş açık olunca anlamadım ki. Siz bu üslupsuzlukla daha çooook üzülürsünüz, haksız çıkarsınız. Yanlış üslup doğru sözün celladıdır.Erkek kardesı kapalı bır kızla evlıydı bosandılar sımdı acık bır kızla evli 2 de cocugu var
Nasıl anlatıcam bır söylermısınız baskasını sevdı unutamamıs ama olsun mu dıcemm cocuklara ben uc cocugu kolay kolay babasız evde buyutmem buyutursemde ortalıgı sakınce terketmem dıyrmBurada yazdığınız gibi çocuklara da bu şekilde anlatırsanız, çocukları zehirlerseniz tabi ki istemezler