Bu konuda nasıl konu sahibini bu kadar gömdünüz anlamadım. Adam tanıştıklarında daha önce birini sevdiğini anlatmış? Eee hala seviyorum, onu sevdiğim halde seninle evleniyorum mu demiş?
Muhtemelen unuttuğunu düşünmüştür konu sahibi. Hangimiz daha önce başka birini sevmedik ki?
Ama adam unutmamış, ve karısını hiç sevmemiş, hiç sevildiğini hissettirmemiş kadına. Aptal gibi ailesine uymuş, becerip sevdiğini alamamış, ama aldığını da sevmeye çalışmamış. Kadın zamanla görmüştür bunu ama artık evli ve çocuklu olduğu için boşanmamakta diretmiş, tek hatası bu ve ısrarla bu adamı baba yapması. Adam da Sevmemiş ama çocuk yapmayı ihmal etmemiş. Sanki kadın zorla çocuk yapmış gibi konuşmayın Allah aşkına. Sen insan değilsin dediği kadından 7 aylık bebeği var totalde 3 çocuk. İnsan değilse kendi boşansaymış. Belli ki eski sevgili boşanınca bi seçeneği daha olduğu için karısını düşman gibi görmeye başlamış. Bu adamın neresine acıdınız ya hu?
Kadın çirkefmiş! Hanginizin kocası içip içip eski sevgilisi için efkarlansa, kızınıza eski sevgilinin adıyla seslense, ona sevdiğini yazsa çirkefleşmezsiniz?
Diğer kadına gelelim çok mu masum? Kendisini sevdiğini söyleyen eski aşkına ümit veriyor, ben de seni sevdim diyor. Seneler önce ayrıldığım sevgilim nişanlandı biriyle, o da benzer hikaye işte yazdı bana, çocuğa küfür edip attım başımdan. Aklı karışık birine yeşil ışık yakamazsın. Evet konu sahibine karşı bi sorumluluğu olmayabilir ama herkes kendine yakışanı yapar. Evli adamla yazışan ve konu sahibinin şüphelendiği gibi belki de görüşen bi kadına burada helal olsun yazıldığına inanamıyorum. Hepimizin çoluğu çocuğu yuvası var. Konu sahibi mükemmel olmayabilir, ama konudaki herkes suçlu. Tek yüklenilense konu sahibi.
Konu sahibi sana tek tavsiyem boşan. Boşanmam diyorsun ama böyle gururunu ayaklar altına alıp mutlu olamazsın. Bu şekilde çocuklarını büyütmemelisin. Madem aklı başkasında sana ve çocuklarına evini arabanı nafakanı versin, anlaşmalı boşan bu adamdan. Nereye gidiyorsa gitsin ondan sonra. Yoksa sonunda aklını kaybedersin.