Kocam eski sevgilisini unutmadı

Ah yazık adama yahu, şiddete maruz kalıyor demek :)

Adam bu evlilik için ne kadar çaba sarf etmiş peki?

Karşılıklı olarak sevmeden evlendiği karısına, eski sevgilisini gözüne sokmak dışında nasıl davranmis acaba?

Bu konuda iki sünepe var. Herşeyi aileye yükleyerek adama acımanin bir manası yok bana göre.
Ben hayatı boyunca bir şekilde ezildiğini düşünüyorum. Yoksa benim oğlanlara istemediği çorabı bile giydirtemiyorum .
Hem düşünsenize bir insan anne babası tarafından yeteri kadar sevilmezse , fikirlerine önem verilmezse , her şey onların istediği gibi oluyor diye düşünüp akışına bırakmış her şeyi. Belki de şu yaşıma kadar sizden tek bir şey istedim onu da yaşamama izin vermediniz diyor . Gözüne sokması , kızına adıyla seslenmesi vs zaten yanlış . Ama hayatı boyunca onun olan tek şey belki de eski sevgilisine duyduğu aşk .
Zaten eş kişisinden de merhamet sevgi huzur bulmamış .

Bazı başarısız öğrencilerimde de bunu gözlemliyorum. Çocuğa kitap etiketini bile seçtirmemişler , çocuğa ben diyorum ki proje seç . Donup kalıyor öylece .

Neden varsın kız? 5 yıl birlikte olmuş bu adam kizin nasıl biri olduğunu bilmiyormuydu
Kizin açık olduğunu bile bile yıllarca sevgili olmuş iş evliliğe gelince kapatıcan demiş belki calismiyacaksin dedi evde oturucak dedi ailesi nasıl istiyorsa öyle olmasını istedi

Kız unide okuyor daha farklı düşünüyor bu adam kızı 5 yıl değiştiremedi neden evlilik öncesi şartlar sundu

Ben olsam bende istemem ailem böyle boyke istiyor kapan çalışma okuma aileme uy dese
Madem baştan kızla çıkmasaydı..
Ama senaryo yazıyorsun, bunların hiç birini bilmiyoruz, adamla kız arasında ne yaşandı nasıl oldu adam kıza kapanman lazım dedi mi demedi mi, hiç biri hakkında bildiğimiz herhangi bir şey yok.

Tek bildiğimiz konu sahibinin anlattıkları. O da diyor ki eşimin babası ve kızın ailesi istememiş, kız da adamdan ayrılıp izini kaybettirmiş. Adam çok uğraşmış, çok üzülmüş, kilo vermiş. 6 yıl bir ümit beklemiş. Evlenirken de unutamadığını söylemiş. Bildiklerimiz bunlar.

Burdan adam gitmiş kıza “kapanacaksın yoksa babam istemez” demiş gibi bir sonuç çıkarmak hayal gücü ürünü başka bir şey değil.

Ama senaryo yazıyorsun, bunların hiç birini bilmiyoruz, adamla kız arasında ne yaşandı nasıl oldu adam kıza kapanman lazım dedi mi demedi mi, hiç biri hakkında bildiğimiz herhangi bir şey yok.

Tek bildiğimiz konu sahibinin anlattıkları. O da diyor ki eşimin babası ve kızın ailesi istememiş, kız da adamdan ayrılıp izini kaybettirmiş. Adam çok uğraşmış, çok üzülmüş, kilo vermiş. 6 yıl bir ümit beklemiş. Evlenirken de unutamadığını söylemiş. Bildiklerimiz bunlar.

Burdan adam gitmiş kıza “kapanacaksın yoksa babam istemez” demiş gibi bir sonuç çıkarmak hayal gücü ürünü başka bir şey değil.

Hayal gücü ?

Bende hayal etmiyorum aynen konu sahibinin dediklerinden yola çıkarak yazıyorum

Bende bilmiyorum aralarında ne olduğunu sende bilmiyorsun
Kapan yada aile böyle istedi hayal ürünüyse

Adamın zayıflamasi,beklemesi,uğraşması da hayal ürünü

Belki böyle bir kadın bile yok
Ben neden senorya yazayim ne demişse konu sahibi onu diyorum aynen sen gibi

"5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs"

Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz öldüğüne inanmıyorsunuz 🤣
Adam silah zoruyla evlenmiş, silah zoruyla eşiyle birlikte olup çocuk yapmış, adamın yaptığı şu dirayetsizliği bir kadın yapsa elinizden çekeceği vardı🤣

Hayal gücü ?

Bende hayal etmiyorum aynen konu sahibinin dediklerinden yola çıkarak yazıyorum

Bende bilmiyorum aralarında ne olduğunu sende bilmiyorsun
Kapan yada aile böyle istedi hayal ürünüyse

Adamın zayıflamasi,beklemesi,uğraşması da hayal ürünü

Belki böyle bir kadın bile yok
Ben neden senorya yazayim ne demişse konu sahibi onu diyorum aynen sen gibi
Adamın zayıflamasını, beklemesini, uğraşmasını konu sahibi yazdı ama ben değil. Bire bir kendi kullandığı kelimeler bunlar. Hayal ürünü bir şey yok.

Ama adamın kadına gidip kapanman lazım aksi halde evlenemeyiz demiş olması hayal ürünü. Konu sahibi böyle bir cümle kurmadı çünkü. Sadece kızın ailesi adamın babası istememiş konu da kapalı açık olma mevzusu dedi. Aralarındaki ilişkinin neden ve nasıl bittiğine dair bir veri yok elimizde.

"5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs"

Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz öldüğüne inanmıyorsunuz 🤣
Adam silah zoruyla evlenmiş, silah zoruyla eşiyle birlikte olup çocuk yapmış, adamın yaptığı şu dirayetsizliği bir kadın yapsa elinizden çekeceği vardı🤣
Tamam da buradan adamın kadına “kapanmazsan babam evlenmemize izin vermez” deyip ayrıldığı sonucunu nasıl çıkarıyorsunuz? Ben çıkaramıyorum. Evet öyle olmuş da olabilir ama kesin böyledir demek senaryo yazmak.

Bu konuda nasıl konu sahibini bu kadar gömdünüz anlamadım. Adam tanıştıklarında daha önce birini sevdiğini anlatmış? Eee hala seviyorum, onu sevdiğim halde seninle evleniyorum mu demiş?

Muhtemelen unuttuğunu düşünmüştür konu sahibi. Hangimiz daha önce başka birini sevmedik ki?
Ama adam unutmamış, ve karısını hiç sevmemiş, hiç sevildiğini hissettirmemiş kadına. Aptal gibi ailesine uymuş, becerip sevdiğini alamamış, ama aldığını da sevmeye çalışmamış. Kadın zamanla görmüştür bunu ama artık evli ve çocuklu olduğu için boşanmamakta diretmiş, tek hatası bu ve ısrarla bu adamı baba yapması. Adam da Sevmemiş ama çocuk yapmayı ihmal etmemiş. Sanki kadın zorla çocuk yapmış gibi konuşmayın Allah aşkına. Sen insan değilsin dediği kadından 7 aylık bebeği var totalde 3 çocuk. İnsan değilse kendi boşansaymış. Belli ki eski sevgili boşanınca bi seçeneği daha olduğu için karısını düşman gibi görmeye başlamış. Bu adamın neresine acıdınız ya hu?

Kadın çirkefmiş! Hanginizin kocası içip içip eski sevgilisi için efkarlansa, kızınıza eski sevgilinin adıyla seslense, ona sevdiğini yazsa çirkefleşmezsiniz?

Diğer kadına gelelim çok mu masum? Kendisini sevdiğini söyleyen eski aşkına ümit veriyor, ben de seni sevdim diyor. Seneler önce ayrıldığım sevgilim nişanlandı biriyle, o da benzer hikaye işte yazdı bana, çocuğa küfür edip attım başımdan. Aklı karışık birine yeşil ışık yakamazsın. Evet konu sahibine karşı bi sorumluluğu olmayabilir ama herkes kendine yakışanı yapar. Evli adamla yazışan ve konu sahibinin şüphelendiği gibi belki de görüşen bi kadına burada helal olsun yazıldığına inanamıyorum. Hepimizin çoluğu çocuğu yuvası var. Konu sahibi mükemmel olmayabilir, ama konudaki herkes suçlu. Tek yüklenilense konu sahibi.

Konu sahibi sana tek tavsiyem boşan. Boşanmam diyorsun ama böyle gururunu ayaklar altına alıp mutlu olamazsın. Bu şekilde çocuklarını büyütmemelisin. Madem aklı başkasında sana ve çocuklarına evini arabanı nafakanı versin, anlaşmalı boşan bu adamdan. Nereye gidiyorsa gitsin ondan sonra. Yoksa sonunda aklını kaybedersin.

Ben hayatı boyunca bir şekilde ezildiğini düşünüyorum. Yoksa benim oğlanlara istemediği çorabı bile giydirtemiyorum .
Hem düşünsenize bir insan anne babası tarafından yeteri kadar sevilmezse , fikirlerine önem verilmezse , her şey onların istediği gibi oluyor diye düşünüp akışına bırakmış her şeyi. Belki de şu yaşıma kadar sizden tek bir şey istedim onu da yaşamama izin vermediniz diyor . Gözüne sokması , kızına adıyla seslenmesi vs zaten yanlış . Ama hayatı boyunca onun olan tek şey belki de eski sevgilisine duyduğu aşk .
Zaten eş kişisinden de merhamet sevgi huzur bulmamış .

Bazı başarısız öğrencilerimde de bunu gözlemliyorum. Çocuğa kitap etiketini bile seçtirmemişler , çocuğa ben diyorum ki proje seç . Donup kalıyor öylece .
Bundan sonra buraya aile de baskısı hatta şiddet görüp yanlış karar veren tüm üyelere acıyıp anlayışlı yorumlar yapalım o vakit.

Sonuçta ailede olumsuz şey yaşayan insanlarin yaptıklarının faturasını direkt ailelerine kesebiliriz.

Yine aynı şeyleri yazacağım ama adam kadına ne kadar sevgi şefkat göstermiş, bir tek güzel kelime etmedi diyor kadın. Karşılığında ne alabilirdi ki?

Sanki adam kadını pamuklara sarmış, herşeye rağmen evlendik, çocuğunun annesi diye pamuklara sarmış da kadın hep kötü davranmış gibi yazıyorsunuz. Ben böyle anlamadım okuduğum konudan.

Ne yazsak aynı yerde olacağız, çocuklar en az zararla atlatır bu yaşayanları umarım, ne anne ne baba iki selim davranıyor çünkü.

Tamam da buradan adamın kadına “kapanmazsan babam evlenmemize izin vermez” deyip ayrıldığı sonucunu nasıl çıkarıyorsunuz? Ben çıkaramıyorum. Evet öyle olmuş da olabilir ama kesin böyledir demek senaryo yazmak.
Konu sahibesi kızın ailesinin açık olduğunu, kapanmayı istemediğini nereden biliyor?
Adam aynen böyle anlattığı için, demek ki kıza bu teklif yapılmış, kız da istememiş.
Kız da aileler uyuşmayacak, kapanması da isteniyor diye ayrılmış.

Burada mesele ne biliyor musunuz? Konu sahibesi üslubuyla yerden göğe haksız, baş kabahatli eşi ve unutur zannederek bile bile evlenen kendisi ama adam da yaşadığı hiçbir şeyin arkasında duramayan, babası istemiyor diye savunmak yerine ağlayıp cesaret gösteremeyen, bu cesareti evleneceği kadından bekleyen, babası uygun buldu diye evlenen, üstüne 3'de çocuk yapan, efendim kadın yaptı derseniz adam da dikkat etmeliydi, seni sevmiyorum Nalan ama birlikte yatarız çocuk da olursa olsun Nalan diyen bir adam, sonra eski sevgilisinin boşandığını duyunca mesaj atan kendi kişiliği olmayan bir adam, çocuklar büyüsün de diyor bir de, çok delikanlısın boşanırsın, diğer kadına mesaj atıp ya tutarsa demezsin, eski sevgilisi evet dese gidecek belki, yıllarca yazmıyorsun boşandığını duyunca yazıyorsun, bu adam var ya hiç de mağdur falan değil, konu sahibesi ne kadar kabahatliyse adam da o kadar kabahatli.

Adamın zayıflamasını, beklemesini, uğraşmasını konu sahibi yazdı ama ben değil. Bire bir kendi kullandığı kelimeler bunlar. Hayal ürünü bir şey yok.

Ama adamın kadına gidip kapanman lazım aksi halde evlenemeyiz demiş olması hayal ürünü. Konu sahibi böyle bir cümle kurmadı çünkü. Sadece kızın ailesi adamın babası istememiş konu da kapalı açık olma mevzusu dedi. Aralarındaki ilişkinin neden ve nasıl bittiğine dair bir veri yok elimizde.

Sonuçta kapalı açık mevzusu geçmiş dimi aile bu yüzden istememiş diyor dimi

Yanı konuda açık kapalı mevzusunu ben yazmadım senaryo üretmedim hayal dünyamda hiç isim yok bunların hayatları söyle olmuştur böyle olmuştur diye kurmadım
Neyse tekrar ediyorum...konu sahibi ne yazdıysa onun üzerinden yorum yaptım ilave bir şey katmadan,elimizde veri olmadan olanla bir şeyler yazıyoruz
Tahmin ederek bunu bende değil yorum yapan herkes sende

Sen sana tuhaf gelen yada dikkatini çeken taraftan konuya yorum yaparsın bende konunun başka yeri dikkatimi çeker yorum yaparım sonuçta tepkimiz aynıdır.

Sonuçta konu içinde açık kapalı mevzusu geçmiş mi geçmiş bunu konu sahibi yazmış mi yazmış

Ama hayal dünyası senaryo yazıyorsun olmadı

Ben de öyle olduğunu düşünmüyorum.İş ciddiye binince kız kabul etmiyor ve adamı bırakıyor.Geri de dönmüyor.Bilmiyorum ama nedense ben böyle hissettim.

Konu sahibesi kızın ailesinin açık olduğunu, kapanmayı istemediğini nereden biliyor?
Adam aynen böyle anlattığı için, demek ki kıza bu teklif yapılmış, kız da istememiş.
Kız da aileler uyuşmayacak, kapanması da isteniyor diye ayrılmış.

Burada mesele ne biliyor musunuz? Konu sahibesi üslubuyla yerden göğe haksız, baş kabahatli eşi ve unutur zannederek bile bile evlenen kendisi ama adam da yaşadığı hiçbir şeyin arkasında duramayan, babası istemiyor diye savunmak yerine ağlayıp cesaret gösteremeyen, bu cesareti evleneceği kadından bekleyen, babası uygun buldu diye evlenen, üstüne 3'de çocuk yapan, efendim kadın yaptı derseniz adam da dikkat etmeliydi, seni sevmiyorum Nalan ama birlikte yatarız çocuk da olursa olsun Nalan diyen bir adam, sonra eski sevgilisinin boşandığını duyunca mesaj atan kendi kişiliği olmayan bir adam, çocuklar büyüsün de diyor bir de, çok delikanlısın boşanırsın, diğer kadına mesaj atıp ya tutarsa demezsin, eski sevgilisi evet dese gidecek belki, yıllarca yazmıyorsun boşandığını duyunca yazıyorsun, bu adam var ya hiç de mağdur falan değil, konu sahibesi ne kadar kabahatliyse adam da o kadar kabahatli.
Ben adam suçsuz demiyorum ki. Evet onda da hata var ama ben adama üzüldüm yine de.

Anlatmaya çalıştığım ama anlamadığınız nokta şu, adam aşkının arkasında durmamış diyorsunuz. Adamın durup durmaması önemli değil, o kısmı bilmiyoruz zaten. Önemli olan diğer kadının istememiş olması diyorum. Diğer kadın istememiş bunu net olarak biliyoruz, adamın ne gibi bir mücadele verdiğini ya da vermediğini bilmiyoruz.

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
evet yapılan doğru asla doğru değil ama sizin tepkileriniz de hiç doğru değil. ayrıca yazdığınız bazı cevaplarıda okudum gerçekten çok çirkefe bağlamış gibi gözüküyorsunuz ve bu davranış söylem ve konuşmalarla zaten haklıyken haksız konumuna düşüyorsunuz. gerçekten gerek yok böyle şeylere. vazoymuş masa sandalyemiş hiç yakışıyormu yani öncelikle 3 cocuk annesisiniz. o evlatlara yazık. öfke kontrolünüz var bu 1 2. si ne eşinize ne ailesine zaten saygınız yokmuşki. şu verdiğiniz tepki sanki adam yatmış kalkmış kadın ayartmış vs. siz aslında o kadının eşiniz tarafından gerçekten sevilmiş olduğunu kabullenemiyor veyada doğru değişle hazmedemiyorsunuz.ASLA VE ASLA EŞİNİZİN YAPTIĞI DOĞRU DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN. ama daha yanlış bir kelime kullanmak istemiyorum ama başkada nasıl telafuz edebileceğimi şu an için bilemedim daha adaplı oturaklı davranmalısınız bence. o kadının zaten suçu yok eşiniz. hatalı tamamen. ama o kadına ettiğiniz hitaplar bile hiç hoş değil ve ondan daha düşük uslubunuz varmış gibi gözüktü yapmayın bunu kendinize yazık.

Bundan sonra buraya aile de baskısı hatta şiddet görüp yanlış karar veren tüm üyelere acıyıp anlayışlı yorumlar yapalım o vakit.

Sonuçta ailede olumsuz şey yaşayan insanlarin yaptıklarının faturasını direkt ailelerine kesebiliriz.

Yine aynı şeyleri yazacağım ama adam kadına ne kadar sevgi şefkat göstermiş, bir tek güzel kelime etmedi diyor kadın. Karşılığında ne alabilirdi ki?

Sanki adam kadını pamuklara sarmış, herşeye rağmen evlendik, çocuğunun annesi diye pamuklara sarmış da kadın hep kötü davranmış gibi yazıyorsunuz. Ben böyle anlamadım okuduğum konudan.

Ne yazsak aynı yerde olacağız, çocuklar en az zararla atlatır bu yaşayanları umarım, ne anne ne baba iki selim davranıyor çünkü.
Ben zaten acıyorum . ki burda önceki mesajlarında konu sahibesine de onu anladığımı ve önemli olanın şu vakitten sonra çocuklarının ve senin huzurlu olman dedim . Anlaşmalı boşan dedim kaç kere . Ona da yazık . Annesi evlenince geçer , sabun köpüğü gibidir aşk dediğin şey vs demiştir . Senin gibi eline yabancı değmemiş , başörtülü bir kızı tabi ki sever demiş olabilir .
Sevilmediğini bile bile devam eden bir evlilik , kayınvalidesi sevmiyor , 3 çocuk sorumluluğu ki muhtemelen eve bağlansın koca Kişisi diye dünyaya çocuk getirmiş , en sonunda sinir hastası olmuş .
Burda çocuklar hariç hiç biri ne tamamen masum ne de tamamen suçlu .
En iyi versiyonu şöyle olabilirdi . Eş kişisi bu kadına biraz ilgi gösterseydi , kadın da biraz daha sakinliğini koruyabilseydi ve en önemlisi birinden biri akşamları başım ağrıyor veya canım istemiyor deseydi bunların hiç biri yaşanmazdı .
Ha ben yine adamı biraz daha mantıklı buluyorum , ev senin olsun demiş . Boşanalım demiş . Çocuklarını da ihmal edecek biri değil sanki . İnat etmeye ne gerek var.

Ben adam suçsuz demiyorum ki. Evet onda da hata var ama ben adama üzüldüm yine de.

Anlatmaya çalıştığım ama anlamadığınız nokta şu, adam aşkının arkasında durmamış diyorsunuz. Adamın durup durmaması önemli değil, o kısmı bilmiyoruz zaten. Önemli olan diğer kadının istememiş olması diyorum. Diğer kadın istememiş bunu net olarak biliyoruz, adamın ne gibi bir mücadele verdiğini ya da vermediğini bilmiyoruz.

Sevgili olan neden istememiş ?
Çünkü aileler istemediği için...
Aileler neden istememiş?
Çünkü aile yapıları uymadığı için...
Ne bu yapı yazıldığına göre konu sahibi öyle yazmış...ben yazmadım...
kizin açık olması

Kizda çekmiş gitmiş hepsi bu en iyisini yapmış verilmiş sadakası varmış ...

Sevgili olan neden istememiş ?
Çünkü aileler istemediği için...
Aileler neden istememiş?
Çünkü aile yapıları uymadığı için...
Ne bu yapı yazıldığına göre konu sahibi öyle yazmış...ben yazmadım...
kizin açık olması

Kizda çekmiş gitmiş hepsi bu en iyisini yapmış verilmiş sadakası varmış ...
Adamın aşkının arkasında durmadığı ya da mücadele etmediği nerde peki? Sürekli aynı şeyi yazıyorsun, ama benim soruma cevap yok. Adamın mücadelesini, yaptıklarını bilmiyoruz. Kız istememiş evet, kapalı açık mevzusu var evet. Adam yok, adamın ne dediği yok, adamın mücadelesi yok, adamın yaptıkları yok.

Valla ben sizin acıma sebebinizi bilemem. Eğer konu sahibi böyle olmasaydı adama beter olsun bile derdim ama diyemiyorum. Acıma sebebim sadece konu sahibinden ötürü. Düşünsenize habire başınızda hakaret beddua eden bir kadın var, bir gününüz huzurlu geçmiyor. Kazara birşey oluyor eve geç geliyorsunuz ortalık ayağa kalkıyor, şarkı dinliyorsunuz farklı anlam çıkarılıyor. Aslında konu sahibi adama hiç unutturacak fırsat yaratmamış, habire başını yemiş. Ilımlı olsa, kocasına böyle davranmasa evinde huzur olsa belki adam "artık benimde bir yuvam var" diye kavrayabilirdi. Ama konu sahibi yapmamış, hep hakaret hep kötü söz hep beddua. Burada yazanların çoğu böyle bir eşe tahammül edemezdi eminim.
Ben de çok çok kötü başa bela bir adam göremedim. Ha basiretsiz, pısırık, babasının gölgesi olmasa hiç bir tip. Tek başına üstüne kusacağım bir karakter. Ama karşıda parası var diye adamın gönlünde başkası olduğunu bile bile evlenen, kayın aile üstü evi kabul eden sonra şikayet eden, doğurup yerini sağlamlaştırınca hır çıkarıp kavga ede ede mal kopartmaya çalışan, bir ev bir yazlık bir de araba almasına rağmen gözü bir türlü doymayan, adamın donunu bırakmış etine kemiğine kadar göz koyan, baştan başkasını sevdiğini bile bile gelip şimdi de '' Nasıl sevmezsiiiigggnnn beniğğğ? '' diye cam çerçeve indiren, bütün bunlara sırf gözünü o kocada açtı diye kendine hak gören bir kadın var. Tek başına yerden yere vuracağım adamı konu sahibinin yanında görünce acıdım, inanılır gibi değil :)

Adamın aşkının arkasında durmadığı ya da mücadele etmediği nerde peki? Sürekli aynı şeyi yazıyorsun, ama benim soruma cevap yok. Adamın mücadelesini, yaptıklarını bilmiyoruz. Kız istememiş evet, kapalı açık mevzusu var evet. Adam yok, adamın ne dediği yok, adamın mücadelesi yok, adamın yaptıkları yok.

Hanı yoktu,açık kapalı mevzusu

Sürekli aynı şeyi yazıyorum sende aynı şeyi yazıyorsun ve bana neden çıkıştın anlamıyorum

Sanki ben uydurdum ben ortaya atmışım gibi gerçekten tuhaf

Adamin mucadelesi yok zaten mücadele edecek biri taaa en baştan o kizin gitmesine izin vermezdi madem bu kadar sevdi

Ha kız gitmiş adam yeniden hayat kurmuş kız evlenmiş ayrılmış adam gibi biri olsaydı o adam
kıza tekrar mesaj atmazdı
Evli eşine de ben.unutmadim demezdi içinde yasar giderdi
En azından çocukları için susardi
Yada bu kadinla evlenmezdi.zorladilar mi adamı işkence mi yaptilar

X