Kocam eski sevgilisini unutmadı

Hanı yoktu,açık kapalı mevzusu

Sürekli aynı şeyi yazıyorum sende aynı şeyi yazıyorsun ve bana neden çıkıştın anlamıyorum

Sanki ben uydurdum ben ortaya atmışım gibi gerçekten tuhaf

Adamin mucadelesi yok zaten mücadele edecek biri taaa en baştan o kizin gitmesine izin vermezdi madem bu kadar sevdi

Ha kız gitmiş adam yeniden hayat kurmuş kız evlenmiş ayrılmış adam gibi biri olsaydı o adam
kıza tekrar mesaj atmazdı
Evli eşine de ben.unutmadim demezdi içinde yasar giderdi
En azından çocukları için susardi
Yada bu kadinla evlenmezdi.zorladilar mi adamı işkence mi yaptilar
Yoruldum, okuduğunu anlamıyorsun. Konunun temeli açık kapalı mevzusu zaten bunu nasıl reddedebilirim? Aklın alıyor mu?

Adamın yaptıkları ya da yapmadıkları hakkında senaryo yazıyorsunuz diyorum. O arada geçen 6 senede adamın ne yaptığını bilmiyorsunuz diyorum. Ne gibi bir mücadele vermiş o konuda bir bilgi yok diyorum.

Bunu anladın anladın, anlamadın yapacak bir şey yok. Aynı şeyi anlatmaktan sıkıldım, son mesajım.

Yoruldum, okuduğunu anlamıyorsun. Konunun temeli açık kapalı mevzusu zaten bunu nasıl reddedebilirim? Aklın alıyor mu?

Adamın yaptıkları ya da yapmadıkları hakkında senaryo yazıyorsunuz diyorum. O arada geçen 6 senede adamın ne yaptığını bilmiyorsunuz diyorum. Ne gibi bir mücadele vermiş o konuda bir bilgi yok diyorum.

Bunu anladın anladın, anlamadın yapacak bir şey yok. Aynı şeyi anlatmaktan sıkıldım, son mesajım.

Her seferin de bana karşı bir şey yazıyorsun anlamadın anladın yada neyse bu doğru değil

Konu açık kapalı değil dedin bunu sen dedin

Sanki ben uydurmuşum gibi bunun açıklamasını Mune Mune de yaptı halen ne peşindesin anlamıyorum
Oysa ikimizde aynı şeyi savunurken neden bu duruma getirdin bilemiyorum

Aradaki 6 Yılda bir şey olmadı demek yada olduysa nerden bilelim
Buraya yazılana göre yorum yapıyorum diyorum okumuyor musun
6 yıl durduysa bir şey yapmadıysa bu gerizekalı adam yine yapmasaydı

Boşandığını duyunca mesaj atacağına karısına bunu deyip huzuru kaciricagina
Diyorum
Ne yaptıysa yada yapmadıysa ortalığı birbirne kattığı belli duruyor

Ne istediğini bilmeyen biri hem kendini hem karşıyı bezdirirmis
Tekrar ediyorum ben senaryo falan yazmadım ve altan altan anlamıyorsun anlarsan anla lafları da hos değil

Hayret ya konu sahibi konuyu acti gitti
Faturası bana kaldı

Ben de çok çok kötü başa bela bir adam göremedim. Ha basiretsiz, pısırık, babasının gölgesi olmasa hiç bir tip. Tek başına üstüne kusacağım bir karakter. Ama karşıda parası var diye adamın gönlünde başkası olduğunu bile bile evlenen, kayın aile üstü evi kabul eden sonra şikayet eden, doğurup yerini sağlamlaştırınca hır çıkarıp kavga ede ede mal kopartmaya çalışan, bir ev bir yazlık bir de araba almasına rağmen gözü bir türlü doymayan, adamın donunu bırakmış etine kemiğine kadar göz koyan, baştan başkasını sevdiğini bile bile gelip şimdi de '' Nasıl sevmezsiiiigggnnn beniğğğ? '' diye cam çerçeve indiren, bütün bunlara sırf gözünü o kocada açtı diye kendine hak gören bir kadın var. Tek başına yerden yere vuracağım adamı konu sahibinin yanında görünce acıdım, inanılır gibi değil :)
Kendi bileğinin hakkıyla kazanmadığı malı mülkü kocasından çok düşünen kısmını unutmuşsun. Konu sahibi neredeyse kayın ailesine karışıp kendi malları bölecek. Evlerden ıraaak,adama sarılasım geldi resmen. Neler çekmiş gariban.

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
gözünü kocasında açmayanlar düzgün büyüyemedi mi 🤔

Her seferin de bana karşı bir şey yazıyorsun anlamadın anladın yada neyse bu doğru değil

Konu açık kapalı değil dedin bunu sen dedin

Sanki ben uydurmuşum gibi bunun açıklamasını Mune Mune de yaptı halen ne peşindesin anlamıyorum
Oysa ikimizde aynı şeyi savunurken neden bu duruma getirdin bilemiyorum

Aradaki 6 Yılda bir şey olmadı demek yada olduysa nerden bilelim
Buraya yazılana göre yorum yapıyorum diyorum okumuyor musun
6 yıl durduysa bir şey yapmadıysa bu gerizekalı adam yine yapmasaydı

Boşandığını duyunca mesaj atacağına karısına bunu deyip huzuru kaciricagina
Diyorum
Ne yaptıysa yada yapmadıysa ortalığı birbirne kattığı belli duruyor

Ne istediğini bilmeyen biri hem kendini hem karşıyı bezdirirmis
Tekrar ediyorum ben senaryo falan yazmadım ve altan altan anlamıyorsun anlarsan anla lafları da hos değil

Hayret ya konu sahibi konuyu acti gitti
Faturası bana kaldı

Hahah adamla kadin tencere kapak olmus bosversene ya. Onlarin sorunu hic gerilme oku gec :)

Allahım yarabbim ya konu sahibi ne kadar itici ne kadar sorunlu bir kişilige sahip birisi okudukca sinir oldum kadina...artık demiş ya sen ne sanıyorsun kendini, herkes boşanmak için mi evleniyor anlaşamıyor boşanıyor gururuyla, senin gibi haysiyetsizce para için kalmıyor sevilmedigi yerde, tam kendini dindar sanıp cennetlik gören karşıdaki herkes cehennemlik namussuz günahkar sanan insan tipi, topluma insanliga zararsiniz çocuklarınıza aciyorum...o kadar çok şey konuşulmuş o kadar cok sayfa varki hepsini tek tek okumadım baştan bir kaç sayfa okudum daha fazla devam edemedim konu sahibinden nefret ettim ya yazmak istedim bende🤦

Hahah adamla kadin tencere kapak olmus bosversene ya. Onlarin sorunu hic gerilme oku gec :)

Hayır diyor ki açık kapalı mevzusu yok diyor hem var inkar edemem diyor
Nerden bilelim 6 yıl ne.olldugunu diyor

Tamam nerden bilicez sadece yorum yapiyoruz 6 yılı bilmiyorsak yaşananları kadın yazmış onu biliyoruz
6byil sonra mesaj atmış açık.klapali mevzusu olmuş onu biliyoruz

Bide.bana anlamıyorsun diye amacı nedir anlamıyorum

Bana ne.kadinin hayatından bir ise yaramayan adamdan
Sanki ben yazdin konuyu mune anlatıyor onuda kabul etmiyor

Haklisin mi diyyeim beni sorgularken durduk yere
Bide ikimizde farkı cümleler.kursakta aynı fikirdeyiz ha
Buna rağmen neden bana taktı ha bak bunu anlamadim

Hayır diyor ki açık kapalı mevzusu yok diyor hem var inkar edemem diyor
Nerden bilelim 6 yıl ne.olldugunu diyor

Tamam nerden bilicez sadece yorum yapiyoruz 6 yılı bilmiyorsak yaşananları kadın yazmış onu biliyoruz
6byil sonra mesaj atmış açık.klapali mevzusu olmuş onu biliyoruz

Bide.bana anlamıyorsun diye amacı nedir anlamıyorum

Bana ne.kadinin hayatından bir ise yaramayan adamdan
Sanki ben yazdin konuyu mune anlatıyor onuda kabul etmiyor

Haklisin mi diyyeim beni sorgularken durduk yere
Bide ikimizde farkı cümleler.kursakta aynı fikirdeyiz ha
Buna rağmen neden bana taktı ha bak bunu anlamadim

Adamin tek derdi kuyrugu olmasaydi konu sahibi zaten kiz Kapanmaya da yanasmamis gibi bir cumle kurar miydi? Demek ki adam kizi kendi istedigi kaliplara sokmaya calisti. E sen bu kizi acik tanidin? Yok ailesi boyle istemis. Sonra oturup adama aciyacagim bir de yok ya. Adamin ne esi ne de diger kiz umurunda bile degil tek derdi kuyrugu dik tutsun baba prasiyla. Layigini bulmus iste. Hepimiz ayni seyi yaziyoruz aslinda o yuzden hic gerilmeye gerek yok. Konu sahibi yeterince gergin :)

Adamin tek derdi kuyrugu olmasaydi konu sahibi zaten kiz Kapanmaya da yanasmamis gibi bir cumle kurar miydi? Demek ki adam kizi kendi istedigi kaliplara sokmaya calisti. E sen bu kizi acik tanidin? Yok ailesi boyle istemis. Sonra oturup adama aciyacagim bir de yok ya. Adamin ne esi ne de diger kiz umurunda bile degil tek derdi kuyrugu dik tutsun baba prasiyla. Layigini bulmus iste. Hepimiz ayni seyi yaziyoruz aslinda o yuzden hic gerilmeye gerek yok. Konu sahibi yeterince gergin :)
Yok artik yazmıyorum yazmam da
Gerek yok yazdım yazacagimi

Aynı formdayız aynı konulara cevap yazıyoruz burda aynı şeyleri yazdık hem fikir olduk oysa ama bana karşı boyle davranmasına gerek yoktu

Ben yine başka konularda begenimi yaparım kudra ya ha herkes.oyle diyor diye diyorum buna da kızmasın
Şuan bana kırmızıya basıp beğenmedim desede

Konu sahibi şuan çekirdekleri çıTlatti😅😅

Neyse aynen haklisin mevzuyu kapatıyorum

Yok artik yazmıyorum yazmam da
Gerek yok yazdım yazacagimi

Aynı formdayız aynı konulara cevap yazıyoruz burda aynı şeyleri yazdık hem fikir olduk oysa ama bana karşı boyle davranmasına gerek yoktu

Ben yine başka konularda begenimi yaparım kudra ya ha herkes.oyle diyor diye diyorum buna da kızmasın
Şuan bana kırmızıya basıp beğenmedim desede

Konu sahibi şuan çekirdekleri çıTlatti😅😅

Neyse aynen haklisin mevzuyu kapatıyorum

Hepimiz her konuda ayni dusunemeyiz. Ben de kendisinin yorumlarini begenirim ama bu konudaki fikirlerine katilmiyorum. O da bizimkilere katilmiyor bence gayet normal. Hic gerilmeye gerek yok.

Kendi bileğinin hakkıyla kazanmadığı malı mülkü kocasından çok düşünen kısmını unutmuşsun. Konu sahibi neredeyse kayın ailesine karışıp kendi malları bölecek. Evlerden ıraaak,adama sarılasım geldi resmen. Neler çekmiş gariban.
Ev almış araba almış yazlık da var yanlış hatırlamıyorsam. Ne başa bela herifler gördük, psikolojik fiziksel şiddet ile kadını yıldıran, kadının maaş kartını gaspeden, boşanır da hak alır diye malları anasına gardaşına devreden, arkadan iş çeviren, çocuğuna 500 TL nafaka vermemek için avukata 20 bin TL bayılan, fazladan 1 liram kalır da eski karım onunla kendine bisküvi falan alır diye canı çıkan... Kadına üzülemiyorum, neden çünkü bu huyla bu kadın aç kalmaz, biz kendi derdimize yanalım bence. :)

Hepimiz her konuda ayni dusunemeyiz. Ben de kendisinin yorumlarini begenirim ama bu konudaki fikirlerine katilmiyorum. O da bizimkilere katilmiyor bence gayet normal. Hic gerilmeye gerek yok.

Haklisin ama beğenmemek ayrı katılmamı ayrı
Ama böyle bir şey yok senaryo yazıyorsun hayal dünyası demek ayrı
Böyle bir şey yazmamış deyip sanki ben uydurmuşum durumuna getirip sonra evet böyle bir şey var inkar etmiyorum demek ayrı
Haklisin gerilmeye gerek yok

Ev almış araba almış yazlık da var yanlış hatırlamıyorsam. Ne başa bela herifler gördük, psikolojik fiziksel şiddet ile kadını yıldıran, kadının maaş kartını gaspeden, boşanır da hak alır diye malları anasına gardaşına devreden, arkadan iş çeviren, çocuğuna 500 TL nafaka vermemek için avukata 20 bin TL bayılan, fazladan 1 liram kalır da eski karım onunla kendine bisküvi falan alır diye canı çıkan... Kadına üzülemiyorum, neden çünkü bu huyla bu kadın aç kalmaz, biz kendi derdimize yanalım bence. :)

Kiz ortada aciyacak kimse yok olan bizim sinirlere oluyor :) konu sahibi gelse de ortalik senlense :)

Ne yapicak silahları kuşanmış kocasına hayat nasıl zindan edilir onu düşünüyor
Bu planlar içinde 4.cocukta var

Mallar çocuklara kalıcak ya derdi o

Ha bu zevali salak adamsa,bu kadını çekiyor
Neden çekiyor bunuda anlamıyorum
Neden kendine hayati zehir eden bir kadınla yaşıyor
Hadi kadın boşamıyor adam boşansın ayrılsın alsın bir ev masrafları üslensin
En azından başında.zebani gibi duran bir kadın olmaz
4. Coxuk plani mi varmis o kisma denk gelmedim.. adam da kadin kadar suclu sevmiyorsan ayrilirsin yani seni biraksin diye beklemezsin.. ikisi de hatali ama sonucta evlisin baskasina unutmadim demek de nedir yani

4. Coxuk plani mi varmis o kisma denk gelmedim.. adam da kadin kadar suclu sevmiyorsan ayrilirsin yani seni biraksin diye beklemezsin.. ikisi de hatali ama sonucta evlisin baskasina unutmadim demek de nedir yani
4.çocuk planını bilmiyorum baska arkadaşın yorumuna alıntı yapıp yazmıştım

X