Kocam eski sevgilisini unutmadı

Yalnız adam şu kendine acınan yorumları okusa şok geçirir.

3 çocuğunu gözü görmeyen, basiretsiz, ailesinin bağımsız hayat kuramayan bir adama bu kadar acımakta ne bileyim.

Karı-koca aynı suçta. Olan sadece bu gecimsizlikte doğup yaşamak zorunda olan çocuklara olmuş.
Adam da suçlu kesinlikle , yok öyle ben unutaamadim sana peşin peşin söyleyeyim ama yinede koynuna gireyim. adam zaten iradesizin teki resmen birinden biri akıllı olsa oda yok..👎

• Beğen
Reactions: JES
Düşünsene evinde oturmuş tv izleyip elma soyarken kadının biri kocam seni unutamamış yuvamı yıktın diye kapına dayanıyor.
Ay ben gülerim.

Bir de şey ben onu gördüm kocama "boşuna kıskanmışım güzel değilmiş" dedim yazmış. Demek ki uzun zamandır bu kadının mevzusu dönüyor, uzun zamandır unutamadığının farkında. Ama kucağında 7 aylık süt bebesi var işte.

3 çocuğunu gözü görmeyen, basiretsiz, ailesinin bağımsız hayat kuramayan bir adama bu kadar acımakta ne bileyim.

Karı-koca aynı suçta. Olan sadece bu gecimsizlikte doğup yaşamak zorunda olan çocuklara olmuş.
Normal şartlarda acınacak bir adam değilse bile on senedir sınandığı kadından dolayı ben acıdım kendisine. Bir hata yapmış yanlış karar vermişse bile 10 sene burnundan fitil fitil gelmiş, cezasını çekmiş.

Kadın iyiki evlenmemiş eşinizle. Sırf başı açık diye bir kadını istemeyen bir ailede mutlu olamazdı zaten.

Normal şartlarda acınacak bir adam değilse bile on senedir sınandığı kadından dolayı ben acıdım kendisine. Bir hata yapmış yanlış karar vermişse bile 10 sene burnundan fitil fitil gelmiş, cezasını çekmiş.
Kudra, adamın karısına güzel davrandığını, en ufak bir güzel söz söylediğini mi düşünüyorsun?

Bu kadar cirkefliğin tek başına olduğuna inanamıyorum ben.

O yüzden acınacak bir adam da görmüyorum.

Yok maalesef ben de dün gece buralardayım aynen öyle oldu olaylar . Hepimiz yanlış anlamış olamayız .
Ben ilk açıklama yazısında görmeyince insanların yorumu olabileceğini düşündüm. Ama yine de üzüldüm, çocuklar için en çok ve bu konuda en çok adamı suçladım.

Kudra, adamın karısına güzel davrandığını, en ufak bir güzel söz söylediğini mi düşünüyorsun?

Yok düşünmüyorum. İnsan sevmediği insana güzel davranmaz. Ama adamın daha sakin olduğu bir gerçek bence. Kadın bile anlatırken kocam şöyle böyle dedi diyor küfür etti vurdu kırdı sandalye fırlattı demiyor.

Bir de adam diyor ki iyi olsan, insan olsan severdim seni. İyi anlaşma, sevme ümidiyle adım atmış adam. Bir kadın alayım da hayatını zindana çevireyim dememiş.

Ben ilk açıklama yazısında görmeyince insanların yorumu olabileceğini düşündüm. Ama yine de üzüldüm, çocuklar için en çok
Aynen ben dün sürekli anlaşmalı boşan dedim . Ona da yanaşmıyor . Boşanacam ama rezil edecem , boşanacam ama malk mülk ne olacak ? Çocukların evi yok daha gibi değişik değişik şeyler söylüyor .

3 çocuğunu gözü görmeyen, basiretsiz, ailesinden bağımsız hayat kuramayan bir adama bu kadar acımakta ne bileyim.

Adama ben acidim valla..Muhtemelen babasi cocukluktan beri ezmis bu adami baski altina almis..Kendi parasini bile kazanmaya musade etmeyen bir baba bu bence..Ama adama asil acidigim nokta; konu sahibi gibi bir kadinla 10 yılını gecirmis! Kadinin agzi zehir saçıyor! Su konuda yazdiklarina bile tahammul etmek zor iken, adam bu kadinla yatip kalkiyor birde..Surekli aileye ve kendine hakaret beddua ediliyor! Adam belliki pasif ve sindirilmis..

Bazı üyeleri duyan da adamın akli yetisi yok ya da boşanma davası açamayacak bir engeli var sanır😒 ulaşalım da mor çatıya yerleştirelim bence.

O dükkanları, yazlıkları sen mi aldın da hazıra konup adamın babasının mallarının bile hesabını yapıyorsun. Ne kadar kolay bir şekilde emek verdiğiniz mal mülk hakkında laf söyleyebiliyorsunuz
O mal mülkün hesabını eşi de yapmış ki eski sevgilisinden ayrılmış.
Sizlere mal vereceğim diye ağızlarına bir parmak bal çalan babacık, diğer oğluna daha fazla mal vermiş.

Evlat dahi mal hesabı yapmamalı bence.

Adam da suçlu kesinlikle , yok öyle ben unutaamadim sana peşin peşin söyleyeyim ama yinede koynuna gireyim. adam zaten iradesizin teki resmen birinden biri akıllı olsa oda yok..👎
İşte bu ilk cümlenizi ben de düşündüm, o yüzden adam açıkça söylememiştir olayını savundum. Ama işte kadın da unuttururum sandı demek ki onu da bilemem

Acıyorum konu sahibi ile aynı kafada olsan kadınlara. Bir de evlatlarına acıyorum onların. Umarım annelerinin taşıdığı zihniyeti taşımazlar. Yazık. Çok yazık..

X