- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Çok istediğin bir şeyi aşmak için uğraşırdı almazsın hep aklının bir köşesinde kalır. Dersin bir gün param olursa alacağım diye. İşte böyle bir şey.Kavuşamayınca nasıl aşk oluyor ya abartmayın
Ay gorucu usulu evlenip ilk geceden hamile kalmis babaannem, tipini de gorsen hic asik olunacak bi tipi yoktuBen sanmıyorum hala fikrimin arkasındayım yoksa kimse sevmediği kadından veya kendisini sevmeyen adamdan 3 çocuk yapmaz
Höst.Kelimelerinize dikkat edin !!!
Aşağı kalır bi yanınız yok !!
Hayırlı zamanda rabbim nasip etsin inşallah
Evliliğe eski düzen şeklinde bakan insan gayet de sıra sıra yapar çocukları.Ben sanmıyorum hala fikrimin arkasındayım yoksa kimse sevmediği kadından veya kendisini sevmeyen adamdan 3 çocuk yapmaz
Aynen sanki millet cok meraklıydı onun kaynana üstü apartman dairesineKadın napsın bunun 3 çocuklu içi geçmiş kocasını? Üç kuruşluk malın başını bekliyor, sanıyor ki herkes tamah edecek.
Adam bosansa eski sevgilisiyle evlenecegi ne malum. Istemedigi bir evlilige suruklenmis. Ailesinin zoruyla evlenmis.Çok istediğin bir şeyi aşmak için uğraşırdı almazsın hep aklının bir köşesinde kalır. Dersin bir gün param olursa alacağım diye. İşte böyle bir şey.
Doğru tekrar baktım adam her şeyi açıkça anlatmış. O zaman tek kendini saklayan konu sahibesiymis:) yoksa kayinaile önayak olmazdı bu ise. Görücü usulünün geneli ailelerin istemesi ile olur sonuçta. O zaman kayınpedere tanıyamadığı gelin şoku diyelimAdam kandırmamış ya, adamın hakkını yedirmem. Baştan söylemiş zavallım.
Ya mutsuz olunca eskilere kiyasliyorlar ben tanıyorum böyle arkadaşım vardıÇok istediğin bir şeyi aşmak için uğraşırdı almazsın hep aklının bir köşesinde kalır. Dersin bir gün param olursa alacağım diye. İşte böyle bir şey.
Bıraksam ona kosar gıder 16 sene olmus adı dilinde bu normalmı boyle sacmalık olurmuAdam bosansa eski sevgilisiyle evlenecegi ne malum. Istemedigi bir evlilige suruklenmis. Ailesinin zoruyla evlenmis.
Yav adam işini görüp arkasını dönüp uyuyor muhtemelen. Sonucunda çocuk olup olmaması umurunda değil. Çocuklara zaten kadın bakıyor, maddi sıkıntı da yok. Adamın çocukla bi derdi yok. Kadın istemiyorsa kendi korunsun bana ne ben keyfime bakarım diyordur.Evliliğe eski düzen şeklinde bakan insan gayet de sıra sıra yapar çocukları.
Evliliğin doğan bir sonucu gibi bakılıyor.
Eşle ara nasıl, bu evde çocuk büyür mü gibi düşünce olmuyor ki.
Burada da öyle olmuştur.
Konu sahibinin dili kötü amenna ama masum kandırılmış bir adamın da olduğunu sanmıyorum.
Hayırlı zamanda rabbim nasip etsin inşallah
Eee insanmış işte kadın ne desinBana sürekli cocuklar bıraz buyusun goreceksın dıyo ama ben onun mutlu olmayacagına emınım oda cocukları bahane edıyo tamam duskun cocuklarıma biliyorum ama ıstese oda gider bırakır oda gıdemıyo
Bide bana ben senı bosamadıysam annem babam yuzunden kardesıde bosandı ya Allah ıcın bosanma demısler bunu dıyo bana o kız ınsandı ınsandı dıyo bana dedıgı lafa bak kac sene olmus benım dogurdugm kızıma onun adıyla seslenıyo bılıncaltında cnku hala dusunup sarkıları bıtmez dinler dinler gecen gun kulaklıgı cektım kulagından dınleme artık sarkı turku bılmem ne diye
Aslında gayet kendı de kandırmış adam baştan her şeyı söylemiş bile bile evlenmiş ki adamı kimse suçsuz bulmuyor o ayrı ama kendısıde kendını hanım hanımcık göstermiştir görücüde ama asıl olan bedduacı ağzından küfür eksilmeyen bir kadın buda bence bir kandırmaEvliliğe eski düzen şeklinde bakan insan gayet de sıra sıra yapar çocukları.
Evliliğin doğan bir sonucu gibi bakılıyor.
Eşle ara nasıl, bu evde çocuk büyür mü gibi düşünce olmuyor ki.
Burada da öyle olmuştur.
Konu sahibinin dili kötü amenna ama masum kandırılmış bir adamın da olduğunu sanmıyorum.
Sen bırakmasan da o kadın o adamı isterse koşar gider. Senin elinde değil ki bu.Bıraksam ona kosar gıder 16 sene olmus adı dilinde bu normalmı boyle sacmalık olurmu
Olsa olsa takıntı olur üzerinden yıllar geçmiş . Yine de saygı duyuyorum tabi düşüncenizeÇok istediğin bir şeyi aşmak için uğraşırdı almazsın hep aklının bir köşesinde kalır. Dersin bir gün param olursa alacağım diye. İşte böyle bir şey.
Daha ne istiyor ki konu sahibi, mirasımı mı? Mirasta hakkı bile olmaz onun her türlü.Adam ev de senin olsun arabada, çocuklara da bakarim yeter ki git diyormus. Istemiyor iste. Zorla mi?