- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Evlense de o hayalindeki gibi olmayacak ki. Onlar sevgiliyken ve ayrıldıktan sonraki geçen zaman özlemle yanıp tutuştukları gibi olmayacak kiAdam bosansa eski sevgilisiyle evlenecegi ne malum. Istemedigi bir evlilige suruklenmis. Ailesinin zoruyla evlenmis.
Evi sana vereyim size de yardım edeceğim demıs ınsan gıbı.Bana sürekli cocuklar bıraz buyusun goreceksın dıyo ama ben onun mutlu olmayacagına emınım oda cocukları bahane edıyo tamam duskun cocuklarıma biliyorum ama ıstese oda gider bırakır oda gıdemıyo
Bide bana ben senı bosamadıysam annem babam yuzunden kardesıde bosandı ya Allah ıcın bosanma demısler bunu dıyo bana o kız ınsandı ınsandı dıyo bana dedıgı lafa bak kac sene olmus benım dogurdugm kızıma onun adıyla seslenıyo bılıncaltında cnku hala dusunup sarkıları bıtmez dinler dinler gecen gun kulaklıgı cektım kulagından dınleme artık sarkı turku bılmem ne diye
Yav ağız tadıyla dişe diş tartışma bile olmıcak görünüşe göre
Hadi sen oyna annem şuralarda kimseye çamur olma yeter.
Gerçekten bu kadar gurursuz olamazsınız ya.Bana sürekli cocuklar bıraz buyusun goreceksın dıyo ama ben onun mutlu olmayacagına emınım oda cocukları bahane edıyo tamam duskun cocuklarıma biliyorum ama ıstese oda gider bırakır oda gıdemıyo
Bide bana ben senı bosamadıysam annem babam yuzunden kardesıde bosandı ya Allah ıcın bosanma demısler bunu dıyo bana o kız ınsandı ınsandı dıyo bana dedıgı lafa bak kac sene olmus benım dogurdugm kızıma onun adıyla seslenıyo bılıncaltında cnku hala dusunup sarkıları bıtmez dinler dinler gecen gun kulaklıgı cektım kulagından dınleme artık sarkı turku bılmem ne diye
Sünepe adam , ne ailesinin karşısına geçebilmiş , ne aşkını savunabilmiş , ne de evlendiği kadını mutlu edebilmiş .Adam kandırmamış ya, adamın hakkını yedirmem. Baştan söylemiş zavallım.
Bu kadın boşuna böyle olmamıştır diye düşünüyorum ben. Ama aklı olan kendini bu noktaya getirmeden ya evlenmez yada evlendikten sonra baktı ki bu adamın aklı fikri eski sevgili de hala çok önceden ayrılırdı.Aslında gayet kendı de kandırmış adam baştan her şeyı söylemiş bile bile evlenmiş ki adamı kimse suçsuz bulmuyor o ayrı ama kendısıde kendını hanım hanımcık göstermiştir görücüde ama asıl olan bedduacı ağzından küfür eksilmeyen bir kadın buda bence bir kandırma
Kesinlikle karanfili bulamadım verdim sayEvlense de o hayalindeki gibi olmayacak ki. Onlar sevgiliyken ve ayrıldıktan sonraki geçen zaman özlemle yanıp tutuştukları gibi olmayacak ki
E hani gidemiyo diyodun simdi, aaaaaa bi karar verir bacim sende, salter, sigorta yandi artik bende bu saatteBıraksam ona kosar gıder 16 sene olmus adı dilinde bu normalmı boyle sacmalık olurmu
Sevgili konu sahibesi, bir kez daha söyleyelim.Bıraksam ona kosar gıder 16 sene olmus adı dilinde bu normalmı boyle sacmalık olurmu
Belki olacak, belki çok mutlu olacaklar. İkisi de evlenip boşanıp sonra birbirine kavuşan şu an çok mutlu tanıdıklarım var benim. Var yani, oluyor.Evlense de o hayalindeki gibi olmayacak ki. Onlar sevgiliyken ve ayrıldıktan sonraki geçen zaman özlemle yanıp tutuştukları gibi olmayacak ki
Yarın yarın hadi uyuyun yeter bu kadar gevezelik g.tunuz kırışacak geç yatmaktan
Evde mutlu olamadıkça adam kıyasa girmiş. Nasıl olurdu diye hayallere dalmış ve olmayacak bir hayale tutunmuşBıraksam ona kosar gıder 16 sene olmus adı dilinde bu normalmı boyle sacmalık olurmu
Herkesin dötüne kimse karışamaz.Yarın yarın hadi uyuyun yeter bu kadar gevezelik g.tunuz kırışacak geç yatmaktan
Siz derdiniz adam dememiş, hepimiz aynı karakterde değiliz. Başına böyle bir şey geleceğini bilse hayır derdi belki.Sünepe adam , ne ailesinin karşısına geçebilmiş , ne aşkını savunabilmiş , ne de evlendiği kadını mutlu edebilmiş .
Ben olsam siz benim filancayla evlenmeme izin vermesiniz ben de bu kızla evlenmiyorum derdim .
Of aynı durumdayım sayfaların hızınıada yetişemiyorum yarın ay sonu yoğun bi gün beni bekliyo ama ben gecenin kaçı olmuş hala takipteyim hırsımı alamadım :)Vay kardesim, adam 15 yil once git sevdigiyle evlenememis, access de bu sebepten gecenin 3unde uyuyamamis olsun, kalkamiycam zabah
Kayinpeder simdi keske sevdigini alsaydim oglumun diyordur.