Kocam eski sevgilisini unutmadı

Adam bosansa eski sevgilisiyle evlenecegi ne malum. Istemedigi bir evlilige suruklenmis. Ailesinin zoruyla evlenmis.
Evlense de o hayalindeki gibi olmayacak ki. Onlar sevgiliyken ve ayrıldıktan sonraki geçen zaman özlemle yanıp tutuştukları gibi olmayacak ki

Bana sürekli cocuklar bıraz buyusun goreceksın dıyo ama ben onun mutlu olmayacagına emınım oda cocukları bahane edıyo tamam duskun cocuklarıma biliyorum ama ıstese oda gider bırakır oda gıdemıyo
Bide bana ben senı bosamadıysam annem babam yuzunden kardesıde bosandı ya Allah ıcın bosanma demısler bunu dıyo bana o kız ınsandı ınsandı dıyo bana dedıgı lafa bak kac sene olmus benım dogurdugm kızıma onun adıyla seslenıyo bılıncaltında cnku hala dusunup sarkıları bıtmez dinler dinler gecen gun kulaklıgı cektım kulagından dınleme artık sarkı turku bılmem ne diye
Evi sana vereyim size de yardım edeceğim demıs ınsan gıbı.
Hala gidemiyor dıyosun.
Bıraksan gidecek oysa? Hem de efendi gibi.

Yav ağız tadıyla dişe diş tartışma bile olmıcak görünüşe göre 🤣🤣
Hadi sen oyna annem şuralarda kimseye çamur olma yeter.
🤣 sana iyi kavgalar kuzum uyumam lazım kırışmak istemiyorum bu genc yaşımda.
Bi dakine daha erken gel istisnasiz her gün bir.konuya muhalefetim kaçirma sakın öpüyorum iyi geceler

Bana sürekli cocuklar bıraz buyusun goreceksın dıyo ama ben onun mutlu olmayacagına emınım oda cocukları bahane edıyo tamam duskun cocuklarıma biliyorum ama ıstese oda gider bırakır oda gıdemıyo
Bide bana ben senı bosamadıysam annem babam yuzunden kardesıde bosandı ya Allah ıcın bosanma demısler bunu dıyo bana o kız ınsandı ınsandı dıyo bana dedıgı lafa bak kac sene olmus benım dogurdugm kızıma onun adıyla seslenıyo bılıncaltında cnku hala dusunup sarkıları bıtmez dinler dinler gecen gun kulaklıgı cektım kulagından dınleme artık sarkı turku bılmem ne diye
Gerçekten bu kadar gurursuz olamazsınız ya.

Adam kandırmamış ya, adamın hakkını yedirmem. Baştan söylemiş zavallım.
Sünepe adam , ne ailesinin karşısına geçebilmiş , ne aşkını savunabilmiş , ne de evlendiği kadını mutlu edebilmiş .
Ben olsam siz benim filancayla evlenmeme izin vermesiniz ben de bu kızla evlenmiyorum derdim .

Aslında gayet kendı de kandırmış adam baştan her şeyı söylemiş bile bile evlenmiş ki adamı kimse suçsuz bulmuyor o ayrı ama kendısıde kendını hanım hanımcık göstermiştir görücüde ama asıl olan bedduacı ağzından küfür eksilmeyen bir kadın buda bence bir kandırma
Bu kadın boşuna böyle olmamıştır diye düşünüyorum ben. Ama aklı olan kendini bu noktaya getirmeden ya evlenmez yada evlendikten sonra baktı ki bu adamın aklı fikri eski sevgili de hala çok önceden ayrılırdı.
Olan çocuklarda oluyor her zaman ki gibi.

Bu hikayede yanan sadece çocuklarınız olur. Birini rezil ederken insan en çok kendini rezil eder. Çocuklarınız annelerinin yapacaklarını kaldırabilir mi? Akıllıca davranın bu anlık sinirler size zarar verir unutmayın.

Bıraksam ona kosar gıder 16 sene olmus adı dilinde bu normalmı boyle sacmalık olurmu
Sevgili konu sahibesi, bir kez daha söyleyelim.
Karşı tarafa attığınız ithamlar olmasa zaten kadın dayanışmasıyla yürüyecekti herkes adama.
Siz öyyyle negatifsiniz ki biz pozitifle gelme ihtiyacı duyduk eşe.
İfrat tefrit meselesi.

Evlense de o hayalindeki gibi olmayacak ki. Onlar sevgiliyken ve ayrıldıktan sonraki geçen zaman özlemle yanıp tutuştukları gibi olmayacak ki
Belki olacak, belki çok mutlu olacaklar. İkisi de evlenip boşanıp sonra birbirine kavuşan şu an çok mutlu tanıdıklarım var benim. Var yani, oluyor.

Kusura bakmayın ama siz kendinizi o kadından neden üstün görüyorsunuz ben onu anlamadım. Kız en azından gururlu davranmış, istenmediği aileye gelin olmamış, adam peşinden koşmasına rağmen yoluna bakmış, sizin evliliğinizin varlık sebebi olan mal mülk onun gözünü boyamamış, siz sizi sevmediğini başkasını sevdiğini yüzünüze en başta söyleyen, size sevgi göstermeyen bir adamın babasının parasına tav olup evlenmiş, para için sizi sevmeyen bir adama hem bedeninizi hem ruhunuzu teslim etmişsiniz, muhtemelen görücülere şirin görünmek için aynı apartmanı bile kabul etmişsiniz, evlilik boyunca ağzınızdan mal miras lafı düşmemiş ama parasına malına göz diktiğiniz eşinizin ailesinede hakaret ediyorsunuz, adam sırf o kız başkası ile evlendi diye evlere girmemiş, çocuğunu gözü görmemiş siz iki çocuk daha yapmışsınız, aklınızca yerinizi sağlamlaştırmak için , bence o kızın eşinize ettiği bedduanın karşılığı sizsiniz. Kocanızı sevmemişsiniz bile tek derdiniz mal mülk. Ben bu hikayede bir tek evlatlarınıza üzüldüm. Hayatını kendi eli ile yakan aklı başka bir yerde bir baba, kendilerini evliliğin ve miras garantisi olarak doğurmuş, evde paradan başka birşey konuşmayan ve sürekli beddua edip, kavga eden bir anneyle normal bir birey olmaları neredeyse imkansız hale gelmiş. Yoksa kocanızla tam tencere kapaksınız.

Ya ben bu rezil ederim sizi böyle gitmem falan diye bağırıp duran bı kadın daha görmüştüm.suan kocasıyla evli yaşayıp duruyorlar.bu da ona döner bence.

Sünepe adam , ne ailesinin karşısına geçebilmiş , ne aşkını savunabilmiş , ne de evlendiği kadını mutlu edebilmiş .
Ben olsam siz benim filancayla evlenmeme izin vermesiniz ben de bu kızla evlenmiyorum derdim .
Siz derdiniz adam dememiş, hepimiz aynı karakterde değiliz. Başına böyle bir şey geleceğini bilse hayır derdi belki.

Vay kardesim, adam 15 yil once git sevdigiyle evlenememis, access de bu sebepten gecenin 3unde uyuyamamis olsun, kalkamiycam zabah
Of aynı durumdayım sayfaların hızınıada yetişemiyorum yarın ay sonu yoğun bi gün beni bekliyo ama ben gecenin kaçı olmuş hala takipteyim hırsımı alamadım :)

X