- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
2 taraf zaten hatalı.Oliv bu durumda aşka inanıp nabsin kim der kaç yıllık eşine aşkınız karşısında boyun egiyorum diye? Adamda zorlami evlendi iki tarafta hatalı.. çocuklara iki tarafta yazık etmiş.
Diğer konular ayrı olarak.
Ay benim güneş ay Mars Merkür Venüs plüton vertex hepsı akrep.. o yüzden sanırım haftada bir banlanıyorum buradaAyy yazdım da düzenledim geri . Konu dışı diye Tepki gelirMerkür akrepler biraz sivridilli olur , çat çat söyler sonra da pişmanlık duyar
Adam sana koca olamamış , ama bence çocuklarını düşünen bir baba . Bence anlaşmalıya da ikna edersin sen .Bebegimde daha kucuk onları nasıl babasız bırakcam ben bunuda dusunuyorum ve cocuklarımın rızkınıda baskasına yedirmeyı ıstememek yanlısmı delil toplayıp bosarım dıyorm herkese rezıl edıp böyle sesziz sakim gştmem dıyorm
ayyy sen çok hasetsin kalbin çok kötü sen annenden babandan vazgecermisin nasıl bir düşünceye sahipsin yaa valla kocan iyi dayanmış çok sabirliymis senin gibi birini bunca zaman idare etmişNe ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca
Acı gerçekler kahkaha ardına sığınırAjajahahhabsha hadi be ordan!!
Belki de çoktan pişman oldular diğer kızı istemediklerini.Doğru valla. O kadının begenmedigiyle evlenmiş.
Başı açık diye sevdiğinden koparılan kadının ahı feci tutmuş kayın aileye.
ne zaman sovmus dumduz yuzune mi? ya konuya saniyede 3 mesaj geliyo ben bakamiyorum cidden sovmus muKPnin yerinde olmak istemezdim adam kalp krizi gecirdi bence
Spermleri huni yardımıyla göndermiş de olabilirKorunurken yanlışlıkla olmuştur bebeler.
Aşka inanmiyorsun dedin ya ona dedim böyle bı mevzuda aşk filan yok zaten.2 taraf zaten hatalı.
Ben adamı kesinlikle haklı bulmuyorum.
Ama şöyle düşün, evlisin eşinin ağzında sürekli sana karşı bir hakaret, bir laf sokma, bir rezil etme. Bile bile 3 çocuk yapar mısın? Bile bile saygının sevginin olmadığı bir evde eşinle kalır mısın? Ben kalmam, mümkün olduğunda eve bile uğramam. Eşi kendisini açmış, böyle böyle demiş. Konu sahibi bilerek evlenmiş. Ve hayatı eşine zehir etmiş, kendisini sevme fırsatı bile vermemiş. Nereden tutsam elimde kalıyor, o vazoların uçuştuğu evde Allah çocuklara yardım etsin.
Yav ağız tadıyla dişe diş tartışma bile olmıcak görünüşe göreAcı gerçekler kahkaha ardına sığınır
Sen de haklısın bro.
Bende bunu anlamıyorum, çook büyük aşklarla evlenen insanlar bile en az 2 3 yıl geçsin diyorlar, nerede uyumsuz, mutsuz evlilikler orada sıralı çocuklar. İşte tek yazık olan o çocuklar. Para başkasına gidecek diye boşanmak istemeyen anne, başkasına aşık olan baba. Allah yüzüne baksın çocukların.Aynen.Ben de yuvanın kutsalligina inanıyorum ama biri mutlu değilse,evlenirken yeterince olgun değilse ve olgunlaştığında yanlış olduğunu düşünürse,gözü kaymaya başlarsa istemese de, karşıdaki kişi evlenene kadar sakladıysa kendini ve sonra gerçek kişiliği ortaya çıkarsa,hicbir şeyi düşünmeden gözü kara aşkla evlendilerse hemen ve sonra bulutlardan indilerse vs nedenlerle boşanmak isteyen dur denmez..aldatma, kumar, şiddet vs saymadım bile. Onun için şartlar uygunsa cocuk için en az 4 sene beklenmeli diyorum. Ama burda pes peşe cocuk yapılmış. Insanın ruhunu, kalbini sıkan, cendereye alan bir durum sürekli konuşmak, beddua, emir... aslında ikisi de birbiri ile.mutlu değil ama koni sahibi kendo mutluluğunu değil karşıdakinin mutsuzluğunu garantiye almak istiyor sadece.
ne zaman sovmus dumduz yuzune mi? ya konuya saniyede 3 mesaj geliyo ben bakamiyorum cidden sovmus mu
Spermleri huni yardımıyla göndermiş de olabilir
Kendimize göre gelin aldık diye ne sevinmiştim o zamanlarKPnin yerinde olmak istemezdim adam kalp krizi gecirdi bence
Anamm bi ürperme geldiAy benim güneş ay Mars Merkür Venüs plüton vertex hepsı akrep.. o yüzden sanırım haftada bir banlanıyorum burada
Ne ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca
BeleNasıl sövdü acaba
Ya bence adam kaderine razı olmuş. Ben de bunla yaşıyacam demiş, herşeyi koyvermiş gitmiş.Yanlış anlaşılmasın ama ben adamın üç çocuğu bilerek yaptığını bike sanmıyorum. Burda bi ton konu gördük kadın kocasından gizli hamile kalmaya çalıyordu böyle bir ton konu açıldı. Konu sahibi büyük ihtimalle yerini garantilemek için hamile kaldı.