Kocam eski sevgilisini unutmadı

2 taraf zaten hatalı.
Ben adamı kesinlikle haklı bulmuyorum.
Ama şöyle düşün, evlisin eşinin ağzında sürekli sana karşı bir hakaret, bir laf sokma, bir rezil etme. Bile bile 3 çocuk yapar mısın? Bile bile saygının sevginin olmadığı bir evde eşinle kalır mısın? Ben kalmam, mümkün olduğunda eve bile uğramam. Eşi kendisini açmış, böyle böyle demiş. Konu sahibi bilerek evlenmiş. Ve hayatı eşine zehir etmiş, kendisini sevme fırsatı bile vermemiş. Nereden tutsam elimde kalıyor, o vazoların uçuştuğu evde Allah çocuklara yardım etsin.

Ayy yazdım da düzenledim geri . Konu dışı diye Tepki gelir Merkür akrepler biraz sivridilli olur , çat çat söyler sonra da pişmanlık duyar
Ay benim güneş ay Mars Merkür Venüs plüton vertex hepsı akrep.. o yüzden sanırım haftada bir banlanıyorum burada

Adam sana koca olamamış , ama bence çocuklarını düşünen bir baba . Bence anlaşmalıya da ikna edersin sen .

ayyy sen çok hasetsin kalbin çok kötü sen annenden babandan vazgecermisin nasıl bir düşünceye sahipsin yaa valla kocan iyi dayanmış çok sabirliymis senin gibi birini bunca zaman idare etmiş

Bu arada, B bilmiyomnapacam ben sana gerçekten üzüldüm. Yani oturup haline üzülmek yerine, ona buna saldırıyorsun. Ama kocandan bağımsız, istediğin kadar insanla kavga et, istersen sana kötü bir laf diyen herkesi hayatından çıkar, gene de mutlu olmayacaksın.

İçinde bu kadar kin/nefret ile mutlu bir hayat sürmen imkansız. Yani örneğin, elti beni tersledi diye tamamen iletişimi kesemezsin, ya da aynı şekilde kocanın da kesmesini isteyemezsiniz. Yani insan ilişkileri böyle değil. Herkes sürekli birbirini hoş tutamaz. İlişkilerin gerildiği zamanda, bunu yönetebilmen gerek. Ya bilmiyorum, ama bu şekilde bir hayat çok ağır

Aşka inanmiyorsun dedin ya ona dedim böyle bı mevzuda aşk filan yok zaten.
Takıntı saplantı , yeni eşi seveme var..
İki tarafta basiretli olsaymiş , sevmediğin kadından çocuk ne yapıyorsun
Yani öylesine yaşanmış bı evlilik resmen..
Ziyan edilmiş Cocuklar.. başka birşey değil.

Bende bunu anlamıyorum, çook büyük aşklarla evlenen insanlar bile en az 2 3 yıl geçsin diyorlar, nerede uyumsuz, mutsuz evlilikler orada sıralı çocuklar. İşte tek yazık olan o çocuklar. Para başkasına gidecek diye boşanmak istemeyen anne, başkasına aşık olan baba. Allah yüzüne baksın çocukların.

Ya bence adam kaderine razı olmuş. Ben de bunla yaşıyacam demiş, herşeyi koyvermiş gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…