- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Hem adami begenmiyor, kim ne yapsin diyor. Hem de adami birakmiyor. Mal yuzundenKadın senin kocanin çoluk çocugu olmadan istememiş, şimdi 3 çocuklu adami napsin yani?
İçinizde en akıllı o kadın, helal olsun ailesini dinlemiş, okulunu bırakmamış kocanı def etmiş başından.
Sizde adam sizden soğusun diye elinizden geleni yapiyorsunu maşallah.
Bence adam hala aşık. Takıntı, saplantı değil aşık. Takıntı saplantı olsa bir şekilde evlendiği halde iletişime geçmeye çalışırdı, kadına rahat vermezdi. Ama adam içten içe yaşamış aşkını. Bi hata yapıp kadın boşanınca yazmış. Yeni eşini sevmemesini anlarım, zira burada olduğu gibi evde de böyleyse adama kendisini sevmesi için fırsat vermemiş olabilir. Sevmediği halde çocuk yapmasına hak veriyorum, çok yanlış.. Bu çocuklar ağaç değil, bu çocuklar birer insan, kişilik sahibi olacak geleceğin yetişkinleri. Şimdiden bozuk psikolojilerle büyüyorlar.Aşka inanmiyorsun dedin ya ona dedim böyle bı mevzu aşka filan yok zaten.
Takıntı saplantı , yeni eşi seveme var..
İki tarafta basiretli olsaymiş , sevmediğin kadından çocuk ne yapıyorsun
Yani öylesine yaşanmış bı evlilik resmen..
Ziyan edilmiş Cocuklar.. başka birşey değil.
Huni ?Yanlış anlaşılmasın ama ben adamın üç çocuğu bilerek yaptığını bike sanmıyorum. Burda bi ton konu gördük kadın kocasından gizli hamile kalmaya çalıyordu böyle bir ton konu açıldı. Konu sahibi büyük ihtimalle yerini garantilemek için hamile kaldı.
Öyle deme nolur Allah hayırlı zamanda hayırlarla evinizin neşesini göndersin inşallahCanım çıksın bir ben hamile kalamadim .
Ben sanmıyorum hala fikrimin arkasındayım yoksa kimse sevmediği kadından veya kendisini sevmeyen adamdan 3 çocuk yapmazYa bence adam kaderine razı olmuş. Ben de bunla yaşıyacam demiş, herşeyi koyvermiş gitmiş.
Ben de aynı düşünüyorum. Daha doğurur o.Yanlış anlaşılmasın ama ben adamın üç çocuğu bilerek yaptığını bike sanmıyorum. Burda bi ton konu gördük kadın kocasından gizli hamile kalmaya çalıyordu böyle bir ton konu açıldı. Konu sahibi büyük ihtimalle yerini garantilemek için hamile kaldı.
Kavuşamayınca aşk olur adı. TşkAşka inanmiyorsun dedin ya ona dedim böyle bı mevzuda aşk filan yok zaten.
Takıntı saplantı , yeni eşi seveme var..
İki tarafta basiretli olsaymiş , sevmediğin kadından çocuk ne yapıyorsun
Yani öylesine yaşanmış bı evlilik resmen..
Ziyan edilmiş Cocuklar.. başka birşey değil.
Kayinpeder simdi keske sevdigini alsaydim oglumun diyordur.KPnin yerinde olmak istemezdim adam kalp krizi gecirdi bence
Çocuk yapmak için sevgi gerekmiyor ki yavrum.Ben sanmıyorum hala fikrimin arkasındayım yoksa kimse sevmediği kadından veya kendisini sevmeyen adamdan 3 çocuk yapmaz
Görüşü usulü görüşülürken hanim hanımcık olduğuna, çoğu şeye evet dediğine, beraber oturmuya bile, eminim. Aslında kendisi de görücüleri ve eş adayını kandırmış. Küfürbaz, bedduacı, intikamcı vs olduğunu görseler başka görücüye çıkarlardı. Her iki taraf da birbirini kandırmış işte.Ben telefonda anladim ama yuzune de olabilir tabi konu sahibesi sirretlikte 10 kaplan gucunde
Umarım anlayabilir :)Size katılıyorum cikocum...
B bilmiyomnapacam KAMU SPOTU: benim ex in metresi kapalı!! Ben açığım.
Ve o metres Allah ı dilinden düşürmüyordu.
Dipnot: arkadasın bakısacısına çomak soktumMevzu dallanmasın arkadaslar. Arkadas mesajı alsın yeter.
Evet resmen bu dünyanın karanlık yüzüyümAnamm bi ürperme geldigizli konulara , derinliğe , ölümlü alakalı mevzulara bayılıyorsundur
Adam kandırmamış ya, adamın hakkını yedirmem. Baştan söylemiş zavallım.Görüşü usulü görüşülürken hanim hanımcık olduğuna, çoğu şeye evet dediğine, beraber oturmuya bile, eminim. Aslında kendisi de görücüleri ve eş adayını kandırmış. Küfürbaz, bedduacı, intikamcı vs olduğunu görseler başka görücüye çıkarlardı. Her iki taraf da birbirini kandırmış işte.
Kadın napsın bunun 3 çocuklu içi geçmiş kocasını? Üç kuruşluk malın başını bekliyor, sanıyor ki herkes tamah edecek.Konu sahibi kendini kandırılmıs hissediyor ve yasadıklarının hırsıyla intikam almadan oyundan çıkmak istemiyor anladığım kadarıyla. Bu arada konu sahibi ile kocası boşansalar bile diğer kadının koşa koşa kocasına gideceğini zannetmiyorum, bu tür zihniyetteki insanlar kocalarını bulunmaz hint kumaşı görüyor onlara göre herkes onların kocalarına aşık ve ellerinden almaya çalışıyor onlar da genelde namus timsali ve altın Bilezikliler
Kuzu valla ben konu sahibinden bu tarz şeyler bekliyorum garantilemek adına sürekli hamile kaldığına eminim ama kanıtlayamamÇocuk yapmak için sevgi gerekmiyor ki yavrum.
Napim dayanamadım C Calcifer in HUNİ sineÖyle deme nolur Allah hayırlı zamanda hayırlarla evinizin neşesini göndersin inşallah
Leyla Mecnun gibi dağlara duşmediyse aşk dememKavuşamayınca aşk olur adı. Tşk
Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz zaten.Kuzu valla ben konu sahibinden bu tarz şeyler bekliyorum garantilemek adına sürekli hamile kaldığına eminim ama kanıtlayamam