Kocam eski sevgilisini unutmadı

Hem adami begenmiyor, kim ne yapsin diyor. Hem de adami birakmiyor. Mal yuzunden
Kadin evlenseydi coktaaan evlenirdi. Simdi 3 cocuklu hem de boyle cadı bir esi olan adami ne yapsin. Konu sahibi kendini cok kucik dusurdugunun farkinda degil.

Bence adam hala aşık. Takıntı, saplantı değil aşık. Takıntı saplantı olsa bir şekilde evlendiği halde iletişime geçmeye çalışırdı, kadına rahat vermezdi. Ama adam içten içe yaşamış aşkını. Bi hata yapıp kadın boşanınca yazmış. Yeni eşini sevmemesini anlarım, zira burada olduğu gibi evde de böyleyse adama kendisini sevmesi için fırsat vermemiş olabilir. Sevmediği halde çocuk yapmasına hak veriyorum, çok yanlış.. Bu çocuklar ağaç değil, bu çocuklar birer insan, kişilik sahibi olacak geleceğin yetişkinleri. Şimdiden bozuk psikolojilerle büyüyorlar.

Huni ?

Ben de aynı düşünüyorum. Daha doğurur o.

Kavuşamayınca aşk olur adı. Tşk

Konu sahibi kendini kandırılmıs hissediyor ve yasadıklarının hırsıyla intikam almadan oyundan çıkmak istemiyor anladığım kadarıyla. Bu arada konu sahibi ile kocası boşansalar bile diğer kadının koşa koşa kocasına gideceğini zannetmiyorum, bu tür zihniyetteki insanlar kocalarını bulunmaz hint kumaşı görüyor onlara göre herkes onların kocalarına aşık ve ellerinden almaya çalışıyor onlar da genelde namus timsali ve altın Bilezikliler

Ben telefonda anladim ama yuzune de olabilir tabi konu sahibesi sirretlikte 10 kaplan gucunde
Görüşü usulü görüşülürken hanim hanımcık olduğuna, çoğu şeye evet dediğine, beraber oturmuya bile, eminim. Aslında kendisi de görücüleri ve eş adayını kandırmış. Küfürbaz, bedduacı, intikamcı vs olduğunu görseler başka görücüye çıkarlardı. Her iki taraf da birbirini kandırmış işte.

Adam kandırmamış ya, adamın hakkını yedirmem. Baştan söylemiş zavallım.

Kadın napsın bunun 3 çocuklu içi geçmiş kocasını? Üç kuruşluk malın başını bekliyor, sanıyor ki herkes tamah edecek.

Öyle deme nolur Allah hayırlı zamanda hayırlarla evinizin neşesini göndersin inşallah

Napim dayanamadım C Calcifer in HUNİ sine
2 senedir her ay tedavi ,bir umut tüp.bebek aşılama tekrar aşılama vs ...derken bazen diyorum Rabbim biz bu kadar sabırla tertemiz şekilde yeri gelip beklerken millet ceketini atma ile hemen hoopp hamiş
Yoksa haklısın canım çok haklı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…