Kocam eski sevgilisini unutmadı

Yanlış anlaşılmasın ama ben adamın üç çocuğu bilerek yaptığını bike sanmıyorum. Burda bi ton konu gördük kadın kocasından gizli hamile kalmaya çalıyordu böyle bir ton konu açıldı. Konu sahibi büyük ihtimalle yerini garantilemek için hamile kaldı.
Valla olabilir.
Sevilmediğini bile çocuk yapmanın başka mantıklı bir açıklaması yok bence.

Dogru soyluyo cunku kavusamadıgı ıcın ask zannedıyo gozunde buyutuyo kavussa anlardı ben elının altındayım dıye bana böyle davranabılıyo
Hayır sizin ağzınız bozuk, dilinizden beddua düşmediği, adama huzur vermediğiniz için böyle davranıyor. Adam sizi sevmiyor, hiç sevmemiş siz de de sevmesi için bir çaba göstermemişsiniz. Sadece sıra sıra çocuk dizmişsiniz adamın önüne belki ayağına pranga olurlar diye.

Bebegimde daha kucuk onları nasıl babasız bırakcam ben bunuda dusunuyorum ve cocuklarımın rızkınıda baskasına yedirmeyı ıstememek yanlısmı delil toplayıp bosarım dıyorm herkese rezıl edıp böyle sesziz sakim gştmem dıyorm
Ablacığım, biz ayrı dünyaların insanıyız. Valla bak. Sabaha kadar seninle konuşsak anlaşamayız. Sağlıklı düşünmüyorsun. Sakinleş, yazdıklarını bir gözden geçir. Önce dünyalarımız bir birleşsin. Bu üslupla bana iltifat etsen ben yine sana cephe alırım. O kadar kötü çünkü.

Öyleleri derken ? Açık diye mi bu kanıya vardınız ? Bayılıyorum bu kendi kapalı olunca açık olunca herkesi namussuz sananlara!
Kocanız rahat durmamış mesaj atmış kadınsa kibarca nasip olmadı demiş ne var bunda
Size katılıyorum cikocum...

B bilmiyomnapacam KAMU SPOTU: benim ex in metresi kapalı!! Ben açığım.
Ve o metres Allah ı dilinden düşürmüyordu.

Dipnot: arkadasın bakısacısına çomak soktum😅 Mevzu dallanmasın arkadaslar. Arkadas mesajı alsın yeter.

Bebegimde daha kucuk onları nasıl babasız bırakcam ben bunuda dusunuyorum ve cocuklarımın rızkınıda baskasına yedirmeyı ıstememek yanlısmı delil toplayıp bosarım dıyorm herkese rezıl edıp böyle sesziz sakim gştmem dıyorm
Neden 3 çocuk:KK51:

Sen aşkın varlığına da inanmıyorsun demek hadi bakalıııım. Daha ne kadar şaşırtabilirsin bizi merakla bekliyoruz.
Oliv bu durumda aşka inanıp nabsin kim der kaç yıllık eşine aşkınız karşısında boyun egiyorum diye? Adamda zorlami evlendi iki tarafta hatalı.. çocuklara iki tarafta yazık etmiş.
Diğer konular ayrı olarak.

Kadın isteseydi zaten kaçardı yine evlenirdi mantıklı biriymiş bırakmış sizde burda kendinizi az çok belli ettiniz zaten eşiniz sizi kandirmamis yazismadada kadın kibarca kısmet değilmiş demiş kestirip atmış adam sizin kötü konusmalarinizdan nefret saçan hareketlerinden bıkmış ayrıca para onun degilmi kime isterse yedirir siz kendi değerinizi bitirmissiniz

Eşiniz çocukların başında mi ki şimdi, boşanınca babasiz kalsınlar?
3 çocukla bazı şeylerden gözünüz korkabilir ama bu kadar yüzgöz olup, sandalyeye, vazo fırlatıp o adamla aynı evde yaşamak olmaz artık.
Daha sakin kalıp delil bulacaktiniz.
Eşiniz boşanmak istiyormuş zaten, şartlarınızı kabul eder muhtemelen. Hırs yapıp gözünüzü kararmadan sakin sakine düşünmeye çalışın.

Eşiniz bir hıyar, adam olup sevdiğiyle evlenseymiş kendi hayatını da kızınkini de karartmış. Eşiniz sevmediği biriyle evlenmiş, kız da keza boşanmış yani eşiniz basiretsizliğiyle, zayıflığıyla 2 kişini hayatını mahvetmiş. Eşinizden bir b.k olmaz yani. Ayrıca şerefsiz, 3 çocuklu haliyle kadının boşanmasını beklemiş ayartmaya çalışıyor.

Adam sizinle sevdiği için değil, kapalı olduğunuz için evlendiğini zaten söylemiş, siz ne bekliyordunuz ki zaten?? Evlenmeseydiniz?? Bu adam sizi kandırmamış ki?

Şu hikayedeki tek düzgün insan o kız, zaten mağdur olmuş neyini rezil ediceksiniz? Senin kocan bana yazdı derse ne yapıcaksınız??

Size katılıyorum cikocum...

B bilmiyomnapacam KAMU SPOTU: benim ex in metresi kapalı!! Ben açığım.
Ve o metres Allah ı dilinden düşürmüyordu.

Dipnot: arkadasın bakısacısına çomak soktum😅 Mevzu dallanmasın arkadaslar. Arkadas mesajı alsın yeter.
Kaş yapayım derken göz çıkarmak👌

Hayır sizin ağzınız bozuk, dilinizden beddua düşmediği, adama huzur vermediğiniz için böyle davranıyor. Adam sizi sevmiyor, hiç sevmemiş siz de de sevmesi için bir çaba göstermemişsiniz. Sadece sıra sıra çocuk dizmişsiniz adamın önüne belki ayağına pranga olurlar diye.
İnsan başkasını kendi penceresinden izler işte.
Demek para için evlenen ilk konu sahibiymiş ki kadını da öyle görüyor.

Ne kadar üzücü, burada bi mağduru konuşup fular etmek varken aman aman diyip yaka silkiyor şu an herkes..

Ben üstte yazdım, konuda 5 dk durdum def ettiğim bütün metal rahatsızlıklarım geri geldi, valla sinirim tepeme çıktı. Kim bilir adam ne haldedir.
Şimdi aldatanı aklamak değil niyetim ama evimde böyle huzursuz olsam, her dakika bana bağırıp çağırılsa eşimin ağzında beddua eksik olmasa bende mutlu olduğum yere çevirirdim kafamı. Ha gidip yazmazdım görüşmezdim ama onunla evlensek daha mı iyi olurdu diye içlenirdim. Yuvada niyet ebediyet beraberliktir, ömür boyu beraber olmak için saygı-sevgi-sadakat gerekir. Bu adamın evinde saygı ve sevgi namına hiçbirşey yok ki. Yazık günah, şekilcilik uğruna biten hayatlar. Konu sahibi beni de çok rahatsız etti gerçekten.
Aynen.Ben de yuvanın kutsalligina inanıyorum ama biri mutlu değilse,evlenirken yeterince olgun değilse ve olgunlaştığında yanlış olduğunu düşünürse,gözü kaymaya başlarsa istemese de, karşıdaki kişi evlenene kadar sakladıysa kendini ve sonra gerçek kişiliği ortaya çıkarsa,hicbir şeyi düşünmeden gözü kara aşkla evlendilerse hemen ve sonra bulutlardan indilerse vs nedenlerle boşanmak isteyen dur denmez..aldatma, kumar, şiddet vs saymadım bile. Onun için şartlar uygunsa cocuk için en az 4 sene beklenmeli diyorum. Ama burda pes peşe cocuk yapılmış. Insanın ruhunu, kalbini sıkan, cendereye alan bir durum sürekli konuşmak, beddua, emir... aslında ikisi de birbiri ile.mutlu değil ama koni sahibi kendo mutluluğunu değil karşıdakinin mutsuzluğunu garantiye almak istiyor sadece.

X