Kocam denilen adamın yaptıklarından

Konu sahibi yabanci anladigim kadari ile. zaten belirtmis kendisi de bazi kelimelerin Türkcesini bilmedigini. kocasindan siddet goruyor ve ailesi de destek olmuyor. Nilu12 ailenizi zorlayin biraz size sahip ciksinlar, kimsesiz olmak cok zor hele ki baska bir ulkede. ben kendi ulkemde ailemden ayri bir sehirde bile zorlanirken sizi dusunemiyorum. ailenize iyice durumunuzu anlatin, dayanamadiginizi soyleyin

Benim zor günlerim burda çok olmuş ama şimdi artık kendi istediğimi yapa biliyorum telefonumu bile almışlardı benden ama kv falan da biliyor iste ben becerikli biriyim

Kayınvalideniz siz iş aramayin ve çalışmayın diye demiş olabilir , nasıl Almanya da Alman Türkleri çalışabiliyor sizde Rusya da size uygun sizin dilinizi kabul eden bir yerde başlayabilirsiniz bence , gerekirse eşin ile araştır onunla git konuş işverenle şartlarını vs

Eş denilen adam-annem babam ne derse odur diyen bir adam

Abim bana boşanmak için çıkık geç 2 çocuğun var dedi,nasıl yapayım?!
Soylediklerimi geri aliyorum Nilu.

Sen abinin “2 cocugun var” demesine; anne babanin destek vermeyecegine, kocanin cocuklari vermeyecegini kabullen ve oldugun yerde kal. Biz de yeni acacagin konulari okuyalim.

Daha ne diyeyim.

Ben seni hatırladım özelden konuşmuştuk YouTube kanalı hakkında.
Eşinin şiddet uyguladığını bilmiyordum. Saçından tutup bırakmamak falan çok abartılı hareketler. Kendi halinde bir kadıncağızsın sen ya. Çok üzüldüm

Eş denilen adam-annem babam ne derse odur diyen bir adam
Tamam o zaman ama illaki vardır yani size uygun bir iş , tamam dışarda da olmasın Home Office şeklinde çalışın yani yine başka bir şeye odaklanmış olursunuz kafanix meşgul olur hemde para kazanmış olursunuz , her şey bu kadar imkansız olamaz

Soylediklerimi geri aliyorum Nilu.

Sen abinin “2 cocugun var” demesine; anne babanin destek vermeyecegine, kocanin cocuklari vermeyecegini kabullen ve oldugun yerde kal. Biz de yeni acacagin konulari okuyalim.

Daha ne diyeyim.
Niye konuyu açtım sizler babana söyle diyorlardı ben de söyledim diye

O nasıl bir şey Home Office?bu aile kadının yükselmesini istemiyor kadın ancak evde otursun iş görsün çocuklarına kocasına baksın kendine bile bakmasa olur,koca ev ene getirideyse odur

Evet kaç gün kafamın o yeri ağradı,babamı o gün aradım”nerdesin”diye bana”cehennemdeyim”diye cevap verdi

O nasıl bir şey Home Office?bu aile kadının yükselmesini istemiyor kadın ancak evde otursun iş görsün çocuklarına kocasına baksın kendine bile bakmasa olur,koca ev ene getirideyse odur
Evden iş yapmak bilgisayar üzerinden yani , imkanınız varsa öyle yapın online kurslar izleyip program öğrenin öyle YouTube ile olcak iş değil bu yani onuda hobi olarak yapın ama bir işiniz olsa en azından , birde sorması ayıp eve sadece erkek para getirir diyorlar ama o evde kaç kişi var madem çok para geliyor neden ayrı bı ev tutmuyorlar ki

Rusya’da bu mümkün mü acaba sizce?yani home office işi?evde bilgisayar yok evet erkek de para vermek istemez.çocuklarla mağazaya falan gittiğimde beni soymak istiyorlar dahi.ben de alıyorum ,niye benim dilim kısa?çünkü ben bundan da kötü günler gördüm sesimi çıkarmadım o yüzden bir şey yapamıyorum şu an.kocam denilen adam onu reddettiğim için Azerbaycan’da olduğumuzda bile beni kemerle dövdü o zaman kimse ona bir şey demedi

Ben size üzüldüğüm için yardımcı olmak istiyorum Rusya da yaşamıyorum ya zaten onerilerimde kesin bir dil de kullanmadim yapabilirsiniz edebilirsiniz şeklinde yazdım kinayeli ve gülerek cevap veriyorsunuz ben artık yazmayacağım

Bilgisayarın olmamasına gülmek bıraktım.ama ben sizi sevmiştim.öyle düşünürsünüz ki dalga geçiyorum hayır.söylediğinizle ilgilendim baktım internette home office işi için konuşmak gerek.Rusça telefon konuşmaları yapılıyor

Onun için de ilk önce dil bilmek gerek

Yani oradaki Prosedür nedir bilemiyorum tabiki ama öyle bir durum ki düşünüyordum acaba telefonu nasıl elinde diye zamanında onuda aldıklarını yazmışsınız gerçekten düşünüyorum daha neler yapılabilir ama bence biraz birilerinin suyuna gitmeyi de düşünebilirsinjz diyorum yani bugüne kadar olan her şeyi geride bırakıp yeni bir güne uyansaniz evin içindeki kişilere ılımlı olsanız iş konusunu tam rafa kaldırın en kötü, el işi vs gibi şeyler yapıp evden satmayı da deneyebilirsiniz atkı şapka vs , eşiniz abinize dediği gibi size zarar vermez saygı duyarsa onunla düzgünce konuşup bir şeyler yapmayı teklif etseniz en en kötü Kv nizde gelsin ailecek bir seyler yapın yani k huzursuz ortamı birazda olsa kırmak gerekiyor

Şunu da yazayım,bu evin adamları için çalışan adamlar doğru insanlar değil,yolları sapılmış ahlaksız insanlar falan
Yani eşiniz ve kayniniz falan diğer işveren insanların yanında çalışmanızı istemiyor , ahlaksizlar diye öyle mi

O bana bir keresinde şirniyyat yani pasta falan tatlı yap dedi yani o işle meşgul ol istersen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…