- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Selam hepinize!beni azdan çoktan bilenler bilir hayatımı.bana hep boşan babana hayatını anlat derdiniz ya,Aralık 16’da başıma yine o saldırı geldi.koca saldırısı.ben o gün dermatoloğa otobüsle kendibaşıma ilk defa gittim evdekilere başka türlü anlattım onlara doğruyu söylersem izin vermezler tabi edebiyat açırlar.ama şuna söyledim bu da hep ağız burun eğer.neyse eve geldim gördüm benimle tavırlı konuşuyor neyse uzun uzadı yazmayayım.kreşten kağıt vermişlerdi eğer kim parayı ödüyorsa onun pasaport numarası falan banka numarası falan yazılmalı ve o adamın hesabına borçlar gider ben de buna söyleyince azarladı beni,annesine söyledim.o da söyleyince “çocuklar gitmesinler kreşe evde otursunlar” dedi ve kağıdı kafama vurdu sen kimsin yazmışsın kağıda pasaportumu diye,kağıdı yırttı,telefonumu sındırdı ikiye böldü,saç fenimi de sındırdı saldırdı bana saçlarımı tutmuş bırakmıyordu annesi girdi araya kadın bir hale düştü acıdım Valla ona çok korktu.bu benim eşyalarımı döktü yere çıksın gitsin bu evden.neyse bu çıktı gitti evden ben annemi aradım herşeyi anlattım ona.o da bana “ben ne yapayım” dedi.neyse dedim muhakkak babama söylerim bu defa.babama yazdım o da bana “ben iyiyim iyiyim de sen beni hastalandır,Sabırlı ol ben işin aslını öğreneceğim niye böyle yapmış”diye.abim babamı götürmeye gidince adamın çok kötü halde olduğunu görmüş,aramış bunu,bu telefonu kaldırmamış sonunda kaldırmış,onu da yazayım şuraya bana saldırdığı an “babama söylerim”dedim bu da babama küfür etti ettiği küfrü abime söyledim abim ona neler söylememiş ama o hiç bir cevap vermemiş abime özür dilemiş babama dedikleri için.abim ona bir kez daha Nile el kaldırma sana nasıl saygısızlık ederse bana söyle ama dövme o da güya söz vermiş yapmayacak diye...ondan sonra benle çok barışmak istedi ama ben onu affetmedim doğum günüm oldu diye unutmuş gibi yaptım ama unutmadım hala.doğum günüme hiç bir şey almadı bir tek yine de elticim aldı hediye bana.kpeder güya şuba alacak Türkçesini bilmiyorum ,bana hiçbir şey almaz ama elimdekileri alır demin aradı bende kulaklıklar var “onu kardeşime veresin”dedi delirdim .sanki onun karısında yokmuş gibi benden niye alıyorsunuz ki