Kocam çok sinirli yardım edin

Ssema1808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
187
87
13
29
merhabalar , eşim çok sinirli daha yeni birlikte olduk yattık konuşurken sözünü kesiyorum diye bağırdı bana sonra hep sen sinirlendiriyorsun beni diyor sürekli sonra arkamı açma üşüyorum diyor sadece arkamı dönmüştüm oysaki bende kendimi ezdirmemek için karşı cevap veriyorum bazen vermiyorum ama taş değilim ki bende çatlıyorum severek evlendik ama 9ay da çok yoruldum hep kavga onu adam yerine koymuyormuşum karşı cevap veriyormuşum kendimi kaybettim artık şiddet Yok ama psikolojik olarak yetiyor bana sürekli detirginim Artık anlatsam da hep kendini haklı çıkarıyorsun. Savunuyorsun diye kızıyor artık ne yapacağımı şaşırdım psikijük destek al diyorum ben deli değilim diyor

merhabalar , eşim çok sinirli daha yeni birlikte olduk yattık konuşurken sözünü kesiyorum diye bağırdı bana sonra hep sen sinirlendiriyorsun beni diyor sürekli sonra arkamı açma üşüyorum diyor sadece arkamı dönmüştüm oysaki bende kendimi ezdirmemek için karşı cevap veriyorum bazen vermiyorum ama taş değilim ki bende çatlıyorum severek evlendik ama 9ay da çok yoruldum hep kavga onu adam yerine koymuyormuşum karşı cevap veriyormuşum kendimi kaybettim artık şiddet Yok ama psikolojik olarak yetiyor bana sürekli detirginim Artık anlatsam da hep kendini haklı çıkarıyorsun. Savunuyorsun diye kızıyor artık ne yapacağımı şaşırdım psikijük destek al diyorum ben deli değilim diyor
Bencede psikijük destek alması gerek.. :)) Aman klasik erkek işte. Hep benim söylediğim kabullenilsin istiyor.

Deli olmayabilir ama sinir hastası olabilir..Allah yardimcınız olsun sinirli bir insanla ömür gecirmek çok zor tek tavsiyem altta kalmayın o kızdıkça sizde kızın benide sinir hastası ettin deyin belki biraz sakin olmaya çalışır
İnanın çok denedim ama huzurumuz kalmıyor evde küsüyor eğer çok izler gittiyse kavgamız yatak bile ayırıyor ben tabi aileme anlatmıyorum düşün annemde kalmak istedim tatilde ablamlarda vardı beni bırakmadı dolayısıyla bende tavır yaptım bunda bile kendini haklı çıkardı neymiş ben evimin huzurunu bozuyormuşum o beni deniyormuş eşer sıkıntı çıkarmasaymışım beni gönderecekmiş diğer gün çok inat çok dik kafalı ama en baştan böyleydi zaten valla dua edin daha küçüğüm 22yaşındayım ama evlilik yordu

Bencede psikijük destek alması gerek.. :)) Aman klasik erkek işte. Hep benim söylediğim kabullenilsin istiyor.
Aynen kendi baskın olmak istiyor tamam ama bu bazen saçma sapan şeyleri bile sorun edebiliyor onun dediğini yapmazsam değer vermiyor oluyorum kabul etmiyor psikolojik destek almayı annesi bile söylüyor ama o daha çok Kızıyor

Deliler gitmez dr a kendini bilen kendine ve cevresine saygi gosteren bilincli insanlar gider ustelik cok hafif dozda sakinlestirici ilac verecek kendini cok iyi hissedeceksin
Dersen belkibir sansin olur
Canım benim eşim çık dik kafalı inat yani kendi dediğini okur hep gitmez aslıdna annesi bile diyor ama kabul etmiyor

Bu kadar sinirlenecegi ne varmış?
9 ayda bu hale nasıl gelmiş sanırsın 9 yıllık evli :işsiz:
Yani Kızıyor olur olmadık herşeye zaten çok da kıskanç kuzenimin konuştuğu çocuğun resmine baktım diye Kızıyor kuzenim gösterdi bende baktım ona da anlatıyordum bana bağırdı hemen sakına kimsenin resmine bakma diye

Valla sinirli bir insanla olmak insanı çok yıpratıyor malesef benimde eşim çok sinirli biri Ama Elhâmdülillâh evliliğini ilerledikçe daha sakinleşmeye başladı. Yada ben çok ılımlı olmaya başladım bilemiyorum o yüzden zamanla sizinde oturur diye düşünüyorum tabi eşinizin sinir derecesini bilemiyorum size kırıcı yada kötü konuştuğu zaman susun konuşmayın bence hatasını anlar karşılık verince huzur bulamazsiniz. Yani size tek tavsiyem ya deveyi gudeceksiniz yada bu diyardan gidiceksiniz can çıkar ama huy çıkmaz

Valla sinirli bir insanla olmak insanı çok yıpratıyor malesef benimde eşim çok sinirli biri Ama Elhâmdülillâh evliliğini ilerledikçe daha sakinleşmeye başladı. Yada ben çok ılımlı olmaya başladım bilemiyorum o yüzden zamanla sizinde oturur diye düşünüyorum tabi eşinizin sinir derecesini bilemiyorum size kırıcı yada kötü konuştuğu zaman susun konuşmayın bence hatasını anlar karşılık verince huzur bulamazsiniz. Yani size tek tavsiyem ya deveyi gudeceksiniz yada bu diyardan gidiceksiniz can çıkar ama huy çıkmaz
Aynen arkadaşım çok doğru dedin şiddet kesinlikle YoK bazen bakıyorsun çok iyi ama anında değişebiliyor yani çocuk da istiyoruz ama düşünüyorum daha mı kötü olur yoksa iyi mi olur çocuk çok işitiyor kendisi ama acaba daha da sinirli olur mu diye düşünmeden geçemiyorum onun istediği ben onu her istediğine evet diyeceğim sıkıntı çıkarmayacağım o zaman mutlu oluruz ben artık kendimi kaybettim çok büyük konuştum Rabbim hepimize yardım etsin kız evladı olmak kadın olmak çok zor

madem siz de sözünü kesmeyin. :)
Siz ters düşünce mi böyle yoksa hep mi böyle?
Söylemek var, söylemek var. Siz yolu bilmiyorsunuz. Hani dan diye "doktora gidelim" denilmez böyle bi adama çünkü zaten gitmeyeceği belli. O yüzden, önce bi huyuna gitmek lazım. Ilımlı olun biraz., aksi olmayın, alttan alın; her dediğini yapın demiyorum ama biraz yapıcı ve alttan alan tutumlu yaklaşın sonralarında da doktora gitmeyi tavsiye edersiniz?
Ama doktora git diyerek değil de hani; sanki çift terapisi gibiymiş olarak.

madem siz de sözünü kesmeyin. :)
Siz ters düşünce mi böyle yoksa hep mi böyle?
Söylemek var, söylemek var. Siz yolu bilmiyorsunuz. Hani dan diye "doktora gidelim" denilmez böyle bi adama çünkü zaten gitmeyeceği belli. O yüzden, önce bi huyuna gitmek lazım. Ilımlı olun biraz., aksi olmayın, alttan alın; her dediğini yapın demiyorum ama biraz yapıcı ve alttan alan tutumlu yaklaşın sonralarında da doktora gitmeyi tavsiye edersiniz?
Ama doktora git diyerek değil de hani; sanki çift terapisi gibiymiş olarak.
Arkadaşım tabikide hep böyle değil ama huysuz aksi biri onu da söyledim evliliğimiz için destek alalım dedim ben terapi yaparım doktora dedi yani ona da yanaşmadı ya söz kesmek değil birşey söylüyor cümlesinin bitip bitmediğini kestiremiyorum bende birşey söyleyince kendimi de savununca olanlar oluyor ben zaten alttan alıyorum hatta bazen yeri geliyor haklı olsam birlikte özür diliyorum ama buna alışıyor sanırım

Arkadaşım tabikide hep böyle değil ama huysuz aksi biri onu da söyledim evliliğimiz için destek alalım dedim ben terapi yaparım doktora dedi yani ona da yanaşmadı ya söz kesmek değil birşey söylüyor cümlesinin bitip bitmediğini kestiremiyorum bende birşey söyleyince kendimi de savununca olanlar oluyor ben zaten alttan alıyorum hatta bazen yeri geliyor haklı olsam birlikte özür diliyorum ama buna alışıyor sanırım
Öyle höd dedi mi alttan alıp haklı olduğun halde özür diliyorsan adam tepene çıkar
Yaşında küçük ömür geçmez böyle
Çek restini sende gürle biraz isyan et
Sinir sadece senin kocanda değil herkeste var ama herkes sinirlerine hakim oluyor
Öğrensin o da

Gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Ciddi psikolojik şiddeti var sana. Sen ne kadar kendini savunsanda karşılık versende zamanla işe yaramıyor ki deyip duymamazlıktan gelceksin. Sonra kendi kendini yiceksin. Eşinin istediği muhtemelen ben bilmem beyim bilir tarzı bir kadın olman. Kendine yazık etme ya psikoloğa yönlerdir ya da bilemedim boşan demek kolay. Hakkında hayırlısı olsun cnm.

Çocuk düşüünüyorsan ertele .

9 ayda böyleseysenız 2 yılda boğaz boğaza gelırsınız.

Bu eşlerin siniri çıldırtıyor gercekten benlik eşimde hemen sakinlesir ama kırdıktan sonra biz bi ev aldık esime kalsa almayalim borca gireriz kiraya cikalim hic para kalmiyor keske almasaydk her ay burnumdan getiriyor eksiye dustum para kalmadi diye tartistik smdi basima agrilar girdi

Back
X