KOCAM ÇOK PİS!!!

Benim bir kız arkadaşım da vardı böyle teraziydi burcu dışardan çok temiz gözükürdü aynı evde bulunduğumuz dönemler çok pis olduğunu görmüştüm
Şükürler olsun ben çok temizim bir tane erkek arkadaş var terazi o da çok temizdir pasta börek bile yapar düşün

Karpuz gibi buyutmusler herifi, daha da bi halt olmaz.
O yuzden evlenmeden bi sure beraber yasamak gerek, deneme sürüşü:)

Geçen karsıma alıp ciddi ciddi konuştum senden soğuyorum bende ailemin evinde rahattım ben değiştim sen neden böylesin yapamıyorum artık dedim özürler diledi haklısın vs işte ertesi gün yine aynı bugün de dedim evi toparla diye tamam dedi ellememiş yine hıcbır seyi

Yani ve orda da saygisiz iste. Bekarken de ayniymis sanirim.

Eşimin annesi eşim üniversite okurken başka şehirden haftalık kıyafetlerini bulaşıklarını yıkamaya ütülemeye gelirmiş düşünün durumu

Tahmin etmemek imkansızdı zaten.

Sorumluluk vermemiş analık hissinden ama akıl edemiyorlar hadi ben anasıyım canım kaynıyor hormondan elin kadını ne yapacak diye of of

Oğlunu yetiştiremeyen analar kapatılsın

Annesine söyledim geçen gün uyarmış ama ne işe yarar ki işte

Yahu kaynanan hiç mi yetiştirememiş? Kaynanın yetiştiremediğini maalesef sen yetiştiremezsin.

Ay yok artık hayatta inanmam Bir terazi bu kadar paspal olabilemez. Onun yükselenindendir o

Aslında terazi ama anası da şımartmış başka şehirden gelip arkasını topluyormuş.

Terazi kişisel bakımına önem verir mide bulandırmaz, vücudu üzeri tertemiz olur ama evi dağınıktır.

Şaşırtır teraziler çünkü normalde arkası pis olanın kendi de pis olur.

Ha konu sahibi öğretecek anasının öğretmenliğini ‘hadi oğlum dağıttığımız oyuncakları birlikte ‘ diyecek yapacak bir şey yok.

Sağa sola sakız yapıştıran adamı camdan dışarı atarım,en tiksindiğim şey.Neyse ki kocam sakızdan nefret ediyor.Eşinize gelince,anasının paşası tipik Türk erkeği işte ama titizliğin cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum.Ne kızlar gördüm,pislikleri karşısında ağzım açık kaldı.

Ben de teraziler temiz olur dedim zaten. Benim burcum terazi pasaklı falan değilim.

Annesine söyledim geçen gün uyarmış ama ne işe yarar ki işte

Başka şehirden gel arkasını topla sonra karısı şikayet edince telefonla uyar olduuu. Yıllardır öğretmediği şeyi telefonla yapacaktı zaten.

Çocuklar oyuncaklarını dağıtınca hadi gel beraber toplayalım deriz ya öyle yapacaksın.Mecbur.

Yani bekar evinde bi yatak bi dolap vardı yatmaya geliyordu şimdiki düzeniyle bir olamaz o zaman normaldir diyr düşünmüştüm. Bekar evleri malum hep öyle oluyordu cunku
Düzenli insan duzenlidir, nerede olursa olsun.
Esimin de evi küçüktü ama cok temizdi, simdi de öyle.
Evlenince bu kadar olmaz diye düşündüyseniz, o bekar evi de felakettir.

Neyse, bu adam duzelmez, onu diyim de
Ona göre ya devam edeceksiniz, ya da devam edeceksiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…