KOCAM ÇOK PİS!!!

valla anlıyorum canım seni zor bu işler bu kadar rahatlık bana göre değil :)

Benim eşim benden daha düzenli bunun cinsiyetle hiçbir alakası yok açıkçası
Aynen öyle. Erkeklerin böyle olma sebebi anneleri. Anneleri her işlerini yapıyor çocuklar kendini prens sanıyor. Evlenince de işler kendiliğinden yürüyecek sanıyor. Oğullarımızı iyi yetiştirelim ki kızlarımız iyi erkeklerle evlenebilsin

Buna da "weaponized incompetency" deniyor. Yani yapabilme kapasitesi olan işleri (elleri kolları tutuyor), yapamıyorlar ki istemeyin size kalsın. Kimse anasının karnından temizlik yaparak çıkmıyor. Her şeyi öğrenebilirler. Hayvan gibi yaşama sebepleri başkalarına o işleri yıkmak. Bulaşık yıka dersen o kadar kötü yıkar ki siz ben yıkayayım bari o yapamıyor dersiniz vs. Sinirlendim gerçekten. Cinsiyetçilik, psikolojik şiddet...

"Aldatmiyorum ya temizlik yapmiyorum sadece" Ne demek ya! Diyin "Ben temizlik yaptigima gore o zaman aldatabilirim boylece is paylasimi yapmis oluruz".

Reactions: Gao
Hasta yattığım günlerde oldu ya her şey yığıldı yani daha çok bana yaramadı hamilelik vs gibi bi durum olsa belki yapmaya başlar mı bilemem yaşayıp görücez onu
Bir ömür bu adamı bu şekilde çekemem derseniz çocuk yapmayın birde onun sorumluluğu var kolaylıklar diliyorum

Neredeyse aynı şeyleri yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim ve hiçbir düzelme yok inanır mısın yapmasam belki yapar diyip elimi sürmedim o zamanlar da ev berbat hale geldi. Kendisi çok temiz ama evde yaşarken çok pis. Sürekli arkasını topluyorum ve söylediğimde de ciddi kavga ediyoruz. Aramız pek iyi değil zaten hemen bozuluyor en ufak şeyde bende o yüzden söylemeyi bıraktım artık. Gücüm kalmadı onunla kavga etmeye çünkü anlamıyor ben toplayıp temizlemeye devam ediyorum. Tüm bunlara ek olarak benimki telefon bağımlısı bir insan çokk bağımlı öyle böyle değil. Sonuç olarak evlendikten sonra görülüyormuş bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…