• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok ilgisiz :((

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :KK43:
Kusura bakmayın da siz böyle alcak adamları affettiginiz surece bunları yaşamayı haketmis oluyorsunuz ya ne demek ben okurken çıldırdım. Aldatiliyorsun altı ay boyunca yatağında alem yapıldığını sonra dan öğreniyorsun ama affediyorum niçin çocuk için ne çocuğu ya kendinizi kandırmayın

Gercekten yapti bunu pismam olmus gibiydi sanki ilk defa karsimda aglarken gordum onu ve dayanamdim sanki yuregimdn biseyler koptu cok seviyorum cunku 5 sene konustuk esime sevgili zamaninda cok bagliyim ne yaparsa yapsin bana karsi kiyamiyorum sevgim agir basiyo küs kalamiyorum yani bilmiyorum
Küsmeniz için daha ne yapması gerekiyor?Sınırınız nedir tam olarak?

Bi bayan oarak konusmak dertlesek istedim sadece dusuncelerinizi gormek istedim
Düşüncelerim çok üzüldüm açıkcası ve de kızdım yani hemcinsimi böyle Bi halde bu düşüncelerde görmek üzücü aynı zamanda neden kendine bunu yapıyor diye de kızıyorum ama biliyorum ki degişmez bu kafa yapısı yani sadece şunu söylemek istiyorum madem seviyosun çocuk için döndüm diyip yükü çocuga yükleme çünkü ileride senin bu kararlarının agırlıgını o yavru taşıyacak ne yaptıysan sevdim de yaptım de bu ortamda büyüyen yavruya da ayrı üzgünüm hayat insana eşit şartlarda gelmiyor

Asıl konu sizce eşinizin ilgisizliği mi? Adam sizi en iğrenç şekilde aldatmış. Üstelik sizi sürekli ezip, değersizleştirmiş. Adamın size sevgisi, saygısı, aşkı, ilgisi bitmiş tükenmiş. Bir de üstüne mum diker gibi aldatmış. Boşanın diyeceğim ama pek boşanacak gibi değilsiniz.

Düşüncelerim çok üzüldüm açıkcası ve de kızdım yani hemcinsimi böyle Bi halde bu düşüncelerde görmek üzücü aynı zamanda neden kendine bunu yapıyor diye de kızıyorum ama biliyorum ki degişmez bu kafa yapısı yani sadece şunu söylemek istiyorum madem seviyosun çocuk için döndüm diyip yükü çocuga yükleme çünkü ileride senin bu kararlarının agırlıgını o yavru taşıyacak ne yaptıysan sevdim de yaptım de bu ortamda büyüyen yavruya da ayrı üzgünüm hayat insana eşit şartlarda gelmiyor
Sevgimden de yaptim tabiki

Haklisin ama seviyorum da kopamiyorum o an hayirdiyemedim ona bitiremedim onun yaninda mutlu hissediyorum kendimi bana herkes cok kizdi senin gibi biliyomusun ama inanki olmuyor icimde bisey var ona karsi bilmiyorum yaa duygusu tarif edilem3z bisey
Ayyy sizinle sınanıyorum galiba bu gece,deliriyorum şu anda yazdıklarınız karşısında😣.

Kizmis gibi yazmissin.sanki biraz :) herkes kendine yakisani yapar dedim kendi kendime
Size yakışan da sizi ezip geçen,hor gören, aldatan, umursamayan birinin yanına bir iki gün ağladı diye geri dönmek miydi???
Konu bana mantıksız geldi bu şekilde davranan biri yoktur bence

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce

Nasıl ya nasil tekrar yüzüne bakabildiniz? O eeve nasil girebildiniz? Keşke çocuğunuz ayrı gayri buyuseydi de ona da kendinizede bunu yasatmasaydiniz

Ee hala o yatakta mı yatıyorsunuz? Kadınla esinizin sp.rm yaptıgı nevresimi makineye attınız mı? Attıysanız gecer gider sevişme anıları cokta ustune dusmeyin . Kocamı cok seviyorum onda en sevdiğim özellik baska kadınlarla yatagımda sevişmesi ondan vazgecemiyorum

Ee hala o yatakta mı yatıyorsunuz? Kadınla esinizin sp.rm yaptıgı nevresimi makineye attınız mı? Attıysanız gecer gider sevişme anıları cokta ustune dusmeyin . Kocamı cok seviyorum onda en sevdiğim özellik baska kadınlarla yatagımda sevişmesi ondan vazgecemiyorum
Neden yapiyosun bunu bana suan :((

adam diğer kadını da eve getirsin.hep beraber mutlu mesut yaşasınlar.

herkes kendine yakışanı mı yapar? bu ne biçim züğürt tesellisi. e size yakışan da şey mi, kadınla beraber üçünüz aynı yatakta koyniş koyniş yatmak?

eşinizin ilgisiz olması tabi daha büyük bir sorun. yine bi bklar yiyor olabilir ama yine de ilgisiz olmamaliydi.

Neden yapiyosun bunu bana suan :KK43:(
Seni üzmek istemedim kusura bakma ama kendine gel ya ne demek baskayla yatagımda yatmıs sevişmiş ve eve geri döndüm. Size kim soyledi elinizde kanıt mı vardı? Keske kullansaydın bosasaydın asıl cocuguna bunu neden yapıyorsun baskalarıyla kendi evinde dusup kakan bir babayı neden cocugun ve sen çekesiniz? Burada yazılanlar evet üzebilir canını acıtabilir ama seni güçlendirir. En azından burada yazılanlar la saglam bir adım atarsın.hemcinsim olarka adına ben üzüldüm nasıl bu kadar sindirdin diye. Lütfen üyelik falan iptal ettirme burada yazılanları uygulayıpta dogru karar veren kadın cok aldatan kocasını dımdızlak ortada bırakan guclu kadın cok miss gibi yasıyorlar suan. Yani burada yazılanlar sana guc versin kimse burada yardım isteyen cocuklu bir kadına tü kaka demez merak etme. Helede cocugun için herkes sana tavsiye vari yazacaktır. Umarım dikkate alır uygularsın 🙏🧡

Back