Kocam cok ilgisiz :((

Bence konu fake ama milyonda 1 ihtimal gercekse de tek diyecegim:

Haklisin ama seviyorum da kopamiyorum o an hayirdiyemedim ona bitiremedim onun yaninda mutlu hissediyorum kendimi bana herkes cok kizdi senin gibi biliyomusun ama inanki olmuyor icimde bisey var ona karsi bilmiyorum yaa duygusu tarif edilem3z bisey
Ama esin seni sevmiyor Z sen nasıl esini sevdigin için baska erkekleri yatagına sokamıyorsun. Ama esin baska kadınları gayet getiiryor demek ki zerre sevgisi yok. Onun aglaması zırmalası ortalıga rezil olmaktan korkmasındandır ya da ebe getiedigi kadınla duygusal bişey varsa o kadının desifre olmasını zarar gormesini istemiyordur ya da adamın ilerde saglam bir bosanma planı vardır senin için.

Haklisiniz dediklerinizde cok denedim bosanmayi ama yapamadim

Bilmiyorum gercekten bilmiyorum

Çok seviyorsan nolur bırakma bu adamı ne var aldatmış kötü bişey yapmamış yatağına kadın almış nevresimleri değiştir yıka tekrar kullan böyle koca bi daha bulamazsın kocanı kaparlar

Bende oyle dusunuyorum aynen :)) ya tamam kapattim gitti konuyu kizlar yeter bu kadar azar yemek bana :))
Bu kadar azardan sonra ne yapman gerektiğini biliyorsun. Profildeki gerçek yaşınsa, daha çok gençsin kendine yazık etme ya da otur evinde 2. Kadında gelir yakında sıkılmazsın

Sevgi tamamda saygi ?? Hiç mi sogumadiniz yatağınıza evinize başka kadın aldığı için. Evlenmekte helal bosanmakta helal. Nasıl devam edebiliyorsunuz. Çocuğunuzun böyle bir ortama ihtiyaci yok

Bazen benim Türkçe cidden yetmiyor.
Kocanız ilgisizden ziyade sadakatsiz şeref...iz,iğrenç..gibi sıfatları hak ediyor.
Size de olsa olsa midesiz diyebiliyorum

İlk evliliğimde yaşadım hemen hemen aynı şeyler sizinkiyle,kızımda 6 yaşındaydı gittim ev tuttum kendime. Hemen dava açtım çatır çatır boşadım öyle bi ortamda yazık o çocuğa eminim eşiniz çocuğunuzlada ilgilenmiyordur başka şeylere kafa yormaktan

Sorun kocanızın ilgisizliği mi gerçekten? Adam sizi aldatmış farkında mısınız. Çocuk için kocalarınızı affettiginizde yılın annesi ödülünü almıyorsunuz.
Çocuk için affettiğine de inanmıyorum ben. Adamdan kopamıyor , kadını eve getirse beraber yaşayacağız dese okey diyecek bir hava sezdim ben . Hele son yazdıklarından sonra , sanki kendi değil de kocası yazıyor gibi geldi Bu kadar aymazlık da olmaz artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…