• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok ilgisiz :((

sarelleliekmek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
27
-22
1
26
6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :(

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :KK43:
Yoo çok dogru yapmışsın aferin!!

Kizmis gibi yazmissin.sanki biraz :) herkes kendine yakisani yapar dedim kendi kendime
Yani kızdım evet çünkü çocuk var diye evine yatagına başka kadını sokan adamı affwtmişsin ve hala ilgi bekliyorsun adam tabi umursamaz zaten yapacağı en uç şeyi yaptıgı halde affedilmiş biliyor ne mok yerse yesin affedilecek sen bırakmayacaksın. Bir defa yapan yine yapar ki yapıyor kesin böyle ilgisiz vs olması da ondandır yine aldatıyordur. Hiçbir çocuk böyle çaresiz zayıf bir anne istemez kusura bakmayın bana göre mutlu anne mutlu çocuk demek siz böyle hissederken bunlarla bogulurken çocuga nasıl iyi bir ortam sunabilirsiniz ki çocugun önce sizi mutlu ve dimdik ayakta görmesi gerekiyor

Hepsi normal geldi bak bir buna inanmadım. Gel demiştir bir kere sadece hemen kalkıp gitmişsindir buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam..
Gercekten yapti bunu pismam olmus gibiydi sanki ilk defa karsimda aglarken gordum onu ve dayanamdim sanki yuregimdn biseyler koptu cok seviyorum cunku 5 sene konustuk esime sevgili zamaninda cok bagliyim ne yaparsa yapsin bana karsi kiyamiyorum sevgim agir basiyo küs kalamiyorum yani bilmiyorum

Yani kızdım evet çünkü çocuk var diye evine yatagına başka kadını sokan adamı affwtmişsin ve hala ilgi bekliyorsun adam tabi umursamaz zaten yapacağı en uç şeyi yaptıgı halde affedilmiş biliyor ne mok yerse yesin affedilecek sen bırakmayacaksın. Bir defa yapan yine yapar ki yapıyor kesin böyle ilgisiz vs olması da ondandır yine aldatıyordur. Hiçbir çocuk böyle çaresiz zayıf bir anne istemez kusura bakmayın bana göre mutlu anne mutlu çocuk demek siz böyle hissederken bunlarla bogulurken çocuga nasıl iyi bir ortam sunabilirsiniz ki çocugun önce sizi mutlu ve dimdik ayakta görmesi gerekiyor
Haklisin ama seviyorum da kopamiyorum o an hayirdiyemedim ona bitiremedim onun yaninda mutlu hissediyorum kendimi bana herkes cok kizdi senin gibi biliyomusun ama inanki olmuyor icimde bisey var ona karsi bilmiyorum yaa duygusu tarif edilem3z bisey

Gercekten yapti bunu pismam olmus gibiydi sanki ilk defa karsimda aglarken gordum onu ve dayanamdim sanki yuregimdn biseyler koptu cok seviyorum cunku 5 sene konustuk esime sevgili zamaninda cok bagliyim ne yaparsa yapsin bana karsi kiyamiyorum sevgim agir basiyo küs kalamiyorum yani bilmiyorum
Aldatmış adam birde kendi evinde yatağınızda seni aldatmış farkındamısın? Neyin sevgisi neyin bağlılığı bu?

Haklisin ama seviyorum da kopamiyorum o an hayirdiyemedim ona bitiremedim onun yaninda mutlu hissediyorum kendimi bana herkes cok kizdi senin gibi biliyomusun ama inanki olmuyor icimde bisey var ona karsi bilmiyorum yaa duygusu tarif edilem3z bisey
O zaman sus otur yani . Adam ne yaparsa yapsın senin gitmeyeceğini adı gibi biliyor :KK14:

O zaman bizim söyleceyecek bişeyimiz yok ki niye konu açtınız yani ne desek seviyorum diyeceksiniz o zaman çekin bu derdi sonuçta hayat sizin hayatınız ama düzelmez bu adam böyle gider hayatın boyunca bu şekilde yaşamak istiyorum diyorsan seçim senin tabiki

O zaman bizim söyleceyecek bişeyimiz yok ki niye konu açtınız yani ne desek seviyorum diyeceksiniz o zaman çekin bu derdi sonuçta hayat sizin hayatınız ama düzelmez bu adam böyle gider hayatın boyunca bu şekilde yaşamak istiyorum diyorsan seçim senin tabiki
Bi bayan oarak konusmak dertlesek istedim sadece dusuncelerinizi gormek istedim

Back