Ikizlerim var, Birde 3 aylik bebek..Senelerdir ilgisiz olan adamla ne ara 3 çocuğu yapabildiniz? Korunmak diye bir şey duydunuz mu? Bu tarz erkeklerin çoğu, kadın onu bırakıp gidemesin diye art arda çocuk doğurtup evde oturtuyor ve kendisi de keyfine bakıyor kadın çocuklarla uğraşırken. Bu oyunu görün artık ya!!!
Bazi seyler degisir umidiyle4 yıllık evliyim, 3 yaşında bir oğlum ve sorunlu bir evliliğim var. Eşim oğlumun mutlaka bir kardeşinin olmasını istiyor. Geçen yine bu konuyu açtığında "kusura bakma sırf bir kardeşi olsun diye boktan bir evliliğe mahkum olacak kadar kendimden vazgeçmedim." dedim de kıyametler koptu yine. Ama gerçek ne yazık ki bu. Eğer evlilik sorunlu ise, iletişim ve ilgi problemi varsa ve boşanmak bir seçenek değilse şu düşünülür; varsa tek çocuk kendine yetecek kadar büyütülür, sonra ne ile mutlu olunacak ise ona yönelinir. Eğitim, gezi, kariyer vs. Özetle yok sayılır koca. Çocuk yoksa bunları yapmak ve hatta ayrılmak bile daha kolaydır. Gerçekten neden üç çocuk? Büyük konuşmak ya da yargılamak değil niyetim. Adam en başından böyleyse neden kendi fanusunuzu inşa ettiniz ki...
Bazi seyler degisir umidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?