Kocam cok ilgisiz, sabrim tukendi

Tuana1985

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
16
4
6
39
Iyi aksamlar, arkadaslar
Oyle dolu, oyle dertliyim ki..
Ben cok kotu bir cocukluk yasadim, narcist bir Anne, ve pasif, umursamaz bir Baba.. 7 yillik evliyim, 3 cocugum var, en kucugu daha 3 aylik. Kocam bana karsi COK ilgisiz.. Ve artik sabrim tukendi. Allah var, isinde gucunde, durust ve sadik Biri. Ama hergun arkadaslariyla disarda, iki oglumuz var onlarla benle zaman gecirmez adi yorgun olur, arkadaslari arasin hemen firlar gider. Ve bana karsi okadar ilgisiz ki, yuzume baktigi yok. Senelerdir iki kelam guzel soze muhtacim, hic bir zaman gelip opmez, sarilmaz.. Sadece kendi istedigi zaman yanasir. 4 ayi gecmistir daha beraber olmadik. Beni aldatmadigini biliyorum, ama boylede olmuyor. Kendimi onun yaninda okadar degersiz hissetiyorum ki. Evde oldugu zamanlarda, odasindan cikmaz, elimde telefon facebooktan cikmaz.. Ama soyleyince, hic umrunda degil, zaten ben umrunda degilim. Ve oyle yanlizim ki, annem babam ile gorusmuyorum, ne bacim var nede kardesim Buda boyle yapinca kendimi daha da yanliz hissetiyorum
Bosanmak istiyorum Ama 3 cocugum var

Senelerdir ilgisiz olan adamla ne ara 3 çocuğu yapabildiniz? Korunmak diye bir şey duydunuz mu? Bu tarz erkeklerin çoğu, kadın onu bırakıp gidemesin diye art arda çocuk doğurtup evde oturtuyor ve kendisi de keyfine bakıyor kadın çocuklarla uğraşırken. Bu oyunu görün artık ya!!!

aldatmadigina nasil eminsin? adam eve girmiyormus 4 ayda bir? es cinsel ola bilir mi?

Çocuklar küçük
Çalışma şansın da yok bu durumda
Çok zor

Dile getirin
İlgisizsin boşanacağım deyin

4 yıllık evliyim, 3 yaşında bir oğlum ve sorunlu bir evliliğim var. Eşim oğlumun mutlaka bir kardeşinin olmasını istiyor. Geçen yine bu konuyu açtığında "kusura bakma sırf bir kardeşi olsun diye boktan bir evliliğe mahkum olacak kadar kendimden vazgeçmedim." dedim de kıyametler koptu yine. Ama gerçek ne yazık ki bu. Eğer evlilik sorunlu ise, iletişim ve ilgi problemi varsa ve boşanmak bir seçenek değilse şu düşünülür; varsa tek çocuk kendine yetecek kadar büyütülür, sonra ne ile mutlu olunacak ise ona yönelinir. Eğitim, gezi, kariyer vs. Özetle yok sayılır koca. Çocuk yoksa bunları yapmak ve hatta ayrılmak bile daha kolaydır. Gerçekten neden üç çocuk? Büyük konuşmak ya da yargılamak değil niyetim. Adam en başından böyleyse neden kendi fanusunuzu inşa ettiniz ki...

Adam ilgisiz ama 3 cocuk
İyi ki ilgilenmemis sizinle,bir de ilgilense noolurdu acaba?

Ya lutfen,yetiskin insansiniz,boyle yorumlari disaridan bir goz olarak okuyun. Siz olsaniz ne dusunurdunuz?

7 yılda 3 çocuk...Büyük cesaret. Çocuk çok güzel bir şey Allah eksikliğini göstermesin yalnız çocuk sayısı arttıkça eşler arasındaki muhabbet de bir süre azalıyor diye düşünüyorum zira çocuk bakmak hem yorucu hem zaman alan bir sey

Ikizlerim var, Birde 3 aylik bebek..

Bazi seyler degisir umidiyle

Valla helal olsun.
6yıllık evliyim 1 çocuğum var 2yaşına gircek hala kendime çeki düzen veremedim.
Kocan muhtemelen seni tamamen kutsal anne moduna sokmuş gözünde.
Bence 1 çocuk daha yapın.

Bazi seyler degisir umidiyle

Yapmayın Allah aşkına ya. Sizin nezdinizde tüm kadınlara söylüyorum lütfen bu düşünceden kurtulun artık. Çocuk hiçbir şeyi düzeltmez, aksine daha da kötüleşir her şey. Bunun sebebi çocuğun kendisi değil, çocukla birlikte gelen sorumluluklar. Erkek ya da kadın sorunlu ise çocuk var diye düzelmez kimse. Ruh hastası ve sorumsuz bir kadın "anne olsun da düzelir" düşüncesiyle anne olmaya zorlanmamalı mesela. Çünkü düzelmediği gibi, bir ruh hastası daha kazandırır topluma. Sorumsuz ve ilgisiz bir adam "vay benim çocuklarımı doğurdu o zaman onu daha çok sevip ilgileneyim" demez. Aksine, çocuklarla uğraşsın da ben daha çok özgür kalayım. Konuşacak mecali bile kalmasın der.

Bakın benim oğlum planlı bir girişim ile meydana gelmedi. Bir kez korunmayı unuttum, yalnızca bir kez korunmadım ve hamile kaldım. Aylarca düşündüm henüz evliliğim oturmadı çok erken oldu diye. Öyle ciddi sorunlarım da yoktu üstelik. Sonrasında sorunlar hasıl olunca neredeyse sevişmekten korkar oldum çocuk olacak diye. Çocuk sevmediğimden değil, sorumluluk zor geldiği için de değil. Mutsuz ebeveynler, mutsuz çocuklar yetiştirmesin diye. Olan olmuş artık, evlatlarınızı sağlıkla büyütün inşallah.

Önerim ise, beklentilerinizi sıfırlayın çocuklarınız büyüyene dek. Kocanızın değişmeyeceğini düşünüyorsanız planlarınızı çocuklarınız ve kendiniz ile alakalı yapın. Eğitim ve kariyere odaklanın çocuklarınız büyüyene dek. Artık birçok üniversitenin uzaktan eğitim imkanı var. Yararlanın. Zamanı geldiğinde "ben bu hayatı yaşamak istemiyorum" diyebilecek kadar sağlam bassın ayaklarınız yere. Ve lütfen şu hayatta kimseye umut bağlayarak yaşamayın.

Imdaaaat diye bagir sende. Ben mecbur muyum senin 3 cocuguna bakmaya de? Ya bu erkekler bakiyor ki aha bu kari evden cikmaz 3 cocugu nasil birakir kafasindalar herhalde. Agirligininkoy ablacigim sesini daha yüksek cikar. Ben neyim burda diyerek ayaga kaldir herkesi.. bunaldim cocuk bakmaktanda senin ilgisizligindende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…