Kocam çok değişti

Her seyi bahane ediyor, yemek yapamiyorum istifra ediyorum surekli, hamileligim biraz problemli geciyor, yemek yapamiyorum diye laf yapiyor
Ben sunu merak ettim. Bir insan birden bire 180 derece degismez sonuçta. Siz yildirdiniz mi onu? Ya da onceden de boyleydi görmediniz mi bu yönünü Bazı kadınlar hamile olunca dunyayi dar ediyorlar çünkü cani domates cekmese bile canim domates cekti git al diyor. Ve tabiki erkekler bunu anlıyor. Ayrica yemek yapmamaniza laf edemez gitsin kendisi yapsin ya da dürüm sardirsin yesin.

Ben sunu merak ettim. Bir insan birden bire 180 derece degismez sonuçta. Siz yildirdiniz mi onu? Ya da onceden de boyleydi görmediniz mi bu yönünü Bazı kadınlar hamile olunca dunyayi dar ediyorlar çünkü cani domates cekmese bile canim domates cekti git al diyor. Ve tabiki erkekler bunu anlıyor. Ayrica yemek yapmamaniza laf edemez gitsin kendisi yapsin ya da dürüm sardirsin yesin.
Canim daha hicbir sey istemedi, dedim ya problemli geciyor diye daha cok kilo verdim, onceden sadece kufur ederdi, ben onun birkac mesajini yakaladim ondan sonra oldu ne olduysa

Taha suresinin 39. ayetinin sakinlestirici etkisi varmis, kari koca arasi muhabbeti de arttitiyormus. Deneyenler var mi yazabilir misiniz?
Şimdi konu şöyle olmasi lazim talha süresini okuyan varmi. Esimle aramiz bozuk falan içeriği anlatcan başlık ve içerik ayri dünyalar 😅

Yada cocuk oldu değişti aranizda böyle olan varmi kuzum neden ne onlem almaniz gerek .

Farkindayim olan cocuga olucak zaten istemiyor gibi davranislari yani bilmiyorum ben mi oyle anladim cunku cocuktan sonra degisti

Bakin israrla cocuktan sonra degisti diyorsunuz ama yukarida yazdiklarinizdan adamin mayasinin bu oldugu belli. O cocugun sorumluluguna birlikte karar vermediniz mi? Olan neden cocuga oluyor bir masumun gunahi ne?

Bir kadinla konusmus, hem mesajda hem telefonda ama dedim ya uste cikti sucu kadina atti, inanmadim aslinda hala inanmiyorum ama gidecek hicbir yerim yok burdan baska, ben kacarak evlendim kimseyle gorusturmuyor kocam
Ortada ihanette var yani. Sucu ne duye kadina atıyor bi zahmet inanma yani yuh !!!! Herhalde aa evet ben konustum hayatim demez. Neden kacarak evlendin.

X